Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 520
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 135
Мързи,жива ,здрава,палава и любопитна да ти е !
Аз си намерих личен ИТ ,наша Вай ,аха да се сбием виртуално ,ама се разбрахме накрая .

# 136
  • София
Мързи, да е жива и здрава. Право е детето, юбилей си е. Много кофти от страна на свекито, дано се появят на време.
Мид, супер сте.  В един период, през седмица ходихме до Черни връх. Понякога не оценяване какво богатство е Витоша. Аз и другата и страна харесвам много.

# 137
  • София
Май все повече хора започват да я оценяват Витоша. В почивните дни си е навалица.

# 138
  • София
Пандич, зависи къде, все още има местенца, където няма много хора.
Кофти е, че много цапаме, но наистина си е привилегия с ГТ да можеш да отидеш в планина.

# 139
  • София
Разходка Ре, никакво натоварване.

# 140
  • София
Радвай се, че сте в добра форма. Аз сега, това не мога да си позволя. Много ми е тъжно, че ме мъчат тези болежки. Така ми се иска да съм активна физически.

# 141
  • София
Ре, заинтригува ме. До тези места с ГТ може ли да се стигне? В редките моменти, в които успяваме да се качим на Витоша бихме били доволни, ако около нас няма толкова много хора.

# 142
Мързелота, 10 години си е сериозен юбилей. Да ти е жива и здрава юбилярката!

# 143
  • Пловдив
Мързи, ЧРД на голямото момиче! Да е здрава! Весело на басейна...за бабата ще замълча.

# 144
Мързи, весело прекарване! Нека днес малката юбилярка бъде най-доволното дете.

# 145
  • София
Пандич, повечето са от другата страна, до там също има транспорт, но е цял ден. Пробвайте Кикиш, до там има транспорт и може да се слезе през Боянския водопад. През лятото е ок. Пътеката не е много хлъзгава.

# 146
Честит рожден ден на малката Мързелотка! Да е жива и здрава и прекрасно парти да има !

# 147
  • sf
ЧРД на малката Мързелотка, жива и здрава! Ами 10г си е юбилей!
И на мен и куче ни се ходи на всякаква природа, ама нямаме компания. Значи за пиене от раз намирам, за ядене, за секс дори, ама за ходене по природа, тц.

# 148
  • София
Донси, само куч ти трябва. Ще срещнете компания.

# 149
Така. Да разкажа какво ни се случи дотук. Свекърва ми дойде в 2:25... Въздъхнах доволно, изстрелях я с баткото на разходка и по палихме моторетката към Витус над Асеновград. Пристигнахме там, паркинга пълен и редичка отпаркирали коли на горе по пътя към планината.. карах аз до към края на редичката горе-долу един километър и там се наврях. Тръгнахме пеша надолу 10 минути докато стигнем входа на басейна. На касата опашка от 10 човека, наредихме се и ние, дойде нашият ред и касиерката каза: ми няма да пускаме повече хора,няма места, няма шезлонги, няма чадъри... Обясних и че водя рожденичка с две момиченца гостенчета... Тя заяви че нищо не може да направи и ми викна собственика. Обясних и на него... Ефект нулев. Направо се разревах... Тръгнахме си и дойдохме на градския плаж в Асеновград. Сега всички са щастливи и доволни.

Общи условия

Активация на акаунт