Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 521
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 120
Бърди, сиренето се съхранява идеално вакуумирано, всяка бучка поотделно.
Или както е в тенекията, в саламурата и на студено.
Но изпитано издържА година вакуумирано и в хладилника

# 121
Ули, няколко човека ще си делим една тенекия. Имам кутии по 2 кг, мисля в тях да сложа и да затворя плътно. Нямам възможност да вакуумирам. Да дойде само, ще го измислим.

# 122
Бърди, не знам колко са големи вашите тенекии, ама щом една на няколко човека ще е, няма да е някакво голямо количество, така че в кутия със саламура би трябвало да си издържи без проблем.

# 123
Бърди, повече сол в саламурата, но ако не се яде бързо, сиренето хваща оная миризлива кора. Аз за това избягвам, да купувам тенекия. Освен да пробвам вакуумирано.
И да кажа Уиш, че пресния кашкавал, бе стоял поне два месеца във фризера.

# 124
Бърди, за количеството сол в саламурата, слагаш, докато сурово яйце изплува от дъното, или поне се надигне малко. Но задължително преваряваш водата.

# 125
Ули, Сиросче, Кло - благодаря за насоките.
Ще се съберат по 4-5 кг на човек. В момента имам в хладилника неотворена кутия 2 кг, купешко.
Накрая ще приключа рязко диетата и ще премина на хранителен плат от домати със сирене и босилек Simple Smile

# 126
Привет от родната стряха. Жега е голяма. Размазала съм се и едва мърдам.

# 127
  • София
Ние до Черни връх ходихме.

# 128
  • София
Уинд, добре дошла на родна земя!

Ена е сладурче! Heart Eyes Не пече ли много слънцето горе?

# 129
  • София
Ние бяхме в 10 ч. горе, духаше гадно.

# 130
  • Пловдив
Мид, вие сте машини! Че и дяцата и те Grinning

# 131
Почерпете се за рождения ден на дъщеря ми!!! Юбилей имала според нея, щото става на 10...

Казах на свекърва ми да дойде в 1400/ще гледа баткото, докато правя басейн-парти/, защото съм дала час на идване на децата 1430.. ми още я няма... звъннах й  -  в Лидъл сме, еди какво си вгледаме, ей сега идваме... а после що съм изнервена... сега е 1420...

# 132
Мързи, да ти е жива и здрава, много да те радва! Честит празник! 💐 Другото не го мисли, не се ядосвай, ще се нареди. Все пак, ако се наложи, има висок тон. Ползвай го по предназначение.

# 133
  • София
Мързи, да ти е здрава и безкрайно щастлива малката юбилярка!

Много добре те разбирам защо си изнервена. Нещо подобно се случва и при мен       ежедневно.

# 134
  • София
Жива и здрава да е Мързи, и да е доволна от партито.

Общи условия

Активация на акаунт