Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 816
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
МН три пъти забрави ютията включена. Днес се обадих на жената, която ни глади. По-евтино от пожар ми се струва.

# 1 906
Правилно, Рен. Новата ютия взех умна. Сама се изключва.
Мисте, това със зелената люта чушка сме го яли под името хтипити.
Панде, добре че се е разминало.

# 1 907
Сиросче, да вземеш да ми метнеш линк към ютията?
Моята тече, след като МУ я бутна. Опитваше се да я лепи, но не става Confused

# 1 908
И моята протече. Не че съм я ползвала... 😂
Родива,такова животно,като тоя костюмирания,ме измуфти дребната да купя,само че момичето. Киси Миси. 😂 20 кинта на вятъра,ама нали...
Ре,много правилно! Да се оправяш вече. Как минаха интервютата?
Поработих и аз. Другата седмица пак.
Съншайн,как е ТМ?
Другите болни?

# 1 909
  • София
Ени, Киселякът има Хъги Уъги в 4 варианта и едно Киси Миси и една Зелена сиренска глава Grinning

# 1 910
Правилно, Рен. Новата ютия взех умна. Сама се изключва.
Мисте, това със зелената люта чушка сме го яли под името хтипити.
Панде, добре че се е разминало.
А МН цяла кола забравил със свален прозорец ,в кората на седалката документите и дебитната карта.И не му е за пръв път.

# 1 911
Преди години с майка ми забравихме вратата на терасата отворена, докато бяхме на почивка в чужбина. На първи етаж. Баш в този период имаше силни дъждове. Слава богу, нямаше нищо липсващо, никакви щети, но и до днес проверявам по 10000 пъти врати и прозорци, когато пътуваме.

# 1 912
На мен като ми изгоря ютията миналата година ми досвидя да дам 100 + лева за такава ютия, а може би трябваше да ги прежаля. Аз съм от тези, за които е направен клипа с мацката, която дърпа ютията със себе си през целия ден.Flushed Сутрин преди да тръгна за работа проверявам по 100 пъти дали е изключена, включително и в дни в които не съм я пускала. И котлона проверявам дали съм изключила след като си направя кафето, таблети да няма включени. Абе куку отвсякъде. Сега съм пуснала пенка да се върти, а аз дълбая с една лъжица в кофа със сладолед/сметана и шам фъстък на джелатели/, отделно една колежка днес ми развява под носа рецепта за толумбички, дали не се прибрах с една опаковка толумбички от Лидл. Заради жегите не поглеждам сладки неща, ама днес какво ми стана ...

# 1 913
Уинд, от работа съм се връщала заради пуста ютия. Сега се връщам, да проверя заключих ли офиса. 🤭 Почти всеки ден ми се случва в последните месеци. На кой акълът не му е на място, така си пати.

# 1 914
О Ерин,тя се метна на един с моите размери,но категорично нямаше шанс да дам 160 лв за тая простащина. Че и грозниии... Майката е най-хубава. 😂
Ние като бяхме на море,оставихме ключ на приятел и съсед,да храни и пуска кучетата,да ми полива цветята. Та един ден дошъл,отворил целия прозорец и си тръгнал без да затвори. Но нямаше никакви поражения де. Въпреки,че като видят и колата да липсва и тъмница в къщата,може някой да реши да преслуша какво има,но късмет.
Познайте коя най-омразна за мен работа върших до сега?! Мих фритюрника и лиснах вътре едно 15 лв на цяло. 😂 Замислям се за еър фраер,точно заради това скъпоценно олио.

# 1 915
О, Ени,тия дни гледах,че поеФтинява воливото.До невероятните 4 лева/литър беше спаднала цената 😁.От март до сега,картофи в тигана съм пържила броени пъти,и то заради големия.Ако решиш,знаеш форумната марка фраер 🤪😂

# 1 916
Аа,знам аз,нищо не знам. 😂 Пропусках ви,че май за някакви други джаджи пишехте.
Вчера намерих на 3,80 олио,та да,намалили са малко цената. Като видях що слънчоглед имаме,грехота е да ни е такава цената.

# 1 917
  • София
Ени, Киселякът има Хъги Уъги в 4 варианта и едно Киси Миси и една Зелена сиренска глава Grinning
Нищо не разбрах. Joy

# 1 918
Аз съм инвестирала в Делонги фритюрник, само литър и 200 олио поема. Кошницата се върти. За 25 години, откакто сме женени, сега съм с трети. Амортизират се уредите, какво да правим. За 40 минути имам две кила и половина пържени тик-тик-тик.

# 1 919
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нищо не разбрах. Joy
За съжаление аз знам.
https://www.google.com/search?q=%D1%85%D1%8A%D0%B3%D0%B8+%D0%BB% … :omG7WjVD0ew,st:0
https://www.google.com/search?q=siren+head&client=ms-android … :EpeBnwXS9o8,st:0

Общи условия

Активация на акаунт