Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 514
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 2 040
Я му погледни в синята здравноосигурителна книжка, там освен телефона на ЛЛ нямаше ли записан и телефон на дежурния лекар/практика в почивните дни. Ако не, се обадете на ЛЛ и говорете с него. Неговият телефон фигура със сигурност.

# 2 041
Туй с чаршафа не го препоръчвам. Той е с варицела, която кара тежко, както и повечето възрастни. Доколкото си спомням казаното от лекар, пъпките не избиват само навън, вътре в тялото също има. Така, че колкото и да е гадно в болница, по-добре е да идат за да го прегледат, пък ако трябва и ще остане там за лечение. Дано да се оправя по-бързо, Съншайн.
Тетка и ти да оздравяваш!
Мисти, таз година нещо не се разбра с тамошните младежи, изкара месец и замяца да го прибирам. Иначе си стоеше до септември там.
Снощи тук добре поваля. Засега се диша, уж днес няма да е такава жега, но ще видим.
Лав, нацелувай бебока!

# 2 042
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Детето кашля,Ей така безпричинно.Сега ме събуди.Няма температура,външни сополи,диария и кашлицата не е постоянна..но има позиви за повръщане като се разкашля и вечерта ме щя да яде много..
Взех час за доктор при непозната за мен докторка  и днес ще се побъркам от параноични мисли за астма и бронхопневмония..

е си вкарвай сама мухи в главата. щом се дави, значи има секрети, които се стичат към гърлото. опитай със спрей за нос да му изчистиш секрета или поне да стане по лесно издухването.

# 2 043
Бюти, не знам на колко е детето, но е добре да се включи противоалергичен препарат за да отбъбне лигавицата. Най-вероятно е със задна хрема. Големият е повръщал, като малък, като се натрупа тоя секрет .... още не се беше научил да отхрачва, отделно цяла вечер каквото се е натрупало и после имаше разговори с легена.

# 2 044
И аз да дам петте стотинки за задната хрема. Бюти, ако нямаш физиологичен разтвор, в чаша преварена вода слагаш 2-3 щипки сол и сода бикарбонат. Със спринцовка (може и от спринцовките към сиропчетата) промиваш всяка ноздра. Ще се изненадаш какви "съкровища" ще излязат.

Лайла, дечко, хич няма да ме чуеш, ако ти кажа, че точно с простотии като твоите съм си тровила години наред живота, докато децата бяха малки. Параноя за какви ли не дреболии. Сега ми се иска да се върна тогава не за друго, ами за да си наритам хубаво задника.

# 2 045
  • София
На вътрешните обриви с чаршаф няма как да помогнеш, но външно ще го облекчи.

# 2 046
  • Наблизо
Мерси за съветите! Имам разтвор,зимата правя редовно промивки като се разсополиви.
Ще го направим с мъжа ми.
Как пък се наетива в 30 градуса.Климатик нямаме.

# 2 047
Съншайн, стискам палци да се разминете без болница. Гадост голяма. И все пак, ако опре ножът до кокала, не го мислете много-много, а направо отивайте към Инфекциозна. Всички казват, че много тежко се кара варицела от възрастни, но пък не съм чула някой да не се е оправил, така че споко. Докато избият всички пъпки, ще е тормоз.

# 2 048
Синеочка вчера ходи при съседите на басейн без мен. Снощи й хъркаше носа,чакам днес хрема. И понеже зачетох една книга,стоях до 2 да чета,после легнах и я чух как диша и приключих със съня. Хеч си имах такова усещане,да не я пускам,хем не се доверих на интуицията си. Нито знам каква е била водата,колко време е стояла,какво,що. Резултатът е на лице. Бясна съм на себе си.
Съншайн,отидете щом му е зле. Не знам какво би могло да го облекчи у дома. То и в болницата не се знае,но нека го видят.
Бюти,задна хрема е сигурно. Не се шашкай. Давай витамини. Синеочка сигурно 5-6 месеца имаше период на сутрешна кашлица,от третата сливица. Мина си самичка.

# 2 049
  • Пловдив
Привет!
Стискам палчета за всички болни и подтиснати Kissing Heart

Лайла, моля те...намери помощ! И да не е терапевт. Приятелка също ще свърши работа.

Лоли, аз знам за поливане или киснене, ако имате вана във вода от овесени ядки.

Моят и той не може да изкара някви гадни храчки и сополи и само напъва и духа. Ще си разкърви носа направо.

# 2 050
Как пък се наетива в 30 градуса.Климатик нямаме.
  Лесно, Бюти. Настинките са вируси, не хипотермия.

# 2 051
Лаватера Heart
Съншайн, много тежко звучи, дано се разминете без болница.
Тете, падна ли температурата?
Всички болнички да оздравяват!

Крива съм аз, не спах снощи.
Към 1 часа сбирката в съседния двор най-сетне се разтури. Преди това обсъждаха как е пеперуда, пчела, к@рва и пед@ерас на английски. По едно време едва се сдържах да не им обясня цветно кое как е. Добре поне, че към 11 спряха озвучаването с братя Аргирови. Тъкмо задрямах и вятърът започна да разхожда по двора пластмасовите столове на моите съседи, нещо стъклено падна и се разби на цимента.
Боли ме глава и кашлям.
МУ днес може да излиза, правим списък за пазар да заредим провизиите.

# 2 052
Това ,което Уиш писа за солта и водата е много ефикасно,моята е малка и не съм го правила,но наистина излизат извънземни форми на живот казват.
Лоли,аз бих го замъкнала в болница,наистина варицела на голям човек е гадост.
Тете,как си?Бърде,още малко и ще ти светне и на теб.

# 2 053
Бобчи, моля те, напомни ми как се казваше трилъра, който похвали преди време?
Снощи рових да търся, но не успях да го намеря и подхванах друга книга.

# 2 054
Малката ме събуди в 5 с конюнктивит и залепнали клепачи, с болки в едното ухо, със сополи и с лека Т. Дадох й един МИГ 400, щото сме на село и друго нямам. Сега уж е добре, ама утре на ЛЛ, че тази съвкупност не ми харесва.
Честит ми рожден ден! И картинка за виртуална почерпка нямам...

Общи условия

Активация на акаунт