Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 558
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 2 025
Честит рожден! Balloon Обаче не ми се и помисля за повече сладко тази вечер. Днес на пазара гледам сергия с палачинки, ама едни дебели като никога и с нутела, и реших да направя вкъщи, нали да пестим. Мацах с дулче де лече, добавих банан и някаква кутия отворих, на която пишеше, че е турско кремообразно сирене, а се оказа жив каймак, и се получи убийствена комбинация, направо Майк Тайсън на комбинациите Hands Muscle

Аромат от трюфелче на паста харесвам, ама такава дето е без доматен сос, може и на прости макарони с масло и сирене, прави ги по-възвишени 😁, и на пилешка супа Hands V

Сега гледаме ужасчета по тв, едни зомбита се мотат из нощите, и ММ се отплесна и чак по тъмно се сети да излезе да затвори кокошките, а аз като тръгнах да пиша тука и ми изхвръкна от главата че той е излязъл, и по едно време гледам фенерче навън в тъмното, и се стреснах Satisfied

Кви са тия болести посред лято, ве Scream Палци, палци, палци, и да помагат илачите Hands Thumbsup

# 2 026
Кой ли окапа преди да прочете за дъжда и стана по никое време да спасява зарязани ел. уреди и разклонители по двора? Аз, кой друг.Сега ми е жега и пухтя като парен локомотив.

# 2 027
  • Наблизо
Детето кашля,Ей така безпричинно.Сега ме събуди.Няма температура,външни сополи,диария и кашлицата не е постоянна..но има позиви за повръщане като се разкашля и вечерта ме щя да яде много..
Взех час за доктор при непозната за мен докторка  и днес ще се побъркам от параноични мисли за астма и бронхопневмония..

# 2 028
добро утро с 38.1. пак...

# 2 029
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мъжа ми е с 39.5. Естествено му е зле. 112 не знаят как да ни помогнат. Пращат ни към личен лекар и РЗИ. Вторите не работят в неделя. Вече ме боли главата от притеснение.

# 2 030
  • sf
Спокойно, да пие много течности и да стои на хладно.

# 2 031
Съншайн, ЛЛ няма ли сключен договор с практика, която да покрива почивните дни и нощните часове? При неговата диагноза, варицела, в краен случай ви остава инфекциозна болница. Но отидете ли, само с консултация едва ли ще го пуснат.
Колко дни станаха от избиването на първите пъпки?

# 2 032
  • Наблизо
Лоли,виж в приложението Healee,онлайн консултация..

# 2 033
  • София
Сън, ще му мине, но е много кофти в жегата. В РЗИ не виждам какво ще правите.

# 2 034
Съншайн, ЛЛ няма ли сключен договор с практика, която да покрива почивните дни и нощните часове? При неговата диагноза, варицела, в краен случай ви остава инфекциозна болница. Но отидете ли, само с консултация едва ли ще го пуснат.
Колко дни станаха от избиването на първите пъпки?
Той на ЛЛ ходи веднъж на 5 години. И да има договор, нямам идея с кого.
В сряда почнаха да избиват първите.Вече пет дни, изглежда потресаващо.
Колкото и да не ни се иска, ще се ходи към Инфекциозна:(

Сън, ще му мине, но е много кофти в жегата. В РЗИ не виждам какво ще правите.
Под карантина е, не искам да отнесем някоя глоба, за това, че е излязъл.

# 2 035
Не могат да го глобят за това, че е отишъл на лекар. Не излиза на разходка в парка все пак. Предполагам, че ти ще го закараш и няма да се качите на градски транспорт.

# 2 036
  • sf
Според мен в болницата ще му е по-гадно. Вкъщи поне може да стои само по гащи. То няма как да му е ок в тая жега с Т и пъпки. До няколко дни ще спрат да излизат нови.

# 2 037
Съншайн, във вашият случай само Инфекциозна.

Тете, каквото  и да е, редувай парацетамол и нурофен. На 4-5 часа. Ако те мъчи междувременно слагай студени компреси под мишниците, на слабините, и сгъвките на лактите и колената.

Лайла, пробвай пак, ако не, ще го мислим.

# 2 038
Не могат да го глобят за това, че е отишъл на лекар. Не излиза на разходка в парка все пак.
Идеята ни беше да уведомим...
Просто трябва да събера сили, и за това...

Според мен в болницата ще му е по-гадно. Вкъщи поне може да стои само по гащи. То няма как да му е ок в тая жега с Т и пъпки. До няколко дни ще спрат да излизат нови.
Той от 5 дни вече е така, с главоболие и температура. Не може да спи, уморен и изтощен... Надявахме се днес да е по добре вече, но не е.
 Страх ни е от усложнения.

# 2 039
  • София
Сложи един чаршаф във фризера. Не мокър. Дай му да се загърне с него. Ще го облекчи.

Общи условия

Активация на акаунт