Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 565
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Пловдив
Фиброзим е много хубава добавка. В малка потенция, ама става. Обаче не става само с 1 опаковка. Поне 3мес.

Лоли, съчувствам.

Уинд, ма браво на тийна Simple Smile явно има приятелчета там...моя само като малък стоеше и то със зор.

# 2 011
Най-продаваните в момента неща в аптеките май са бързите домашни тестове. Трябваше да попълня запасите в домашната аптечка и за има няма пет минути пред мен и на съседното гише поне пет човека купиха тестове.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 20:10 от 🧡 Clo 🧡

# 2 012
  • София
Взема да поръчам, че нали съм затворник още.

# 2 013
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не знам дали някой помни оплакванията ми, ама да си кажа.
очната каза, че съм бетон. виждала съм излишно много Wink за черните косъмчета/точки - нормално било, да не се втелявам.
изследванията са бомба Simple Smile всичко ми е наред, даже това, дето знам, че не е. някак съм се изхитрила да изчистя песъчинките в десния бъбрек, а това дето ме наболва в дясно не е от бъбреци, черен дроб, жлъчка, а по-скоро нещо мускулно. във вторник съм на масаж.
изобщо здрава съм като ... Simple Smile

днес Горинич ме разходи до някакво магазинче за фото материали. добре, че не работеше, но навъртяхме сума ти километри. часовнукът каза - 20674 стъпки =14,47 км как го смята не знам.
сега ми иде да си нацункам петичките да ми минат. Simple Smile не ги стигам.

# 2 014
Не съм в кондиция днес. Нищо не ме боли, нямам температура, но нещо не е баш тамън. Подмятам се в леглото, нищо не ми се прави, а времето сякаш е спряло.
Това ми е много познато усещане от времето, когато бях ковидясала. Не се тревожи излишно, Бърди. Минава, макар че е депресиращо.

# 2 015
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
как вали само....
душата ми се къпе гола под дъжда, а тЕлото морно се е опнало на дивана и слуша господнята музика.
Simple Smile

# 2 016
Не знам при мен дали е ковид или започва гнойна ангина, като при внучката. Тя от вчера вечерта вдигна температура, днес я водиха на лекар, изследвания. Вчера и днес не можах да си взема лекарствата по здравна каса. На няколко места едното го няма и.... А мислех следобед да пообиколя квартала и съседните, ама рецептата не беше в мен, а трябваше да гледам Дребосъчко.   Направо се дотътрих вкъщи и легнах. Странно, 38.1, пих тайлол хот и половин час по-късно стана 38.3. Утре ще поръчам и тест, за всеки случай. Иначе апетит си имам, цигарите вървят, а ставните болежки си ме мъчат отдавна. Сега повече ги усещам. Simple Smile

# 2 017
Тайлол хот не е ли за простуда?Лягай и почивай ,утре на тест .

# 2 018
Ми тъй де, температуропонижаващо. Не посмях да взема течен аналгин, защото кръвното ми беше ниско, а пулса ускорен.

# 2 019
Светна два пъти и интернета умря. Все едно не сме в центъра на София, а в някое диво родопско село. Виваком.... оправяне утре по някое време.

Тете, баш като ковид звучи.

# 2 020
Уиш, по-скоро ме хвана съклета, както казваше баба ми. Ще мине, но днес ми е някакво мрънкащо.

Ех, ДобрЕ, така хубаво описа дъжда Heart

Ваичка, хич да не чувам за интернет на Виваком.

# 2 021
Ние вчера бяхме зле с нета. Днес висяха на стълба и се пооправи.
Тетка,да се оправяш бързо и да не е ангина или ковид! 🤗
Хваля се-Синеочка се изкъпа почти сама и то и косата. Иначе тялото я пускам сама отдавна да се търка,но косата все аз. Днес сама. 😍
Тук капе нещо вън,но аз си минах с маркуча,за по-сигурно. 😁

# 2 022
И аз искам дъжд,ама няма.Отивам под душа и ще си въобразявам,че съм под дъжда 🤭

# 2 023
Здравейтее! Не съм чела от последното писане, че е малко лудница при нас, но се надявам скоро да влезем в някакъв ритъм.

Ако има болни да оздравяват. Ако има тъжни, да се маща таз гад - тъгата. Палчета стиснати, за който има нужда.

Опознаваме се с мъника 24/7. Grinning Изписаха ни по - малко от 24ч след раждането. Аз се уча да кърмя, той се учи да е кърмен. Уча се да сменям памперсите му, той упражнява силата на белите си дробове. Абе, знаете как е.
Да похваля ММ. Голяма помощ ми е. Готви, чисти, помага с малкия. Много ме умилява, като го гледам как се вдетинява около лъвчо. Принципно е пън, да знаете.
Нещо май развивам бъбречна инфекция. Дано не ми се наложи да влизам в болница пак.
А, между другото - понеже си нямам дтуга работа, гледах асцедент и луна на лъвчо. Миии, луната е в Рак. Тъй че, все пак си е и раче. Мухаха.
Асталависта от мен.

# 2 024
Лав,браво и честито бебче! Heart
Полежалавам му и на него,и на теб да бъдете спокойни и щастливи!
Болните да оздравяват!

Не помня друго,щот чета,ама .. прощавайте!

Нещо пак ме треснала параноята покрай Малкото,не знам как ще я карам.
Едва ставам сутрин заради изпития алкохол (ся,да не помислите,че е много,съвсем не,просто умората си казва думата) и изпушените на куп цигари вечер ..
Вайче,ще почвам май пак "водичката",а ако тоз път не помогне,разчитам на теб!

Прегръдки за всички!

Общи условия

Активация на акаунт