Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 589
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Мерси,Ре!Почвам ги значи.
Бобчи, покрай ги с тензух или тънък плат.

# 1 996
Бабри, кога пристигаш?
И аз бачкам по почивките, не е приятно, но няма как.
Кукнах в 6.30.  Нали е събота...

Сиросче, на 15-ти тръгвам, на 16-ти трябва да съм в БГ.
Дано всичко е наред.
Снощи си легнах в 8 часа, толкова бях уморена. И в резултат - кукнах в 5 сутринта.

# 1 997
  • София
Форумът пак праИ нЕква магия с постовете. Или е той, или съм се бъгнала от стоене край печката днес. А най - вероятно и двете.

# 1 998
И аз поемам дежурство край печката. Тийна се завръща. Включих котлона на терасата да загрява и избягах вътре. Ще пека пържоли в грил тигана. Ще метна няколко, а другите ще оставя за утре в инстант пота да пробвам. Днес обаче ще играя на сигурно. Направих една кофа таратор. Оф ще се лее пак пот, отивам да мятам мръвата.

# 1 999
Аз в 15 готвих,в кухнята стана ад!

# 2 000
Не съм в кондиция днес. Нищо не ме боли, нямам температура, но нещо не е баш тамън. Подмятам се в леглото, нищо не ми се прави, а времето сякаш е спряло.

# 2 001
И аз готвих,  но в кукъра.  Не се отрази на температурата е кухнята. Туй му е хубавото на тоя уред. Сега МН ще хапне телешко със зелен фасул с безценното съдействие на любезна съфорумка. ❤️

Бърди, почивай. Има време да правиш нещо.

# 2 002
Бърди, ти до оня ден беше с температура, не бързай, трябва време за възстановяване.

# 2 003
И аз да се оплача от температура. Сутринта ми беше едно такова замаяно, отнесено. Премерих - 38.8. Сега вече е 37, обаче адски ми се спи. Всички кокаляци ме болят, гърлото ми дращи. Направо красота!

# 2 004
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тете, да не си се коронясала?

# 2 005
  • София
И мен на корона ми прилича. Преди нея не помня за такава ниска температура да ме е боляло всичко.

# 2 006
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мъжа ми днес е по добре, но обривите от варицелата са кошмарни, буквално е пъпка в пъпка, целия е в пъпки с размерите на грахчета, има на дланите, на стъпалата. Три шишенца с ментолов спирт, една опаковка спрей Вирасут, Осмофорс - а и той свършва, не го сърби, боли го кожата.
 Поне вече няма температура и адско главоболие. Уморена съм, и физически, и психически.

# 2 007
А пък ние утре по някое време ще имаме…да не си помислите, че ще са гости?!? Не, едни хора работа ще вършат, по случайност само са му приятели на ММ Joy

Днес беше приятно и по-скоро предиобедно.

# 2 008
Печката ми е на терасата, хвърлям мръвката и бегом в кухнята. После по някое време я обръщам и съответно вадя. Не, че съвсем не влиза миризма, но е много по-малко и не става жега като готвя.
Тийна вече кацна, хвърли си душ докато нарежа салатата, похапна и вече е доволен. Милинкият той от обяд не бил ял!!! Явно пак е във фаза на растеж. Майка ми каза, че главата му е все в хладилника и все нещо предъвква.
Тетка, направи си един тест. Моята колежка и приятелка я повтори. Слава богу леко го изкара - хрема, болки в гърлото и лека кашлица. Мина без антибиотик - авирон, витамини, аспирин, бромхексин. Сега личната и препоръча да пие фиброзим/или фиброзин не съм сигурна кое е правилното/. Пиело се след ковид да няма сраствания. Викам що не ти го каза първия път, или пък моята ЛЛ. Като го карахме заедно януари, никой нищо такова не ни предписа. Здраве да е.

# 2 009
Тете, направи един тест. Бързо да се оправяш!

Общи условия

Активация на акаунт