Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 605
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 950
Мързи, да не мислиш, че хората са се самопоканили…ММ много обича да кани гости в събота/неделя сутрин на палачинки. И те да не са луди да му откажат. Joy Той прави всичко - оправя вкъщи, прави палачинки, после оправя след гостите. От мен се иска да съм на линия и да не се изолирам с кафето в някой ъгъл, което обичам да правя през уикенда.

Ули, едва ли ще е в 8. Но 8:30-9 очаквам.

# 1 951
Кло, честита да ти рожденичката, здрава и щастлива.

Мале, Попи, чист ужас е това.

# 1 952
ооооо такава ли била работатааа... начи, сядаш на диваня, гушваш кафето и вдигаш крака на масичката. И предлагаш да направи и обяд на гоститеее Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 953
Кло, честит празник!  Да ти е жива и здрава!

Пу пу. Добре, че поминах  с Пепа и пес патрул и онзи, дето пее нещо за и мейл  Grinning

Препечено синеоче Kissing Heart
Ко,ко?Ай стига,и аз бях през онзи период,ама тоз дет пее кой е 🤔
те го, не се справих с линк
дано прегракне, дано Head Band

Попи, това е нечовешко. Бих сготвила недовършеното за закуска и да се спира с тая мъка.

# 1 954
Истинска мъка. Добре, че на моя не му идват такива гениални идеи. Събота и неделя се спира в къщи само зимните месеци. Иначе не знам.

# 1 955
Сирос,не го знам тоз 'убавец.Ще кажеш,и по-добре 😂
В почивен ден само с топ може да вдигне някой Скъпия в такъв час.Изключения има разбира се,но са само за семейството.Нооо,доброволно да си го причини,или пък на мен 🤐
Окъсняха моите с вечерната им разходка.Пяна ми излизаше от устата,но си замълчах,погледа ми беше достатъчен 🧐.Шефа обаче се предаде и заспа когато си трябва.

# 1 956
Cloда ти е жива и здрава рожденичката !

# 1 957
  • София
Кло, да ти е здрава, щастлива, любознателна, да има истински приятели около себе си!

# 1 958
Кло, жива, здрава и щастлива да е дъщеричката!
Малии, кви са тез плашилища! И тоз от клипа го не знам. Добре, че моето отрасна с телетъбиси, Том и Джери, Бен тен, Юги о, костенурки нинджа и тям подобни, после второто прихвана от него, ма такива страшилища не са ми попадали пред очите. Сал в Улица Сезам имаше некви рошави герои и те не бяха грозни и страшни.

# 1 959
  • Пловдив
Кло, ЧРД на малката, голяма принцеса! Да е здрава!

Тъкмо щях да ви подФащам с тъз ютия Stuck Out Tongue Winking Eye  щот нъл уж не гладите, па я дирите Wink

Бяхме на бира ний с приятели...
На дятето му светна и офейка Head Band  Начиии...

# 1 960
На морето в Гръцко вечер е рахат, подухва, тишина, цикади ли там нещо такова цвърчи...
Дзидзикас му казваме тук 😂🤣😅!
Цикади ли било на Български? ! Не знаех,че го имаме!
Кло,жива и здрава да ти е 💐🎉🥳

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 23:35 от Sissy

# 1 961
  • София
Е то що мислите, че МН глади 🤣 аз ютия не пипам.
Кло, да ти е жива и здрава щерката и твоите нерви, че наближава онази възраст 🤣.
Попи, съчувствам. Аз сутрин съм крива на целия свят.

# 1 962
Живо и здраво да ти е порасналото момиче, Кло!

# 1 963
Кло, честит рожден ден на твоето момиче! Да ти е жива и здрава!

Ени, дъщеря ти е страшна красавица. Всеки път като я видя се удивявам как природата може да създаде такъв шедьовър.

Свърши една много натоварена седмица и един много натоварен месец. Следващите 15 дена преди почивката ще са ми кошмарни, толкова много работа имам. Оплаквам се, че ще трябва да работя и през почивката за да не изостана много, че после няма наваксване. Поне с курсовете приключих за тази година.

И не знам дали е за оплакване, но днес изпуших една цигара и да ви кажа, с голям кеф я изпуших, тъй с густо. Не бях пушила от 2 години, от предишното ми ходене в БГ, а преди това към 15 години не бях палила.

# 1 964
Бабри, кога пристигаш?
И аз бачкам по почивките, не е приятно, но няма как.
Кукнах в 6.30.  Нали е събота...

Общи условия

Активация на акаунт