Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 607
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 935
Ма, боже, колко е грозно. Нещото. Синеочка е прекрасна!

# 1 936
Някаква песен имало за него с умиране.Една майка писа в Едно наум ,че детето й много зле било психически и някави страхове рсзвило,то тоз Хъги май от игра бил.

# 1 937
  • София
Ени, ама много красиво туй твойто дЯте, бре. Пу-пу! Онуй розовото на нищо не прилича, обаче. Мда.
Уиндо, бЕх чувАла, че трябва винаги да си с с класно бельо, че ако те бутне автобус в Спешното да шашнеш със сексапил, ама ти съвсем ме разби.
На морето в Гръцко вечер е рахат, подухва, тишина, цикади ли там нещо такова цвърчи, и дъщерята е надула Рамщайн за нас. Как да не го обичаш това дете.

# 1 938
Да, много обичат да го обвиняват хъги уъги за страхове и какво ли не Grinning

Толкова са грознички, че чак мили да ти станат Simple Smile

П.П. забравих да кажа, че до това красиво дете няма как да забележиш розовкото Simple Smile

П.П.П. какво е ютия?

# 1 939
Пу пу. Добре, че поминах  с Пепа и пес патрул и онзи, дето пее нещо за и мейл  Grinning

Препечено синеоче Kissing Heart

# 1 940
А хубаво,рошаво и потно. 😂 Чакам я да се наиграе и да я оправям и катурвам. Пита ме що я снимам,казвам с едни жени говорим за грозната ти играчка. А тя наднича в тел и казва "Дай да ги видя тези жени!" 😂 Любопитка. Понеже не искам да ходим пак на море,се опитва да ме изнудва,че съм щяла пак да видя моята приятелка,13. 😁 Голяма хитруша.

# 1 941
Отново се оплаквам от предстоящо гости в събота сутрин. Аман. Не можело преди обяд, не можело следобяд, не можело в неделя (и за тогава имаме семеен ангажимент, да не решите, че ще си почиваме). Само събота сутрин на закуска можем да посрещаме гости.

# 1 942
Пу пу. Добре, че поминах  с Пепа и пес патрул и онзи, дето пее нещо за и мейл  Grinning

Препечено синеоче Kissing Heart
Ко,ко?Ай стига,и аз бях през онзи период,ама тоз дет пее кой е 🤔

# 1 943
Попи, озадачи ме, в колко часа е закуската, че не се води преди обяд? Да няма в 8 да идват гостите Flushed

# 1 944
Айде сега да ви подсладя малко. Малката навърши 11 днес. Още не е решила къде са ги водя утре с кака ѝ.

А Синеочка е толкова прекрасна, че онова розАвкото не го забелязвам чак.

# 1 945
Обожемой... малката гад на морето се тръшкА три деня за розово Киси-Миси, баш тва розовото. 15 кинта ме обрули, сърцето ме заболя, за тоз грозел абсолютен как ги дадох... сега спи с него. В леглото си. Бля... Ние с баща й му викаме Грози...

Ко беше туй нящо ютия?...

Попи, тва вашето гости е майката си трака... много нагло нещо...

Кло, да ти е честита и да те радва!

# 1 946
Здрава да е,Кло,да приключва вече с бордюрните екземи!

# 1 947
Жива и здрава да е рожденичката, Кло!

# 1 948
Но у наше село, бордюри няма. Направо в каманака в канавката се беше хвърлила. И ако кажа защо, ще паднете. Една пеперуда прилетяла покрай нея и я била уплашила. ЖДБ.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 21:56 от 🧡 Clo 🧡

# 1 949
Охоо тортичка! 😍 Честита да е щерката,Кло! Здрава,красива,щастлива и усмихната. 🥳🥰🌹

Общи условия

Активация на акаунт