Звездни компромати - Юли'22

• 328 351
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 3 330
Защото е яхнала вълната на “black lives  matter”  здраво и я експлоатира до дупка, че в момента, в който някой каже нещо негативно за нея, ще бъде обвинен в расизъм.

# 3 331
Shay Mitchell на представяне на колаборация на Dazed x Versace
Скрит текст:

# 3 332
Луи дьо Фюнес е велик!
   А спомняте ли си младата игуменка от "Полицаят от Сен Тропе", сестра Клотилд и изоглавеното й шофиране? Със сълзи съм се смяла, както и на неговите горещи молитви, когато се вози до нея. Толкова я харесвам, че именно на нея съм се "кръстила" в този форум. Впрочем, актрисата е дублирана в каскадите от Реми Жулиен, един от най-добрите френски каскадьори, истинска легенда, участвал и във филмите за Джеймс Бонд. Реми Жулиен почина на 90-годишна възраст от... коронавирус.

(Сега потърсих в гугъл за Франс Рюмийи, актрисата, още си е жива, на 83 е.)

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 19:38 от Clotilde

# 3 333
Славена обаче не се отказва от туй творение на банскопроизводството Grinning

# 3 334
Сигурно й плащат доста, за да рекламира тези отвратително грозни бански.

# 3 335
Ами, грозни са, наистина. Такъв модел може да стои добре само на момиче съвсем без цици. А Славена си има някакви, все пак, макар и неголеми. Все нанякъде ще се изкривят тези усукани парцали и ще се получи грозна гледка. Много смотан модел. А как се плува с това, съвсем не мога да си го представя...

# 3 336
Сигурно й плащат доста, за да рекламира тези отвратително грозни бански.
И грозните очила

# 3 337
Ами, грозни са, наистина. Такъв модел може да стои добре само на момиче съвсем без цици. А Славена си има някакви, все пак, макар и неголеми. Все нанякъде ще се изкривят тези усукани парцали и ще се получи грозна гледка. Много смотан модел. А как се плува с това, съвсем не мога да си го представя...
Е, не се предполага да плуваш с такъв бански / горнище Simple Smile

# 3 338
До преди малко седях до Диляна Попова, потиснАх са!😅 Страхотна е на живо! Много нежна, висока, слаба, разкошна кожа, няма целулит, нищо бе! Висчко и беше 6! Как може?!😅
Има много приятно излъчване и категорично младее, по шорти и потник на опшка, без грим, мигли, екстеншъни- натурална, българска хубост!

Малкият обаче целият на татко си, нищо от нея не е взел:)

# 3 339
  • In The Middle Of Nowhere
Леле сега как се филмирах с тая Диляна.. като се замисля, че е на 41-2 години ужасно ме гризе любопитството,(да имаше някаква снимчица) а хем не съм проявявала никакъв интерес досега към нейната личност😌 хъъммм.. 🤔.

# 3 340
Преди малко видях Лияна в Кемпински Банско - е тук няма нужда да се потискате Simple Smile. Не е като на снимки. Суха и неприятно черна, с не особено поддържани екстеншъни, с чичо със шарен бански. Нямам снимка пък и не е редно де, не че я нитересува сигурно.

# 3 341
И аз веднъж я видях Диляна. После тренирах всеки ден 1 месец, после ми избледня образа ѝ и пак ме домързя😀 Много е яка.

# 3 342
Явно Диляна така влияе на жените Stuck Out Tongue Winking Eye. Родих голямото си дете долу горе по едно и също време с нея и навремето я засякох с количката, много се потиснах тогава с моя все още висящ корем по онова време.

# 3 343
Аз също много харесвам Диляна, може би най-хубавата българка. Нежна, фина, естествена, няма джуки, задници, стойки. За характера й не знам, не я познавам лично. Навремето съм я виждала с тоя смотаняк Блатечки - само куче така предано гледа, както тя него Simple Smile. Не знам защо така с мъжете.

# 3 344
Като пишете така за Диляна, освен да я помолим дружно или ако някой я познава лично да предаде да ограничава движенията си само в жилището си, защото влияе зле на простосмъртните жени.
Не знам на какъв глад и тренировки ще трябва да се подложа аз лично.
Ама много я харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт