Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 159
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 050

От18.07 до 07.08

# 1 051
Ако на човек му се занимава, може да открие цяла една рода - в на Шопов с 4 награди, а в на Джеферович с 6.
Да си ги ползват със здраве повтарящите награди!
Ама така става като няма ясни правила в игрите в инстаграм.

И за да не съм само неприятна, да се похваля с поощрителна награда от Инстаграм и Косато - плюшена играчка. Иначе аз за кърпата се борих. Grinning Но пък дребния ще е щастлив, и без това не ни се падна Емечо.

За играта на Мапед - писах мейл, днес дойде отговор, автоматичен явно за всички, на които се е паднала почивка. Пращат ми код за 50лв. за Озон за компенсация. Честно казано след като разбрах, че няма да е с теглене след края на играта, а си е моментна награда, не се чувствам компенсирана, може да звуча алчно, ама на мен си ми се падна почивка, не съм аз виновна, че са решили да си тестват системата в жива среда.

# 1 052
  • София
Оле боле, не си алчна, прави си. Който си е сгрешил да си носи последствията. Аз така се ядосвах с Кока кола и аудио системата. Хич не ме интересува, кой е сгрешил. Аз когато сгреш в работа, си нося последствията.

# 1 053
  • София
Има ли и други, които още не са си получили чашите от Шуменско? Спечелих ги на 27.05, обадих се да ги заявя в същият ден, и все още нищо 😂

# 1 054
  • София, Дружба 2
И моите чаши от шуменско още ги няма, но ги спечелих на 11.06. със стотици бележки и ги заявих на 13.06. Дано да дойдат, че аз вече забравих, че чакам нещо от тях.

# 1 055
Активните игри са вече и в Instagram 🤩
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 21:11 от Станимир Иванов 641942

# 1 056
Мен ме тагнаха в играта на Лидл в Инстаграм, печеля раница, но още преди тагването проверих и видях,че печеля. А по-интересно е като изпращат наградата как ще даде въпросното момиче 4 различни телефона, имена и адреси, нали ще я хванат тогава?
На мен ми се е случвало за един ден да спечеля от две и три игри, но някакви дребни наградки от Инстаграм.

# 1 057
# 1 058
Мен ме тагнаха в играта на Лидл в Инстаграм, печеля раница, но още преди тагването проверих и видях,че печеля. А по-интересно е като изпращат наградата как ще даде въпросното момиче 4 различни телефона, имена и адреси, нали ще я хванат тогава?
На мен ми се е случвало за един ден да спечеля от две и три игри, но някакви дребни наградки от Инстаграм.
Честито!
Ами що да не даде един и същи номер, не е имало правила, в които да се казва, че не може един и същи човек да печели. Та изначално играта е сбъркана като е без правила.

Получих още един мейл от Мапед, явно от френската централа, французойката, която ми писа се интересуваше дали съм получила мейл (онзи с компенсацията). Казах и, че съм получила, но въпреки това съм разочарована и съм очаквала фирма като тяхната да си даде наградата, предвид грешката, която не е моя, а тяхна. Не зная дали пак ще ми пише, но поне и казах, че тоя ваучер не оправя лошото впечатление.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 21:08 от ole_bole

# 1 059
  • София
Тези от Швепс много хитро са измислили всичко. Първо посочваш адреса, а след това (при положение, че сме отпускарски сезон и всеки ходи насам-натам), ти заявяват, че наградата ще ти бъде доставена в срок от 30 работни дни.

# 1 060
Не участвам в игри в Инстаграм, но прочетох какво сте писали и само мога да кажа вместо, да се ядосвате на горкото момиче, защо не се замислите, то е за съжаление. Искало горкото да си направи много профили, да прави бизнес, печелене на награди, нооо няма никакъв умствен капацитет. То бива, бива, ама поне малко въображение, а то все сибел95 по няколко варианта. Така че Секрет, мисля ще се съгласиш с мен в момента пиеш бира и ядеш торта оплаквайки интелигентността на горкото момиче.
Чудя се като и дават наградите и като я видят че една и съща дали ще и дадат всичките

# 1 061
  • София, Дружба 2
КК са качили печелившите от играта с фантастико. Няма ме. Късмет на всички!

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 09:13 от Picky

# 1 062
Тези от Cosatto ме смаяха! Все съм имала бърза доставка, но вчера следобед им дадох адрес и тази сутрин играчката пристигна!

Попаднах на тези печеливши от игра на Swiffer в Лили. Аз не съм участвала, но някой тук може да се познае.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 10:03 от ole_bole

# 1 063
  • София
КК са качили печелившите от играта с фантастико. Няма ме. Късмет на всички!
В трите тегления на голямата награда има Мирослав, Мирослав Пенев, Мирослав Димиттров, на третия фамилията не се вижда, дали и той е същия, май и тук нещата са ясни.

# 1 064
Aз да се похваля с награда от Инстаграм. За първи път! И да питам трябва ли нещо да барна настройките, за да виждам таговете? Страницата уж ме беше тагнала на стори, обаче не съм получила известие. Съвсем случайно като скролвах видях, че мен са изтеглили.

И за протокола съм 4:0 за Милка и 3:0 за Верея.

Общи условия

Активация на акаунт