Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 105
  • 1 426
  •   2
Отговори
# 1 230
😂 Тагва себе си,със десетките си измислени профили.. супер. 😁
Аз утре си чакам хладилната чанта от играта на Марияна и Лидл.
И сикрет май е с ледогенератор от друга игра. Честито! 🥳

# 1 231
С 4 бележки съм с раница от Хайнекен, първата ми награда от тях, въпреки че доста се пие бирата вкъщи.

# 1 232
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз пък съм кръгла нула - от всички игри!Само Емаг ми пуснаха едни 10 лева за именния ми ден.Оползотворих ги бързо и днес ще си взимам пратката от мола.
Станимир може ли да ми дадеш линк на групата в Инстаграм?Не я намирам.....

# 1 233

Хладилната раничка. Готина е.

# 1 234
Уф, толкова не го харесвам този инстаграм. Във фейса, които не ми харесва го скривам и не ми излиза, а там не знам как Simple Smile Записвам си разни игри, ама те имат 100 изисквания, а като направя профила ми публичен 100 чичковци ми станат последователи - ужассс. Сега тези на Нестии ме дразнят като не качват печеливши. Писах им и не чатат, камо ли отговор да получа. Нямам много време напоследък, имам бележки, които сигурно в последния ден на играта ще кача Simple Smile
В 8 часа купих водка, кола и милка - много им беше забавно на касата - и целнах пуф на милка, не знам да се радвам ли, че искам колонка Simple Smile
Та не открих игри за водка, узо или друг летен алкохол. Писна ми от бира Simple Smile

# 1 235
  • Елхово
И рано рано ваучер от Chupa  за Емаг Confused

# 1 236
ММ пък вчера ми купил Милка,купил и на детето. Викам супер,над 4 лв са,дай бележката,че много искам такъв пуф. "Ми аз не я взех!"  😤😠 Не се научи,че ми трябват бележките. Много ме е яд,щото едва ли пак ще купя две милки накуп. Така си стоят в хладилника.

# 1 237
Уф, толкова не го харесвам този инстаграм. Във фейса, които не ми харесва го скривам и не ми излиза, а там не знам как Simple Smile Записвам си разни игри, ама те имат 100 изисквания, а като направя профила ми публичен 100 чичковци ми станат последователи - ужассс. Сега тези на Нестии ме дразнят като не качват печеливши. Писах им и не чатат, камо ли отговор да получа. Нямам много време напоследък, имам бележки, които сигурно в последния ден на играта ще кача Simple Smile
В 8 часа купих водка, кола и милка - много им беше забавно на касата - и целнах пуф на милка, не знам да се радвам ли, че искам колонка Simple Smile
Та не открих игри за водка, узо или друг летен алкохол. Писна ми от бира Simple Smile
За узо пускат игри във фейса и инстаграм.
Аз вчера от фейса спечелих престилка от Нестле. Това ми е втората спечелена престилка след тази на КК от била. Някви намеци нещо усещам. Grinning
А днес ми писаха от Розали, с книга съм.
Абе тоя месец съм доволна!

# 1 238
https://www.facebook.com/plamko.bg/photos/a.171069772928938/5525284160840779/
Игра за жители на Попово, обл. Търговище.

# 1 239
  • Велико Търново
Моята престилка от Нестле днес пристига. Иначе ММ е с куфар от Стела. Много го исках, но май е от малките.
И да се оплача - включих се в играта на Veet и взех, че спечелих пуф, но радостта ми беше кратка - играта била за магазини ДМ, аз бях купила продуктите от Лили дрогерие. Sad

# 1 240
Каква марка е куфарът на стела артоа,някой получил ли го е?

# 1 241
# 1 242
Някой играл ли е за слушалките на Стела, щото не помня да има похвалили се? Ние само за куфара сме играли.

Този размер ли изпращат, защото в емаг има 4 размера на тая марка, а в играта не пише какъв размер дават за награда?

# 1 243
Всъщност не знам.Аз не съм го спечелила,само видях марката да помогна.

# 1 244

Общи условия

Активация на акаунт