Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 577
  • 1 426
  •   2
Отговори
# 180
  • Бургас
И аз съм с пералня от Ариел от последното теглене. Дамата която я получи вече, би ли споделила за колко време пристигна, че мъжа ми иска да изхвърля старата, още когато видя смса Simple Smile

# 181
  • Сф
Ще почакаме още Шуменско. Сутринта писах след разговор с тях. Не четете ли темата? Нормално било според тях. 45 работни дни каза дамата. Аз съм още от 5 май с чаши . Ама и да минели тия дни нямало страшно. Викам, ще почакаме, август да се чуем ако не дойдели дотогава. Така се разбрахме. 😂Голяма реклама !

# 182
  • Б
За Верея само големи кутии по 1 л ли участват? Може ли да се играе с две малки?

# 183
Успявате ли да регнете бележка в Престиж. Натискам бутона, но нищо не се случва.

# 184
  • София, Дружба 2
За Верея само големи кутии по 1 л ли участват? Може ли да се играе с две малки?
В условията пише само 1 кг.

# 185
Победителите от теди сок
няма ме нито в Теди, нито във Фа нито в Тресемме .

# 186
  • Пеликания
Мойте чаши на Шуменско дойдоха днес, заявени на 30.05.

# 187
Благодаря, sis_ko, за списъка от форумната игра. Честито на печелившите! Очаквам утре Хайнц, от другите игри с покупка съм без успех.

# 188
Моите чаши от Шуменско са от 22.05, дойдоха в петък.

# 189
https://footballmoments.bg/winners/
Дано се познаят повече хора Simple Smile

# 190
  • Сливен
Още една игра в Лили

# 191
И аз съм с пералня от Ариел от последното теглене. Дамата която я получи вече, би ли споделила за колко време пристигна, че мъжа ми иска да изхвърля старата, още когато видя смса Simple Smile

От sms-a до доставката - 18 дни, календарни. В правилата пишеше 30 работни доколкото си спомням, но моята дойде доста бързо, чак ме изненадаха Simple Smile

# 192
Някой успя ли да регистрира бележка в играта на Престиж,аз още не мога

# 193
И аз не успях да регистрирам бележката от Роден край.

# 194
Аз също по-горе бях споделила, че не успявам да регистрирам. Всичко е попълнено, стигам до РЕГИСТРИРАЙ, след което нищо не се случва, екранът стои същия.
При вас така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт