Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 581
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 195
  • Сф
Вчера като регистрирах и успях в Престиж, влязох от линка на Станимир от 1 стр. с игрите в темата.
Неа знам какво се случва с тоя престиж ...

# 196
Аз също по-горе бях споделила, че не успявам да регистрирам. Всичко е попълнено, стигам до РЕГИСТРИРАЙ, след което нищо не се случва, екранът стои същия.
При вас така ли е?

Да и при мен е така

# 197
Не успях да регистрирам с Гугъл хром,но със Сафари стана.Сменете браузъра,при мен стана.

# 198
  • Тук и там
https://olxadvertising.com/movies/index.php/minions2/  печеливши от играта на OLX

# 199
Здравейте,
От колелото на А1 имам 50МБ. Ако някой иска да му ги изпратя да ми пише телефон на лични.

# 200
Имам смс от Лео Експрес,дали не идват вафлите от Ная?

# 201
  • Тук и там

Казаха, че тази седмица ще почнат да ги разнасят.

# 202
Разнасят наградите на Белвита. И мен ме изненадаха приятно. Blush

# 203
Лео разнасят и наградите от Ариана и Морети

# 204
Първият печеливш айпад от Стела е изтеглен, надявам се да е от темата и да се похвали.

# 205

Последния имейл прилича като на мъжа ми,но с една звездичка разлика,та може да е просто съвпадение,никой не е звънял Grinning

# 206
Току що ми донесоха продуктовия пакет на Ная

# 207
Момичета, ако някой няма нужда от ваучера на Белвита и иска да го размени за нещо нека ми пише. Предстои ми по-голяма покупка от Емаг и си търся такива ваучери като се надявам да могат да се комбинират.

# 208
Имам спомен, че ваучери на Емаг не могат да се комбинират. Поправете ме ако бъркам.
Иначе още се надявам от Белвита. Няма още печеливши публикувани за 500 лв ваучери.

# 209
  • Тук и там
Мереленда, точно така, не могат.

Общи условия

Активация на акаунт