Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 606
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 240
Обадиха се от кока кола че печеля барбекю от играта за кауфланд-дали е хубаво?Вижда ми се паянтово и некачествено
Може ли да споделите номерът от който Ви позвъниха и благодоря  предварително :]

# 241
И аз печеля 2 чинии от Хайнц с 1 бележка Blush

# 242
  • оттам, откъдето започва България
Качили са и печелившите в Шуменско. Стискам палци накой пиещ бира да се похвали!
Последно време ми заспа късмета на мен.

Играта на Шуменско не приключи ли? Макар и любима бира аз изтрих сайта.

# 243
# 244
Моите оплаквания от Кока Кола край нямат , но наистина ако Кока Кола четат тук - да знаете Кока Кола пълни олигофрени сте!

Току що регистрирах код изписа че е регистриран успешно , презаредих приложението и изписва че не е отчетен.  Въвеждам пак кода е регистриран

И аз мисля да не се занимавам повече с това тъпо приложение , миналата година имаше толкова хубави награди ,  а сега формичка за лед 1бр. 🤐

# 245
Аз нямам такава награда - формички за лед в приложението на КК.
Редактирам се - появиха се. Явно нещо са бърникали по приложението. За 60 кода има за някакъв друг концерт.

# 246
Обадиха се от кока кола че печеля барбекю от играта за кауфланд-дали е хубаво?Вижда ми се паянтово и некачествено
Може ли да споделите номерът от който Ви позвъниха и благодоря  предварително :]
0889753322

# 247
Качили са и печелившите в Шуменско. Стискам палци накой пиещ бира да се похвали!
Последно време ми заспа късмета на мен.

Играта на Шуменско не приключи ли? Макар и любима бира аз изтрих сайта.
Бяха останали трите инсталации за бира, те са изтеглени днес.

# 248
Купих Schweppes с код под капачката, има ли активна игра?

# 249
В последния ден от играта на Шуменско спечелих комплект чаши след поне 20 бележки. Улисана в други ангажименти, оставих да заявя наградата в последния 5-ти ден днес . 4 часа звънях почти непрекъснато, операторите все заети. Дали има начин да заявя наградата? Някакъв друг телефон някой знае ли?

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 20:57 от mimoza@b

# 250
Моля за помощ, къде се намира кода за участие в играта на Верея. В условията пише от обратната страна на стикера. Къде е този стикер и възможно ли е да има опаковки без такъв.

# 251
Залепен е отгоре на капака, на принципа на Фибела и пред на Милка.
Моля за помощ, къде се намира кода за участие в играта на Верея. В условията пише от обратната страна на стикера. Къде е този стикер и възможно ли е да има опаковки без такъв.

# 252
А знаете ли къде публикуват печелившите от тези игри с "Тройка на разсъмване"? Опитах се да намеря печелившите от предната им игра, която приключи на 24.06, но нито във фейсбук, нито в сайта на радиото успях да ги намеря...

# 253
  • Варна
Получих системата за караоке на Ная, много леко и симпатично! Куриера взе КБ, но липсваше приемо-предавателен протокол и куриера сподели,  че на доста от наградите липсвали протоколите.

# 254
Кода е върху кофичката.Това е дизайна на млякото,което участва.

Общи условия

Активация на акаунт