Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 586
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 210
Началото на тази година имах два ваучера по 10 лв. за Емаг - единия от Толк панела,  другия за имен ден. Първоначално не ми даваше да ги комбинирам, но после въведох единия от приложението, а другия от сайта и се получи. Не знам дали може така с всички видове ваучери.

# 211
Редактирам се___ сменете браузъра си при мен се получи. 

Накой с проблем с регистрацията на Роден край... Уж бяха си оправили сайта.. Имам 2 бележки да регистрирам изписва че кода на касовия бон е непълен или неправилен! Рестартира страницата (въвеждам пак след което ми пише кода на картинката е грешен а пиша малки, големи букви всичко необходимо)  Може да съм кюрава ама чак пък толкова да не мога да напиша 3 числа 😅 след друг рефреш на страницата процедурата с кода от бележката се повтаря... Чакам малкия да заспи и ще им звънна на Престиж.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 12:26 от Илияна.Р

# 212
  • Бургас
https://axxon-promo.com/

нова игра на durex

# 213
Моя дойде. И пише, че може да се комбинира. Но с на други кампании не. Така, че само от тази явно ще става, следователно продължавам да търся. Simple Smile

# 214
Имам смс от Лео Експрес,дали не идват вафлите от Ная?
Да преди малко ми доставиха продуктовия пакет

# 215
  • София
Какво включва продуктовия пакет от Ная?

# 216
  • Ямбол
Подарявам 5000МB от А1. Който има нужда, нека ми пише на лс.

Подарени.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 16:05 от DimiLoca

# 217
  • При децата ми
Чашите от "Шуменско", пристигнаха в петък:

Спечелих ги на 03.06.
От вчера се опитвам да регистрирам код в "Прингълс", но не става и не става.

# 218
  • София
От играта на Шаума за халати за м.юни не виждам обявени печеливши. Някой има ли спомен кога е тегленето?

# 219
Някой да се похвали от последно теглене на орал-В,че нито публикуват печеливши и правилата си изтриха та не помня и кога беше и тегленето ама май беше тези дни?

# 220
Обадиха се от кока кола че печеля барбекю от играта за кауфланд-дали е хубаво?Вижда ми се паянтово и некачествено

# 221
Имам подобно, но по-стабилно в крачетата. Стават за разнасяне насам-натам по пикници.

# 222
Някой да се похвали от последно теглене на орал-В,че нито публикуват печеливши и правилата си изтриха та не помня и кога беше и тегленето ама май беше тези дни?

Ако е тази игра https://www.spechelinagradi.com/2022/06/specheli-nagradi-oral-b-sms.html те не обявяват печеливши, само пращат смс.

Schauma имаше ли игра с халати през юни, не беше ли само през май?

# 223
Обадиха се от кока кола че печеля барбекю от играта за кауфланд-дали е хубаво?Вижда ми се паянтово и некачествено
Надявам се, че няма да го приемеш като заяждане, ама след като ти се вижда паянтово и некачествено, защо се включваш в играта?
*Не знам за коя игра става въпрос и какви са наградите, затова допускам, че може да си искала друга награда.

# 224
Надявам се, че няма да го приемеш като заяждане, ама след като ти се вижда паянтово и некачествено, защо се включваш в играта?
*Не знам за коя игра става въпрос и какви са наградите, затова допускам, че може да си искала друга награда.
Правилно допускаш.Включих се за сета.

Общи условия

Активация на акаунт