Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 180
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 975
В Мерилин дали са се обадили вече на спечелилите телефон, днес видях пусната обява за такъв, който беше обявен в играта. Може и от друга да е, не помня вече дали даваха някъде същите.

# 976
УУ, нямам ме в Мерилин Grinning

# 977
Няма обявени от 15,07 от играта на джин  Beefeater  -някой да се похвали?

# 978
Скрит текст:
Получих серума от DM. Вчера писах до DM, следобед ми звъннаха от куриерската фирма и днес ми донесоха серума.
Може ли имейл за вързка с ДМ и Тип топ ли ви беше доставчика?

Писах на този, от който ме уведомиха, че съм избрана. Сега нямам възможност да го видя.
Имате ли уведомителен е-мейл?
Да, Тип Топ ми го доставиха.
Не, нямаме и затова издирвам имейл.

Ето имейла - Mariola.Tyutyundzhieva@dm-drogeriemarkt.bg

# 979
  • Велико Търново
Скрит текст:
Получих серума от DM. Вчера писах до DM, следобед ми звъннаха от куриерската фирма и днес ми донесоха серума.
Може ли имейл за вързка с ДМ и Тип топ ли ви беше доставчика?

Писах на този, от който ме уведомиха, че съм избрана. Сега нямам възможност да го видя.
Имате ли уведомителен е-мейл?
Да, Тип Топ ми го доставиха.
Не, нямаме и затова издирвам имейл.

Ето имейла - Mariola.Tyutyundzhieva@dm-drogeriemarkt.bg
Благодаря! Simple Smile

# 980
Ето ги печелившите в Мерилин, пуснали са ги малко сред като бях проверила и пуснала поста тук.

# 981
Здравейте от играта на Лоренц звънят ‪+359 88 535 5701‬ това е номера Simple Smile

# 982
  • София, Дружба 2
Няма ме в мерилин. Сутринта регистрирах два кода във верея и от там нищо. Simple Smile

# 983
Изпращат мейли от Швепс на попълнилите формата с кода.

# 984
Вчера към 18 часА, с първия код за Верея си спечелих черпак. Не смятам да участвам повече, като гледам по 35 броя са наградите, едва ли пак ще ме сполети такъв късмет. Joy Отдавна не бях печелила нещо, много се зарадвах.

# 985
Някой знае ли за игра с покупка на Иновирон? На опаковката има поле за изтриване и отдолу има код. Не намерих информация в интернет, от аптеката също не знаят. Писала съм на производителя, но за сега нямам отговор.

# 986
  • При децата ми
Няма ме и в "Мерилин".Sad С доста бележки бях.

Все още не мога да регистрирам код в "Прингълс".

# 987
Някой знае ли за игра с покупка на Иновирон? На опаковката има поле за изтриване и отдолу има код. Не намерих информация в интернет, от аптеката също не знаят. Писала съм на производителя, но за сега нямам отговор.

В Софармаси имаше щанд с промоутърки на тази фирма май ама не съм заглеждала. Имаше скреч карти и да се купи 1 продукт по избор.

# 988
Толкова се зарадвах на наградата от  Швепс, но сега се притеснявам, дали ще успея да я получа, защото през 30 дневния срок за доставка ще ходим на почивка, съответно на адрес няма да им никой, а тези Intime изобщо не знам, че доставят у наше село. Weary

# 989

В Софармаси имаше щанд с промоутърки на тази фирма май ама не съм заглеждала. Имаше скреч карти и да се купи 1 продукт по избор.
Имало е игра, но е приключила вече.

Общи условия

Активация на акаунт