Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 167
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз се изненадвам,  че Морени ще имат игра. От година на година все по-малко награди имат 😏

# 1 021
Вчера ми звъннаха от Lorenz или CrunchChips.
 Поискаха ми данни за доставка.
 Очаквам си топката в най-скоро време и ще се похваля !  🙃

# 1 022
Моля някой да ми каже на лично съобщение как да активирам Spotify Premium с кода от КК

Редактирам се: Успях!

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 14:24 от Станимир Иванов 641942

# 1 023
Морени както винаги се сетиха в най - голямата жега. Дано не е с кодове в опаковките. Не че печеля от игрите им с покупка, но поне се ядат така или иначе, а участието в игра е плюс.
Дано е с кодове! Така измами няма как да има.

# 1 024
  • Пловдив
Поредната греда от Стела Rolling Eyes Сигурно 20 бележки регистрирах вече Rolling Eyes Поне бирите се пият в тази жега.

Да питам за играта на бензиностанции ЕКО - ЕКО Академия - трябваше да публикуват печелившите още на 15, но няма нищо на сайта - някой виждал ли е заветния списък?

# 1 025
И аз ще играя в Морени. Напоследък участвам само в играта на Швепс, но упорито не печеля. Имам и няколко участия във Верея, но и там нищо.

# 1 026
# 1 027
  • При децата ми
Винаги съм се включвала в игрите на "Морени". Имам спечелени едни слушалки от тях, и ако не се лъжа една кутия вафли. Може би ще се включа и сега.

# 1 028
За играта на Каменица и Хепи, някой знае ли дали се участва, ако се направи поръчка от сайта или приложението (както е дадено в условията), но се вземе от ресторант, а не се викне на адрес?

# 1 029
Видяхте ли печелившите от играта на Шопов и Лидл в Инстаграм? Една и съща с различни профили обрала наградите. Сибел с 4 профила. Пишете на Лидл ако искате. Не знам защо не са обърнали внимание.

# 1 030
В ИГ нещо взеха да си правят яко шашми. Последвах един профил,играх,вчера влизам да видя изтеглили ли са,те редактирали поста,сякаш не е имало игра. Много хитри! Отделно не спазват сроковете за теглене и много ме дразнят. И без това печеля веднъж-два пъти годишно,и с тези номерца съвсем ме изнервят.
Пробвах с Швепс от друг профил,не спечелих. Исках и другата награда,но не съм се юрнала да купувам. Ако ми се допие.
В Морени може и да се пробвам,ако намеря с кодове.

# 1 031
  • София
Видяхте ли печелившите от играта на Шопов и Лидл в Инстаграм? Една и съща с различни профили обрала наградите. Сибел с 4 профила. Пишете на Лидл ако искате. Не знам защо не са обърнали внимание.

Писах на Лидл и на Шопов,да видим.То бива лакомия,ама чак пък толкова...

# 1 032
  • Сливен
Лидл, знам че четете - този път тотално се ИЗЛОЖИХТЕ!!! Нямам думи.... Толкова ли е трудно, едно теглене и тагване...  За такива като тази, където "спечелила" с няколко профила - дано те направят щасрлива/голяма излагация/, само това ще кажа, че иначе ще ме блокират, ако почна да те нареждам.....

# 1 033
Коя е тази игра на Лидл и Шопов ? Дайте линк и аз да им пиша

# 1 034
  • Сливен
Коя е тази игра на Лидл и Шопов ? Дайте линк и аз да им пиша
С Инстаграм е, но в момента не мога да пратя линк... Ама сега от яд - си налях една бира и ям торта. Толкова ме е яд. 😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт