Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 125
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 140
Все пак пуснах и едно участие в Хайнекен в последния момент! Доста са наградите, но и доста дълъг беше периода. Стискам палци на всички!
Имам два кода на швепс и се чудя кога да ги пусна. Сега май е късно, може би за утре ще ги оставя.
Получих още един завъртян мейл от французойката от мапед, май не ми се занимава повече да и връщам отговори, въпреки че все още съм им ядосана. Ще си помисля. Очевидно не им се дава нещо повече от ваучера за озон.
В Озон в момента има промоция - при три купени книги, четвърта безплатна, ако някой иска да се възползва.

# 1 141
Все пак пуснах и едно участие в Хайнекен в последния момент! Доста са наградите, но и доста дълъг беше периода. Стискам палци на всички!
Имам два кода на швепс и се чудя кога да ги пусна. Сега май е късно, може би за утре ще ги оставя.
Получих още един завъртян мейл от французойката от мапед, май не ми се занимава повече да и връщам отговори, въпреки че все още съм им ядосана. Ще си помисля. Очевидно не им се дава нещо повече от ваучера за озон.
В Озон в момента има промоция - при три купени книги, четвърта безплатна, ако някой иска да се възползва.
От играта на Schweppes веднага ли се разбира, че се печели ( многооого ми беше увъртяна)

# 1 142
  • Сливен
Аз пак за играта на швепс,успях вчера да се регистрирам от компютър и сега чак потвърдителния мейл.Колко време се чака?
Извинявам се,че досаждам.

# 1 143
Tedi са изтеглили печелившите за Барбарон тази седмица:

Стефан ******2232

Димана ******8044

Цветанка ******2436

Ивелина ******2824

Ивелина ******9827

Димитър ******2382

Галя ******1710

Юлия ******7378

Ирина *******933

Магдалена ******0668

# 1 144
  • Сф
Хайде,получих писмото за данни от кк и фф. Който чака  да си погледне пощата.

# 1 145
Има печеливши за билети за Solar summer от Heineken, мен ме няма. Не виждам изтеглени за другите награди. И да се оплача, толкова кодове вкарах в Швепс и нищо не ми се пада, мрън Sad

# 1 146
Някой скоро питаше за печелившите в Еко

От играта на Schweppes веднага ли се разбира, че се печели ( многооого ми беше увъртяна)
Да, веднага се разбира, излиза съобщение на екрана и се получава имейл.
Има печеливши за билети за Solar summer от Heineken, мен ме няма. Не виждам изтеглени за другите награди. И да се оплача, толкова кодове вкарах в Швепс и нищо не ми се пада, мрън Sad
Това са печелившите от предишното теглене, следващото се очаква на 27.07 мисля.

# 1 147
Онзи ден исках да взема да се включа в Теди, че тука в квартала не пише нищо на бележките. Бяхме в Кауфланд, счупих се да ги търся, е не намерих.
От ИГ съм преди малко с награда от Одорекс, след голяма суша най-накрая нещо.

# 1 148

Нова игра на Happy 🎁🏖

# 1 149
  • Сф
Ехе, сметка над 140...

# 1 150
Откъде купувате сокове Теди плей ? Никъде не намирам

# 1 151
Нови награди на Fuzetea в Coca-Cola App 🎁🏖

# 1 152
Сокове Тedi Play купувам от Била.

# 1 153
И аз от била взех,опитах да ги пробутам на малкия,но не ги искаше,а миналата година ги пиеше имам раница от предната им игра.Останах си с едното участие.

# 1 154
С бутилка съм от Активиа! С една бележка съм... 😇

Общи условия

Активация на акаунт