Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 43 783
  • 905
  •   1
Отговори
# 15
Мид, в Никити бяхме. Заради дечицата гледахме да е по-наблизо. Много подходящо е за семейства с деца. Плажната ивица е дълга, пясък е и е плитичко доста навътре в морето.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 12:56 от 2в1

# 16
И аз като Съни, по-бавно да минава лятото, че то ме крепи Grinning
Букнах и море току-що, ще се ходи - юпииии!

Хубав месец ви желая Nature High Brightness

# 17
  • Бургас

Лина, не са ли малки госпожиците за Джулая Simple Smile

Тамън са си Simple Smile  като има кой да им се вързва да ходят в ранни зори

Ние не можем да изберем дамаска за дивана и това ще н нещото за което няма да можем да се разберем май. Накрая ще си оставим същия и край Simple Smile Иначе имам ТВ и лампа . Скоро и шкафчета

# 18
  • Бургас
Привет в новата тема! С хубави новини и снимки да си я напълним!

Ени, благодаря!

От плажа ида, да доложа за цените. Чадър към заведение ползвахме днес, консумация срещу сянка и два шезлонга беше офертата, няма ограничение какво ще се консумира. Мислех, че цените им ще са уау, но биваха, 3 лв кафе, 4 сокче, 8 сангрия за двама. Така хубаво не съм си почивала на плажа от много време, децата играеха във водата,  ние със съседката си бъбрихме сладки приказки. Платената зона с чадърите май и тя е около 10 лв на чадър и два шезлонга, та по-добре към заведение. Не знам обаче как е по другите, че обикновено си нося чадър и не се занимавам.

Лили, приятна почивка!

Але, весело да ви е и на вас!

# 19
  • Бургас
Селесте, днес отварят пясъчните фигури

В кое заведение бяхте?

# 20
Мерси за лятната тема - да я напълним с много слънчево настроение и морски приключения!

Мони, на 31-ви си тръгваме - посока Грац.

# 21
Айялаз във Варна сме, днес плажуяаме на св. Константин и Елена.  Плажът е много хубав, а видата - разкош.  И обядвах цаца с пържени картофи 😁🥰

# 22
И аз да питам кое е заведението с тези екстри,Селесте? 😊 Че ние имаме чадър,но не го носим. То и не седим по много часове,но така да си пия кафето и да си имам бонус чадър и шезлонг,е супер. 😁

# 23
  • Бургас
Лин, видях, но ще си спестя днес блъсканицата заради безплатния вход.

На Vaya Beach бяхме иначе, точно под Флората. Светнаха ме, че може да си резервираш чадър за периода на почивката примерно и консумацията ти се приспада от капарото, което си оставил. Хитро. Не бързаш сутрин и си имаш сянка на първа линия.

Ени, ти резервира ли морето? Не помня къде сте отсядали друг път, но к-с "Лазур" също ви е много удобен за плаж и разходка в Морската. Хотел Престиж може да погледнеш там. Лина да ме поправи, ако греша.

# 24
  • Бургас
Хотел Престиж е близко, да ,. Хотел св.Илия, хотел Лазур . Хотел парк ,също. То пък е направо в морската Simple Smile
В съседния блок до нас даваха апартамент за нощувки. Скоро не съм виждала украински коли, явно е свободен сега.

# 25
  • при моите деца .....
Щастлив, спокоен, мързелив да е юли!
Ени, благодаря за темата...
Използвах хладните сутрешни часове, направих до обяд 12000 крачки, пазарувах....
Сега измих банята...
Няма да си давам зор... Отпуск съм... По малко ще чистя всеки ден...
Радвам се за всички плажуващи ☀️🌞☀️

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 18:20 от * Боби *

# 26
Лина, от патило да знаеш- не избирай черна дамаска. Аз сега си бера ядове и нямам търпение да я разкарам.

# 27
Честит ви юли. Надявам се да е отпускарски, без сътресения.

# 28
  • София

В Несебър 30 лв. чадър с два шезлонга.

# 29
Селесте,мерси. Ние апартамент взехме. На ул. Кирил и Методий е,ние сме били там в Астория и ни е познат района. Ако ходим още веднъж другия месец,ще погледна тези хотели.
Това със заведението е яко. Ще го проверим.
Оххх дадоха ни 4 домашни задания от курса и цял следобед с тях се занимавам. Едно е готово,сега още едно. Другите ще са след морето. Имах и разни спънки,ако не го одобрят,ще откача. 😆 Едва сега смогнах да си направя един бургер,че корема ми се бунтуваше. А после тепърва ще правя маникюр. 🫢😆

Общи условия

Активация на акаунт