Искам да кажа... (196) през Юли 2022

• 44 471
  • 905
  •   1
Отговори
# 105
  • На брега на реката
Деска, честита да е!  Да е здрава, щастлива, и много късмет в живота! Весел празник!

# 106
Добро утро.
Деси, честит рожден ден на дъщеря ти. Да е здрава, щастлива и с късмет.
Аз миналата седмица веднъж се мих само с маска, но нещо не се оформи, както трябва. През другото време все плескам нещо преди миене и ползвам шампоан. Един приятел ми каза, че захар в шампоана вършела чудеса за косопада.
Хубава и успешна седмица.

# 107
Добро утро.
Деси, да е честита дъщеря ви. Да има здраве, успехи в училище, да ви радва и да се гордеете с нея.
Буб, нямах никакви очаквания за косата и за това резултатът ми харесва. Имам още доста маски за довършване, така че ще продължа.
Съни, признавам си, това за захарта и косопада го срещам за първи път. Имаш ли представа дали захарта се ползва  за пилинг или с друга цел?
Успешна седмица.

# 108
  • при моите деца .....
Добро утро!
Деси, честит празник!
Да е здрава, с късмет в живота, сбъдваща мечтите си!
Днес Митето е на лятно училище до обяд, аз не съм решила какво ще правя...
Планирам разходка...
Хубав ден!

# 109
Боби, каквото и да правиш, гледай хубавите неща да са повече от ежедневните битовизми.

# 110
Мари, предполагам, че именно пилинг ефекта и стимулиране на скалпа дава резултат. Но не съм пробвала, даже се чудя дали бих.

# 111
  • София
Деси, да ти е честита рожденничката! Здрава, щастлива и усмихната!
Хубава лятна седмица желая!

# 112
  • Canada
Добро утро!

Честита да е Маги! Здрава, усмихната, успешна да расте! Тя с каква нагласа е за промяната, Деси?

Ели, честит да е и твоят мил!

Лято, бързо да й минава на каката!

Селесте, винаги те чета с удоволствие 😘

Успях да си почина уикенда, че и работа поотметнах. Плантацията ме зове, ма хич не ми се сяда 😁

# 113
  • Germany
Деси, честита да е щерката! Здрава, щастлива и успешна!
Бубе, през какъв период миеш косата? Аз моята я мия през ден и си мисля, че може много да й дойде маската...

# 114
  • Ямбол
Добро утро.

Деси, здрава, щастлива и разумна да е порасналата ти дъщеря.

Може да се каже, че моята почивка започна. От събота съм тук, но едва днес влизам в моя си ритъм - рано на плаж и след това айляк. Е, имам туй онуй да свърша, но полека, няма да си давам зор.
Слънцезащитна ползвам само на плажа, противоалергична с фактор. Няколко години вече успявам да избегна обриване от слънцето, но и все пак внимавам да не прекалявам.
Хубава седмица на всички!

# 115
  • Бургас
Добро утро!

Честит рожден ден на Къдрокоска! Да е здрава, щастлива, да мечтае смело и да сбъдва с лекота мечтите си!

Лили, приятен айляк!

Фонс, Hug

Але, как си днес здравословно, работно е ясно?

Надявам се днес вече да имаме вести от Ети.

Боби, безцелна разходка, докато Митето се забавлява на училище, звучи добре.

Снощи на разходка със сватята, днес съм на плаж със свата Joy Кво да се прави, младите се търсят.

Ени, вас кога ще ви видя на плажа?

# 116
Деси, честита да е щерката!

# 117
Селесте, весело е при вас.
Съни, за пилинг съм чела, че се ползва и кафе, а също и сол.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 11:36 от mariat

# 118
  • На брега на реката
Мони, мия я през ден, но и преди така я миех. Прави ми впечатление, че може да изкара още ден без проблем, но все още навика е водещ. Надявам се, с времето да започна 2 пъти седмично!

# 119
Селесте, весло е при вас.
Съни, за пилинг съм чела, че се ползва и кафе, а също и сол.
Мари, тук пише повече. Сол на главата не бих си сложила, след като на младини правих пилинг на лицето със сол. Кафето също има шанс да не се изплакне, така че  май захар е по-логично. От друга страна ползвам шампоан с частици, та може и да не е кой знае колко важно.

Общи условия

Активация на акаунт