Отговори
# 570
  • София
Няма ни.

# 571
добре ни е

# 572
Сезонът на волните пеперуди, зат'ва Stuck Out Tongue

# 573
Елифче, невероятен кадър. Heart Eyes

Дубрутру, бре. Почивате ли, почивате ли?!
Мойта отпуска свърши. Ама по някое време мое пак, за кратко.
Ей ви малко разхлаждащи гледки:

# 574
  • София
И ти си имаш пипируда на капелата.
На мен колежката ми се усмихва

# 575
Гордж, да, кацна докато се "селфирах" и доволно си поседя, даже се поразходи по периферията. Grinning

"Колежката" е супер. Grinning
Аз исках едно водно конче да снимам, но то отлетя докато се наканя. Joy

# 576
  • София
Те идват когато не ги очакваш и отлитат, точно когато не трябва.
Но един път хванах, чудесни снимки имам.

Времето идеално за плаж, хора няма, музиката класна, плажа мяу Heart Eyes

# 577
Горджи, покажи малко море... Heart Eyes

като сме на животинска тема и аз да се включа..

Скрит текст:
тази беше кацнала на гумата ми и я спасих преди да тръгна.. миниатюрна и бяла бе, за пръв път виждам такава..богомолка-ангел Heart

# 578
  • София
Спецялну са отлепох от лиглоту, Анонимче Kissing Heart

# 579
ох, как искам да се топна в тая вода... Heart
благодаря Kissing Heart

# 580
  • София
Водата и нейната чистота ме изумява тая година. На Скабрин обаче е като на Маслен нос Heart и съвсем лесно за стигане.

# 581
Горджъс, изглежда прекрасно Heart Eyes

# 582
И аз днес съм ангелче като богомолката на Джастето. Предложих си услугите на карантиниран с ковид приятел да нося храна, като му казах: "Не занимавай хората, дето ги е страх от ковид, аз съм човека, дето ти трябва." Той се смее: "Що, ти безстрашна ли си?" Еми, специално от ковид въобще не ме е страх.
Естествено болникът е ваксиниран срещу ковид, а аз естествено не съм. Joy

# 583
  • Варна
Пък аз се ядосах от сутринта. На работата ми влизаме с чипове. Чекираме се на портала и после на вътрешния вход. Обаче машината си е машина, от време на време прави проблеми. На портала има някакъв нов служител, който се изживява като пазител на райските порти и вече втори път влизаме в разправии. Хем ме знае, че съм служител, хем отказва да отвори в редките случаи, когато машината блокира. А те си имат бутон, който отваря. С всички други нямам проблеми, усмихват се, отварят. Този вика "какво съм виновен аз, че чипа ви не работи". А той си работи, просто веднъж на 5-6 случая не сработва, колегите споделят, че и при тях е така. И онзи ми се хили ехидно. Хем бях пределно учтива. Помолих дали би бил така добър да вдигне бариерата. Не е като да съм го навикала. Предусещам още разправии и се чудя дали да не потърся на кого да се оплача.

# 584
Бой по кратуната му дорде схване за какво е там.

Общи условия

Активация на акаунт