Отговори
# 645
Мда... Grinning
Петък, казвате? Внимавайте да не работите много.

# 646
  • Варна
Аз почивам. Каня се да паля за Стара Загора. Утре на обратно Simple Smile

# 647
Добро утро! Grinning
Айде на петъчния фаянс:

Плочки предлагаме всякакви.. Sunglasses

# 648
  • Агент под прикритие
Някой знае ли къде я дават тая оферта? За един прЕятел питам... Grinning

# 649
Ти виж офертата за един милион долара:

# 650
  • Далечният изток
Петък вечер... Кво прайте бе?!

# 651
# 652
  • Пловдив
Успях да мина през козметичката. На 90% обезкосмена. Оправих се с багажа. И сега ако успея да дремна няколко часа ще е супер. И утре на гьола.

# 653
Къде сте, бре? Кат не ви се пише, поне някоя снимка пуснете. Grinning

Топло мий, та по тоя повод- снимки отпреди седмица.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 12:52 от ina.ina

# 654
Опитваме се да почиваме качествено за сега само по горски  Уикенда😉август повечко

А твоите снимки де са?

# 655
Искам на планина, но няма как.
Вън е жега, добре че има лек бриз.
Чакам виното да се изстуди в хладилника.

# 656
Аз чистя къщата, че чакам гости утре.
И направих диетичен домашен течен шоколад с "какао" от рожков. Сухото ми мляко обаче е кофти. Стои сипкаво. Инак шоколада стана супер. Няма захар, няма масло, няма истинско какао.. Joy

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 14:48 от Джаста Праста

# 657
Джасте при теб всичко по график:
- петък- ден за мъже;
- събота " от нищо - нещо"
- неделя - ден за гости;
Почивка кога?

# 658
  • Варна
Изобщо не знаете вие какво значи топло. Топло е да караш четири часа в най-голямата жега по обяд, навлечен с дебели дънки, дебели обувки, черно яке, каска, ръкавици и поларена яка, а под тебе мотора да държи 80+ градуса. Буквално се прибрах сварена в собствен сос и няма да ви описвам как отлепях дрехите от цялото си тяло за да ги пусна в пералнята и да вляза в банята. Обаче кеф цена няма. Моите хора решиха да останат и тази вечер, така че аз се прибрах сама. Карах разкошно, никой не успя да ме ядоса, никой не ме засече, а двуколесното ми даде толкова чудесен разход на гориво, че останах много приятно изненадана. Утре, ако можех, пак бих хукнала.

# 659
Много харесах някаква италианска песен на кораба (ресторанта на варненския плаж) и сега не мога да я открия, разбира се, защото не разпознавам думите на италиански, та да ги пусна в търсачката. Мелодията е бърза, пее мъж, в припева има "e l'amore, amore, amore". Някой нещо да се сеща?
Докато търсех в ютюб, открих тези странни хора, които също не ги знам за какво пеят, но нищо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт