Юли почва с урожай! Юлчета се раждат, дай още дай! - Термин Юли 2022г - тема 10

• 49 036
  • 570
  •   1
Отговори
# 420
Честито, Шу! Да е жив и здрав малкия Сами!

# 421
Честито Шу, да е жив и здрав малкият!

Аз бях на тонове днес и вече ме искат всеки ден защото съм имала 2 дни до термин.  Имах точно 2 контракции на записа и те бяха защото бебчето  изрита, но ми направиха  преглед за разкритие, каквото нямам. Само че ми стана неприятно и се притесних да не ме хване някой цистит само от  ръчкането. Някой от вас имал ли е подобни проблеми след такъв преглед, иначе сигурно за пръв път усетих слаби менструални болки след това, но изчезнаха за няма и половин час?

# 422
На мен след прегледа за разкритие ( нямаше такова ) на следващия ден ми падна тапата. АГ каза, че е нормално.

# 423
А дано  Grinning

# 424
Прегледа  ми беше в неделя, тапата падна в понеделник и още си чакам. Няма развитие за сега Simple Smile

# 425
  • Асеновград
Честита радост Шу! Бързо възстановяване на теб! 💙

# 426
И аз се разписвам. През нощта много екстремно и скоросрелно се роди втората ни дъщеричка Магдалена. Беше екшън, в болницата нямаше свободни зали и родих в предродилна на една кушетка. Разкъсвания имам пак, но не толкова много като с първото. Ще разкажа малко по-подробно по-късно.

# 427
Здравейте, писах в темата за бързи отговори, но реших и тук да се включа, защото сте доста активни.

Така.. снощи помислих, че ми изтекоха част от водите, но на преглед се установи, че  неволно съм се изпуснала по малка нужда и не са били околоплодните води. Разкритие 2 см, терминът ми е на 16.07.

Днес сутринта видях на бельото,че имам леко тъмно червено-кафяво зацапване.
Свързах се с АГ, която ми каза отново да отида на преглед в болницата, в която ще раждам, защото може да е сигнал, че разкритието се увеличава....
Обаче вече няколко пъти ей така направо ме изпраща да отивам на преглед, а аз ще раждам в Стара Загора,  което е на час и нещо път от града ми. И тези няколко пъти докторите ме питат "абе, защо идваш? Всичко е наред", "АГ те е наплашила излишно"... и не ме разбирайте погрешно, но имам чувството, че ще е поредния път, в който ще отида за зелен хайвер.
Тя не ме вика на преглед при нея, а директно ме препраща.

Напълно съм наясно,че вие няма как да ми кажете дали е просто зацапване или наистина е необходимо спешно да отида на преглед, но ме интересува на някоя от вас все пак след преглед за разкритие не е ли получавала зацапване?

# 428
По-нагоре бях писала точно същото - след преглед за разкритие на следващия ден ми падна тапата. Звънях на АГ каза, че е нормално и да чакам или изтичане на води или контракции. Чакам вече 3 ден. И аз ще раждам в АГ Стара Загора Simple Smile Може да се засечем 😁 Също пътувам около 2 часа до там 😏

# 429

Ето ни и нас със Сами! Добре сме,щастливи сме,слушкаме,плачеме доста...но всичко е поносимо. 💙

# 430
  • София

Ето ни и нас със Сами! Добре сме,щастливи сме,слушкаме,плачеме доста...но всичко е поносимо. 💙

Честитоо!💙💙💙
Прекрасни сте!🥰 Пу-пу!🤗
Бързо възстановяване и много щастливи моменти с малкия! 🍀

# 431
Честито мами, да са живи и здрави бебетата и на вас бързо възстановяване 💐 💕

# 432
Днес в 14:35 проплака моята принцеса Леа
С тегло 3700 и 50 см. Два дни на системи за предизвикване, няма болки и разкритие и накрая секцио заслужаваси болката.😘😇💗

# 433
Честита радост много здраве 🍀💝🍀

# 434
  • Асеновград
Честито на новите мами! 💕 Много да ви радват бебенцата и да слушкат. И бързо въстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт