Юли почва с урожай! Юлчета се раждат, дай още дай! - Термин Юли 2022г - тема 10

• 49 069
  • 570
  •   1
Отговори
# 405
Чака те слушане на тонове, преглед на видеозон, преглед за разкритие, поставяне на абокат, клизма, тоалетна, баня, пускане на система с окситоцин. Прегледи за разкритие за да следят прогреса. На 5 см могат да поставят епидуралната. До към 8 см действа. Малко след тях започват напъните и те местят на родилната маса. Напъваш, раждаш, вадят плацентата, шев и кройка, измиване, торба с пясък на корема и 2 часа лежане в залата за проследят за кървене. След 2 часа те местят в стаята и те оставят да лежиш още 2 часа.
Сега имаш някаква представа какво те чака. За паниката обаче не мога да ти помогна. Пробвай с ментов чай.

# 406
Чака те слушане на тонове, преглед на видеозон, преглед за разкритие, поставяне на абокат, клизма, тоалетна, баня, пускане на система с окситоцин. Прегледи за разкритие за да следят прогреса. На 5 см могат да поставят епидуралната. До към 8 см действа. Малко след тях започват напъните и те местят на родилната маса. Напъваш, раждаш, вадят плацентата, шев и кройка, измиване, торба с пясък на корема и 2 часа лежане в залата за проследят за кървене. След 2 часа те местят в стаята и те оставят да лежиш още 2 часа.
Сега имаш някаква представа какво те чака. За паниката обаче не мога да ти помогна. Пробвай с ментов чай.

Добре го описа. Чак успя да ме разсмееш. 😁😁😁😁😳

Благодаря за което!
Паниката ми е верен спътник,предполагам,че в момента,в който всичко започне,ще се стегна и ще мине и замине.

# 407
  • Варна
Shu, успех! Защо си се паникьосала така? Все пак отиваш с хубава цел, не на заколение 😄😄 всичко ще е наред и ще мине и замине! Стискаме палци и давай ъпдейти

# 408
Момичета, Вашите бебчета с какъв пулс са? Днес бях на тонове и бебето беше с доста висок пулс над 170 към 180. Нямам идея дали беше така защото бях търчала като луда, за да не закъснея за тонове, но ми се слува за първи път. Направиха ми едни тонове и казаха да поседя в покой 20 мин и пак ми пуснаха. Вторият път бяха по-добре, но на моменти пак бяха високи, накрая дойде докторът и каза да легна на едн страна и тогава вече се успокойха нещата. Чувала съм, че високият пулс бил знак, че на детето не му достига въздух. Някоя от Вас дали е имала подобрен проблем.

# 409
При мен често е с висок пулс, но аз като ходя на тонове, преди това оставям детето на ясла и съответно 2 часа скачаме и играем с него сутрин.. става в 6. Та винаги оказва влияние. Иначе докато си седя на тонове, случвало ми се е и да заспя Joy пулса и се успокоява. Не е имало коментар, че нещо не е наред, винаги казват, че е доста активна и всичко и е наред.

# 410
Аз докато ходих на тонове всеки път беше различно, когато се е случвало да е с висок пулс аг не се е притеснявала, казваше, че и бебчето се е развълнувало. След почивка си беше ок пулса.
Момичета, Вашите бебчета с какъв пулс са? Днес бях на тонове и бебето беше с доста висок пулс над 170 към 180. Нямам идея дали беше така защото бях търчала като луда, за да не закъснея за тонове, но ми се слува за първи път. Направиха ми едни тонове и казаха да поседя в покой 20 мин и пак ми пуснаха. Вторият път бяха по-добре, но на моменти пак бяха високи, накрая дойде докторът и каза да легна на едн страна и тогава вече се успокойха нещата. Чувала съм, че високият пулс бил знак, че на детето не му достига въздух. Някоя от Вас дали е имала подобрен проблем.

# 411
Аз бях днес на преглед, 3 см разкритие. Но ако не тръгне скоро от само себе си, ще ме приемат за индукция, заради този гестационен диабет. Искаше още в петък, но накрая се съгласи да изчакаме до термин, другата седмица. Дано все пак се реши, контракции имам, но все още не са регулярни. Все някак имам чувството, че накрая ще стигна до спешно секцио, но дано греша в усещанията си и всичко мине нормално.

# 412
  • София
Момичета,довечера влизам в болницата за предизвикване...и не съм спирала да рева. Нямам идея какво ме чака и съм адски притеснена. Ще полудея като ме остави мъжа ми.
Чудя се как да се успокоя и да не го мисля толкова...ама не и не.
Стискайте ни палци....

Спокойно, Shu34 всичко ще мине и замине!❤
Мисли как ще си гушкаш сладкото бебенце!😇

# 413
Леко раждане Shu34

# 414
Момичета, тази нощ,в 3:45 се роди Самуил! Голям мъж, 3,800, 52 см. , роден по естествен път.
Другото чакам да ми го кажат. Още съм в родилното и го гледам как не е спрял да плаче....
Дойдох да ме предизвикат утре сутрин, в 1:08 обаче започнаха контракции и се оказа,че имам разкритие 4см.
Всичко се разви доста бързо....С много болезнени контакции и в общи линии 3 напъна, и разбрах,че всичко си е заслужавало! 💙

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 05:04 от Shu34

# 415
Честита рожба, Shu!!!

# 416
Честито на всички майчета! Да са ви живи и здрави рожбите!

# 417
Честита радост много здраве 🍀💝🍀

# 418
  • София
Честито Shu! Честито и на другите мами! Да са живи и здрави бебоците и много щастливи!

# 419
  • Велико Търново
Честити бебчета! Нека бъдат здрави и много щастливи! А на мамите бързо възстановяване! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт