Юли почва с урожай! Юлчета се раждат, дай още дай! - Термин Юли 2022г - тема 10

• 49 018
  • 570
  •   1
Отговори
# 480
Честита радост много здраве 🍀💝🍀

# 481
Честита рожба, да бъде много здрава и щастлива, на теб бързо възстановяване 💐

# 482
  • Замък сред облаците
Честито, Матея!!! Много се радвам че година и половина по-късно си гушкаме и двете нашите съкровища!

# 483
Много ви благодаря!
АА и аз съм щастлива, че и двете успяхме след лошия опит и то пък в един месец.

Ще почивам сега малко и като имам време ще ви разкажа за появата на щастието на име Матей.

# 484
Момичета на някоя от вас бебето беше ли с увита пъпна връв около врата ? На моето е така от доста време, уж само веднъж е увита и доктора ме убеждава, че няма проблеми. Тоновете винаги са Ок на всяко измерване. Каним се за нормално раждане, но мен малко ме притеснява Sad

# 485
Честито, живи и здрави прекрасни дечица!

Аз забравих да вметна- тези еднократните гащи на Molicare Fix pants бяха супер откритие, благодаря на който ги препоръча!

# 486
Терминът ми е днес. Бебе - тц. Утре съм на преглед. Не му се излиза в тия жеги май, явно вътре е климатизирано.

# 487
Момичета на някоя от вас бебето беше ли с увита пъпна връв около врата ? На моето е така от доста време, уж само веднъж е увита и доктора ме убеждава, че няма проблеми. Тоновете винаги са Ок на всяко измерване. Каним се за нормално раждане, но мен малко ме притеснява Sad

На моето беше увита веднъж около врата и веднъж около ръката. Аз си имах други показания за секцио и така родих. Доколкото знам естественото раждане не е проблем. Важно е да се следят тоновете сега.

# 488
Моята беше омотана цялата не само врата. Е роди си се барабар с пъпната връв омотана. То няма значение къде е омотана, а дали е стегната/притисната така че да се намали кръвотока. Само трябва да следят тоновете.

# 489
Здравейте и от нас ... Нареждаме се и ние в  бебевалежа с бебе Божидар, планувано секцио за 27.07, но той си хареса 18.07 в 10:58 Hug
През нощта 2:00 някъде ме хванаха контракциите, до 6 часа имах 3 см. Имах намерение да пробвам нормално. Тези 3 см бяха адски кошмар, очаквах да боли, но аз бях готова с извинение да повръщам от болка - а до 10см... Нямаше да оцелея сигурно. Върнахме се на секцио. Не ме е срам да го кажа, нямаше да се справя. Не съжалявам, добре сме и двамата, а това е най важното,

От вчера сме си вкъщи, послушни и голички, защото сигурно сте чули, че тука рекорди се поставят. И е истинска мъка да се диша, особено вчера Disappointed...

Честито на всички мами, бъдете здрави вие, бебенцата и семействата ви!
Бързо възстановяване, много усмивки и всеки ден прекрасни мигове с малките чудеса! HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverMisc Baby Bottle

# 490
  • София
Към мамите със секцио. Подуто ли ви е над операцията? Аз съм 26 дни след операцията и ми е леко подуто над шева по цялата дължина.

# 491
Magic1720, Mateya Zoe да са ви живи и здрави рожбите. Бързо възстановяване.

# 492
  • Замък сред облаците
Към мамите със секцио. Подуто ли ви е над операцията? Аз съм 26 дни след операцията и ми е леко подуто над шева по цялата дължина.

Не съм секцио, но онзи ден обсъждахме с приятелка - подуто ли е или просто кожата виси? Второто е нормално, виж в гугъл mommy pooch c-section.

# 493
  • София
Нищо не виси, леко издуто е.

Не съм секцио, но онзи ден обсъждахме с приятелка - подуто ли е или просто кожата виси? Второто е нормално, виж в гугъл mommy pooch c-section.

# 494
  • София
Да не би от самия разрез да ти изглежда, че е подуто? Обикновено шият по-навътре за да има къде да се прибере корема, точно за да не "виси". При мен е също като подуто, но си е корем, просто белега ми е по-прибран така да го кажа. С времето се прибира и корема, упражнения много помагат, но за сега ни е рано.

Общи условия

Активация на акаунт