Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Не съм плащала с Револют, но трябва да връщат пари по сметката в профила.

# 646
В Уайкики връщат парите по сметка в профила.

# 647
Аз плащам с еднократната виртуална карта на Revolut. По нея си връщат парите.
По сметка е за наложен платеж. От доста време си ги връщат по същата карта, ако е с карта. Проблеми съм нямала.

# 648
Много съм зле, вярно че в профила ми имам вкарана сметка 😳 😂😂😂😂 Нещо ме е напекло слънцето

# 649
Yanna777, това в случая няма значение. Парите ще ви върнат по Револют.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 16:31 от HappyRSmile

# 650
  • sofia
Здравейте, моля за мнение за мокасините от естествена кожа на ХМ - умалени ли са или си отговарят?
И между другото - за сума над 100 лв в момента ми начислява доставка. Това бъг ли е?

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 08:08 от truetrue

# 651
Ако нямате точки за БД, вероятно трябва да въведете код 0405, за да е безплатна (за над 50 лв покупка, вашата е 100, така че трябва да проработи).

# 652
  • sofia
Стана, благодаря! 🌸
Ако нямате точки за БД, вероятно трябва да въведете код 0405, за да е безплатна (за над 50 лв покупка, вашата е 100, така че трябва да проработи).

# 653
Вие член ли сте? И без код не начислява доставка над 50 лв.

# 654
Поръчах два различни комплекта от тези на цена 15.99 и исках да взема още един, два от останалите разцветки, но нямаше размер. Днес влизам и цената ме изненада

# 655
Да не би комплекта да е участвал в промоция или като лоялен клиент да е била цената?

В лоялност бяха пуснали и купих това за 13лв

Начин срещу  вдигащите цени е да не купуваме

# 656
Здравейте, на някой случвало ли му се е да върне дънки, защото платът мирише много неприятно и силно. Изпрах ги два пъти, но миризмата не изчезва. Разбираемо е, че етикетите са махнати, а касовата бележка ми е само отразена в приложението (на телефона), другата я изхвърлих.
Не ми се беше случвало такова нещо за толкова години.

Малко късно виждам, но чак сега влизам в темата. Пробвай да ги изпереш с дезинфектант (за пране, не този за ръце Simple Smile има на ДМ и Хайтман), при мен премахва такива странни миризми от нови дрехи или ако съм взела нещо от втората употреба (те също ми миришат странно заради преп. с които ги обработват)

# 657
Щефи, не не беше промоция или с цена за лоялни. Първоначално ми се стори и на мен евтин, но доста време беше с тази цена и се изчерпаха размерите. 30 лева обаче няма да им дам вече..

Подкрепям те в последното изречение.

# 658
  • sofia
Някоя от вас има ли тези обувки? Отговарят ли си и удобни ли са?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1081230002.html

# 659
Оф, аз да питам - имам продукти за 52 лв в кошницата, дава ми БД. Обаче като сложа ваучер за 5 лв отстъпка ми маха БД. Така ли трябва да бъде, според вас?

Общи условия

Активация на акаунт