Родени през м. май 2022

• 11 712
  • 324
  •   1
Отговори
# 225
Педиатърът какво казва?
Даноса мине бързо! 🙏🙏🙏
Знам какво е бебето да е с температура.
Нашата е с хрема и е още по-мрънкаща. Дърпа си постоянно ушите, мисля, че може да ѝ избие някое зъбче.

# 226
Педиатърът какво казва?
Даноса мине бързо! 🙏🙏🙏
Нашата е с хрема и е още по-мрънкаща. Дърпа си постоянно ушите, мисля, че може да ѝ избие някое зъбче.
Ами лекарката каза да давам Нурофен и ако продължава повече от 3 дни в понеделник изследвания да се пускат вече. Ама днес вече трети ден, няма ли да минава егати.

# 227
Педиатърът какво казва?
Даноса мине бързо! 🙏🙏🙏

Може да са ѝ възпалени ушичките ако е болничка :/

# 228
Педиатърът какво казва?
Даноса мине бързо! 🙏🙏🙏

Може да са ѝ възпалени ушичките ако е болничка :/
Днес бяхме на педиатър - прегледаха я, корем, гърло, уши - нищо. Днес продължава да е с температура. Пуснахме й кръвни, там ми прави впечатление CRP - 96.45 доста високо. Само не знам какво е вирус или бактерия. Утре урина пускаме и там вече ще се види, ако има бактерия. Направо вече 3 дни не знам къде съм. Мъчи се детето, бори се с нещо, не знам как да му помогна. Sad Sad Disappointed Relieved

# 229
Здравейте на всички прекрасни мами и техните бебчета! И моето детенце е майско бебче - на 10.05., вече е 8.300 кг., голям мъж, само на кърма е, от седмица го захранвам, успява да хапне 3-4 лъжици вече, захраних го първо с броколи и сега с тиквичка

# 230
Чанчаранка,
Какво става с бебка? Силно се надявам се всичко да е наред с нея! 🙏 Лошото нека да остане зад гърба.

Аз захраних нашата бебка, първо с тиква, сега с картоф. Яде ги без никакъв проблем. След някой ден и морков. Следвам схемата на Хип.

# 231
Чанчаранка,
Какво става с бебка? Силно се надявам се всичко да е наред с нея! 🙏 Лошото нека да остане зад гърба.

Аз захраних нашата бебка, първо с тиква, сега с картоф. Яде ги без никакъв проблем. След някой ден и морков. Следвам схемата на Хип.
Здравей, ами ние слава Богу два дни вече сме без температура. Урината излезна чиста е, тя си хапва всичко явно е минало вече. Въпреки че ЦРП - то беше доста високо - 96.45 и личната каза че за такава стойност изписвала антибиотик. Казах й, че няма как да стане без доказана бактериална инфекция и антииограма да си тъпча детето с тия неща толкова малко. Не знам уж апелират за по-внимателната им употреба, пък ги изписват ей така. Сега, то и мен ме е страх за нея, но като виждам че детето вече втори ден няма температура, хапва си, играе си, будно и активно дете еми... бяхме на трима педиатри - всеки я слуша на слушалка, гърло, нос, уши... еми всичко е ок. Изписаха ни само Биозин кидс за имунитета за 10 дни.
Иначе взимането на кръв - е няма такъв АД. Такъв рев за 6 месеца не съм чувала от детето си!! Отвратително е..
Последната педиатърка беше просто супер - много добро впечатление ми направи. Младо момиче, съвременно и за нея детето е прекарало вирус.
Иначе утре започваме и ние с морковче, надявам се да потръгне. Инаме като хапваме я взимам в мен и има доста голям интерес какво има в чинията ми Grinning Grinning Grinning Grinning Радвам се и че при вас всичко е наред и си хапва бебчето, нека всички бебчета да са здрави Innocent Heart Decoration Innocent

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 15:27 от Chancharanka ♡ ♡ ♡

# 232
Браво, много се радвам за вас! 🫶
На нашата щурка два пъти ѝ взеха кръв, заради жълтеницата, която имаше. Същият рев беше, буквално се дереше. Макар че това го прави и като ѝ чистим сополите. Вече една седмица е с хрема, но определено количеството сополи намаля. Аз също давам биозин сироп.

Според мен си дърпа ушите заради зъбките, долния венец на места много се белее.
Нашата мома всяка сутрин става в 5 часа, направо ни размазва с това ранно ставане. Навън рог тъмница, а ние си играем. 🤦🏽♀

# 233
Браво, много се радвам за вас! 🫶
На нашата щурка два пъти ѝ взеха кръв, заради жълтеницата, която имаше. Същият рев беше, буквално се дереше. Макар че това го прави и като ѝ чистим сополите. Вече една седмица е с хрема, но определено количеството сополи намаля. Аз също давам биозин сироп.

Според мен си дърпа ушите заради зъбките, долния венец на места много се белее.
Нашата мома всяка сутрин става в 5 часа, направо ни размазва с това ранно ставане. Навън рог тъмница, а ние си играем. 🤦🏽♀
Малее,  ужас с това взимане на кръв беше.Ами то това си е период сега с това будене нощем и приказване в леглото Grinning Иначе и при нас има побелели венци долу двете зъбчета, където ще се появяват и затова нашата сега е и по-неспокойна. Пък и още се възстановява де. Направо какви са тия батерии не знам Grinning Grinning Grinning Абе живи и здрави да са, пък другото си е бонус Grinning Grinning Grinning

# 234
Оле ужас, милите. Искрено ви съчувствам за това будене :/ Ние не можем да се оплачем грам, детенце спи по 12 часа през нощта. Сутрин към 8ч се събужда и почва да си гука нещо, много са сладки Simple Smile Кучето ни преди ни будеше в 6:30, сега и то спи до 8ч 😂
Малко киселее тия дни госпожицата, та подозирам че може горните зъби да я тормозят, ама ще видим.

# 235
Здравейте мщ, момичета! Искам да ви попитам вие как захранвате вашите бебчета? Нашата педиатърка беше в отпуск за съжаление точно,когато трябваше да ни обясни за захранването. Аз засега давам монопюрета по 3 дни по няколко малки лъжички и преминавам на следващ зеленчук, мисля да ги въведа повечето и чак след това да правя комбинации и да давам по повече. При вас как е? А плодове кога мислите да въведете? Аз правя домашни пюрета и кисна зеленчуците в сода , че не мога все да търся био такива, плодовите мисля да ги купувам готови. Ще се радвам за вашите отзиви.

# 236
Здравейте мщ, момичета! Искам да ви попитам вие как захранвате вашите бебчета? Нашата педиатърка беше в отпуск за съжаление точно,когато трябваше да ни обясни за захранването. Аз засега давам монопюрета по 3 дни по няколко малки лъжички и преминавам на следващ зеленчук, мисля да ги въведа повечето и чак след това да правя комбинации и да давам по повече. При вас как е? А плодове кога мислите да въведете? Аз правя домашни пюрета и кисна зеленчуците в сода , че не мога все да търся био такива, плодовите мисля да ги купувам готови. Ще се радвам за вашите отзиви.

Аз много свободно захранвам. Захранвам по ЗВБ метода и предлагам по няколко неща на веднъж. Хлапенце само си избира какво да пробва. Не давам по няколко дни едно и също.(случва се, но не е умишлено) Яла е ябълка, морков, броколи, круша, банан, хляб... За тази седмица имаме манго, тиква, чушка, кисело мляко.
Яде колко иска (а тя винаги иска 😄) давам по 2-3 парченца понякога но едно след друго че иначе става мазаляк 😄

# 237
Мамита да ви питам следното: Бебчо да  е правил голяяяма пауза от хранене до хранене. Към този момент моята бебка е хапвала в 8 ч сутринта и до сега,а вече е 14ч още нищо не иска да яде и даже се връщи на шишето. Венци ли са, то вярно че са подути, ама пък 6 часа?!?!?

# 238
Мамита да ви питам следното: Бебчо да  е правил голяяяма пауза от хранене до хранене. Към този момент моята бебка е хапвала в 8 ч сутринта и до сега,а вече е 14ч още нищо не иска да яде и даже се връщи на шишето. Венци ли са, то вярно че са подути, ама пък 6 часа?!?!?

Нашата госпожица спи 12часа през нощта, та паузата ѝ е доста голяма. И така от както беше на 3м. Та не се притеснявай те вече са големи

# 239
Здравейте мамита,
По колко пъти хапват вашите бебчета на ден. Какво им давате да хапват и през колко часа:)
По 3 дни ли давате нов зеленчук/плод да опитват, или направо им давате порция?

Общи условия

Активация на акаунт