Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 654
  • 821
  •   1
Отговори
# 15
Явно при всеки е различно.
Аз също не слагам никога сол, смятам че достатъчно я консумирам като си купя нещо от м-на.
Млечните също ги спрях, защото от тях редовни отоци.

# 16
За солта - готвя с много малко сол. Така се научих покрай мъжо.
Сутрин ако не си измия лицето със студена вода и измия зъби ВЕДНАГА след ставане - не съм аз. Зиме и лете.
Подпухват от повечко солчица - много обичам салата от кисело зелце, но този й ефект да подува …
Да доотчета Виена - картинката на темата е една от витрините на Сваровски. Ето още няколко.

# 17
И аз обичам солено и се усещам, че задържам вода...торбички нямам, но целулитец дал господ!

# 18
Магни,
Това специално за теб от Виенските алеи!

# 19
Много мило ми стана, благодаря ти, Мариета! Както и за новата тема. Heart
Аз рядко се подувам с изключение на една област в следствие на изпити няколко бири повече. Joy Не готвя солено, не сме големи консуматори на сол. За салати ползваме хималайска, за готвене фина морска. Без млечни продукти не мога. Сирена и кашкавали са половината част от храната ми. Не знам какво е отекли крака или ръце. Дори като бременна. Явно съм късметлийка.

# 20
Не ми се е случвало да подпухна за щастие. Сол консумирам умерено, мазни сирена и кашкавали само по празници, вода пия насилвайки се, чай не пия.

# 21
Аз ям умерено солено, пия много вода през всеки сезон.

# 22
Как се справяте със сутрешното подпухване,//торбИ под очите/ лятно време ?
мерси за темата
От време на време се събуждам така. Малка хавлиена кърпа 20 на 20см имам, мокря я с студена вода и докато си пия кафето, в някакъв момент си я слагам на лицето за 5минути.това ме оправя веднага.

# 23
  • София
Аз понякога се събуждам подпухнала, но като се измия и пия кафе, ми минава.

# 24
Лицето ми не подпухва. За съжаление при краката ситуацията е съвсем различна.
Разхождахме се днес.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 00:52 от G&B

# 25
  • София
На мен ми подпухва само под едното око сутрин, ако вечерта съм похапнала сирене, маслини или вместо 2 чаши съм изпила 3 чаши бяло вино LaughingLaughingLaughing
Сутрин пия кафе с поне 2 чаши вода, минавам през 00 поне 5-6 пъти и до работата вече съм си с моята муцуна.

G&B, красота. Какви са цветята в тези обширни полета?

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 21:57 от Тук съм

# 26
Лицето ми не подпухва, но дланите и пръстите - да. Влияе се от жегата, когато е горещо отичат и е много, много неприятно. Също и стъпалата. Мисля, че е наследствено, майка ми, леля ми, също са така.

Г§Б, къде са тези красоти? Останаха ми очите в твоите снимки..

# 27
Тук съм, делфиниуми. Тук е много популярно да се използват като конфети на сватби. Малки момиченца с кошници ги хвърлят на излизане от църквата.

# 28
И аз съм забелязала, че ми подпухва повече едното око, когато прекаля със солта или алкохола. Слагам тампони за грим, намокрени с ледена вода. През деня отокът минава.

# 29

Студен зелен чай с лимон и мента

Уикенд

Общи условия

Активация на акаунт