Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 698
  • 821
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Агентче, що така? Frowning1

Al Georgieva много е хубава роклята и кройката и! Стои ти чудесно с тая хубава фигура!
Къде ги намирате тия кадърни шивачки? Това беше през 90те когато ходех по такива.

# 661
Какво стана със стиловете.
Маноло Бланик е направил колаборация с биркенщок

# 662

Scream Също на баба галошките на село, но с декоративна катарамка за разкош Smiling Imp Сега, ако кажеш и колко средни месечни заплати струват...
Даааа, аз баба си си я спомням точно на 40+ и 50+ с такива "стилни" шляпки без петичка Wink

# 663
Не е за казване много - около 800 евро.

# 664
Я по-добре на баба галошите Simple Smile

# 665
Снощи дребният, на 16г., докато ми обясняваше за първата си заплата и какви джапанки смята да си купи реши да ме уведоми, че съм влязла във възраст, в която е редно да имам поне един чифт бирки.

# 666
До сега гледах прет а порте-та на тенденции есен - зима 2023. Макс Мара и Ботега с ми фаворити Heart Eyes. Чантите на Ботега...ох, чантите! Плетената кожа я пренасят като тренд върху обувки и дрехи - панталони, сака....Heart Eyes
Диор и Шанел също имат интересни и носими попадения. Общо-взето нищо ново под слънцето. Вадят "скелети" от гардероба и ги декорират с камъни и пера. Grinning Направи ми впечатление и промъкването на бедеес тренд Grin.
А, има и съвсем нов писък - палта и пуловери с качулки, на които има козирка.

Това са обявените от Pantone модни и класически цветове:

Пенева, това с галошите е идейно. С една джуфка отпред и едно забито перо отзад, са отвяли Лубутен и Бланик. Joy

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 18:22 от Sysly

# 667
Agent Provocateur, да сте здрави пожелавам.

Max Mara ми е фаворит за есен/зима и няколко неща на Luisa Spagnolli - пуловери и поли.

kopche, приятелка ми е. Някога-някога и аз шиех за себе си, приятелки и малки госпожици.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 15:31 от Al Georgieva

# 668
  • Варна
Темата се изпълни с красота! G&B, Lady Brinne, peneva_a, mimi.729, Al Georgieva, Agent Provocateur, дано не изпускам някого, прекрасни сте в тези цветни, леки рокли!  (Агент, дано бързо приключиш с болницата!)

При мен се заредиха дни, в които съм все раздразнителна и крива и затуй - в черно днес.
А съм сложила на краците едни от моите летни боти и реших да се цъкна в служебното огледало. Да покажа и такава комбинация, която не включва обичайните ми рокли на цветя. На мен си ми харесва Simple Smile Нагиздила съм се със светло шалче, че да не го докарвам съвсем кахърно Simple Smile

# 669

Моите фейк Бирки от Метро за 18 лв, много са удобни и леки. Взех ги за домашни, но си ги подносих и навън.

# 670
О, Агент, дано да сте добре и да се окаже нещо безобидно! Flowers Four Leaf Clover

Много сте хубави всички!
Пенева, каква коса - прекрасна!
Нямах време да отбележа тогава, но и дъщеричката ти е голяма красавица, много мило дете изглежда.Flowers Rose

Днес не е за хора навън, зарязах работа и всичко и се прибрах, взех душ и се напръсках с Cristalle eau verte, който държа в хладилника през жегите, много приятно усещане дава.

# 671
Алиена, хубави крака и педикюр 🙂 Аха да харесам адските биркита покрай това 🙃

Днес бях по разни горещи места, ни парфюм остана, ни несмачкано парченце от роклята.  
И както мислех че съм приключила с покупките за това лято, не устоях на десена на тази рокля 💖

# 672
О, чудна е! ♥

# 673
  • Sofia
Новите ми лилави чехли
Grinning

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 09:20 от Karen

# 674
  • София
Днешният ми петъчен аутфит за вечерта. И за колела.
Скрит текст:
И покрай морето в джангъра на Слънчев бряг
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт