Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 695
  • 821
  •   1
Отговори
# 90
Al Georgieva, Agent Provocateur кошницата е с гладкостта на роклята приблизително Simple Smile. Направена е от полирани бамбукови пръчици и абсолютно никъде не ми се е закачала досега.

# 91
Ал, да втората снимка е от днес.
И Благодаря, също и на Маронка Heart
А роклята е тази , стар модел на 29 desire. Бях с колана до едно време, но после реших да го махна.
Пепси, роклята ти стои чудесно и си е баш за сезона.
Мими, много свежа рокля.

Преди малко си взех две неща, които чакам отдавна да намалят. деколтето има възможност да се позакрие дискретно.
И пеньоарестия гащеризон

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 14:26 от Pink Dress

# 92
прекрасна

Мими и Пепси също!

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 14:59 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 93
Леле, Пинк!
И другите ми харесаха много, но тези последните ти стоят прекрасно. Гащеризонът като за теб е правен!:hibiscus:
Коя е марката?
На Пепси и Мими много ми харесаха роклите също!

Търсих си подплата днес - тц!
Търся нещо от вискоза до коляното, само супер къси намерих.

Да попитам, защо според вас ми изтриха питането за ленените тениски, въобще не проумявам каква е причината?

# 94
silver pearl , за подплати на рокли аз често ползвам плажните рокли на HM. Тънички са, обикновено от памучно трико,  има ги в различни цветове и вършат чудесна работа. И тази нощница използвам за целта. До средата на бедрото ми стига, което ме устройва Simple Smile.

# 95
☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏, silver pearl, благодаря!
От replika-moda.bg са. Аз си ги харесвам като модели и кройки и платове, изработка. Има неща, които леко трябва да преправя, ни най-малко ме притеснява това.

Защо са изтрили мнението ти не знам, но в Масимо откривам такива
https://www.massimodutti.com/bg/%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81%D … 5%D0%BD-l06861546
https://www.massimodutti.com/bg/%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81%D … 5%D0%BD-l06856545
и в about you има.
 Предполагам, че са удобни за лятото.

# 96
Аз днес циклама +лайм...Ама от осветлението блузата по-скоро жълта изглежда, но да се чете лайм....Grinning

Връщам се да чета, че почти изтървах темата....

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 14:56 от kativita

# 97
  • Русе
Всички ми харесвате!
И аз съм в циклама днес!

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 14:35 от *sve*

# 98
silver pearl, за подплати може да погледнеш в едно магазинче на Шишман, срещу Ремедиума на Шишман и Ив.Вазов

Цикламата ми е много любим цвят, много го нося 💖

kativita, с циклама&лайм си била и друг път, много красива комбинация Heart Eyes

Pink Dress, честити нови придобивки. И двете са страхотни, гащиризона ми харесва повече, на теб ти стои супер, жалко че няма да ми стои....

De Si, ако нямаш смелост сама да промениш цветовата гама в която се обличаш, би могла да се обърнеш към консултант по мода&стил за помощ

Разбрах за чантата, благодаря

# 99
Пинки и Кативита, страхотни сте Simple Smile
Само роклята на Пинки, не я закопчвай догоре, моля те. Остави си малко въздух.

# 100
Много харесвам цикламено и аз, а ми отива и преди много неща имах, но към момента и  шалче даже в този цвят не притежавам.
Трябва да се обзаведа отново с нещо.
Мерси, Ал, знам го магазинчето, но нямаха нищо подходящо, ще мина утре и през НМ, хареса ми на Пепси идеята за тънка памучна.

# 101
  • Sofia
Обичам цикламено,  повече нося magenta , отколкото fucsia. Харесва ми в комбинация с небесно синьо.

# 102
Много сте хубави! Много обичам фуксия и подобни оттенъци. 😍
Днес съм така:
Като за 12°С толкова. 🤣 Сигурно от мазохизъм се напръсках с Теракота, но дори тя няма да спаси положението.

# 103
Дез как се държи чантата на коуч? Има ли износване?

# 104
Дез как се държи чантата на коуч? Има ли износване?

Засега добре, но не я нося много, и общо взето, отскоро. Рано е да се каже.
По-скоро нося тази от горната снимка, Coccinelle, по-универсална ми е.

Общи условия

Активация на акаунт