Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 696
  • 821
  •   1
Отговори
# 105
Аз се стягам за Принцовите острови. За два дни тръгнах с три чифта обувки и две чанти...Joy

# 106
Дез как се държи чантата на коуч? Има ли износване?

Засега добре, но не я нося много, и общо взето, отскоро. Рано е да се каже.
По-скоро нося тази от горната снимка, Coccinelle, по-универсална ми е.
Объркала съм се. Мислех че е тази.
https://uk.coach.com/coach-willow-camera-bag-in-colorblock/C0695 … 8LZhoCOQAQAvD_BwE

# 107
Това е чантата, влюбих се от раз в нея. Точно каквато ми трябваше.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 10:52 от bubanka

# 108
Аз имам една единствена чанта на Coach (аз по принцип нямам много чанти), имам я от няколко години и не е мръднала, макар че я размятам много зловещо. Изобщо не съм внимателна с нея, за разлика от други чанти, които харесвам повече 😂 Съвсем обикновена е, ето такава:

Една приятелка е голям фен, има страшно много и всичките са в много добро състояние дори и след години.

# 109

Според мен стилните дами не говорят за пари и кое било признак на бедност.

# 110

Според мен стилните дами не говорят за пари и кое било признак на бедност.

Знам аз, че сме от една кръвна група! Tropical Drink

# 111
То пък все едно няма скъпи дрехи, които да са абсолютни парцали. Помня как бях влязла в някакъв аутлет на Версаче преди години в едно аутлет село, няма такива грозни цигански дрехи, че и скъпи, скъпи…

# 112
  • Sofia
Истински богатите хора не го демонстрират, носят качествени неща и не е задължително да са много скъпи. Последното е присъщо на случайно замогналите се, държат да покажат на всички.  Joy

# 113
  • пустинята Гоби
Във форума всички са заможни и стилни, докато не си отворят устите Close .

# 114
Замогнали се чрез брак жени често се случва да искат да разкажат на света колко ги разбират чантите, чехлите и висшите светски сбирки Grinning
Защо изобщо се впечатлявате?

mimi.7299, за 4 дни командировка имам 2 чифта равни сандали, 2 на ток и едни маратонки за тичане. Но пък забравих сако/пуловер/яке Grinning

# 115
  • София
Аз без бой си признавам, че и тези са ми скъпи, какво остава за другите, които и да са те. И какво? Много важно.

# 116
Точно. Аз това лято си взех бяла за 61лева.
Ми скъпа ми беше и се чудих 40 минути.
Гледам за чанти да се впишат до 50.
Имам добри според мен попадения но аз съм на принципа, че предпочитам да износя за година, две няколко, в момента са 6, но активно нося бялата за лятото, отколкото да пазя с години.
Избирам неща без лого, почти винаги. Бързо ми омръзват вещи.

Не помня говорихме ли в тази тема имате ли дрехи, които свързвате с определен период, съответно да ви носят емоциите от тогава.
Изхвърляла съм съвсем здрави дрехи, само по тази причина.
Обратно, пазя няколко вече малки.
Периодично ги проверявам и ми се откъсва от сърцето някоя за отделяне, другите си ги прибирам.

# 117
Аз дрехи, които ми стават и не са скъсани или износени, не изхвърлям..не свързвам дрехите с кофти събития, но реално за щастие нищо трагично не ми се е случвало в живота. Имала съм трудни периоди, но просто се е изисквало търпение, за да преминат.

# 118
Не пренасям емоции върху дрехи, т.е. не изхвърлям дрехи по емоционални причини. Нищо не ми е умаляло след 16-та ми годишнина, но има дрехи, които вече не нося по класическата причина "отива ми , но не ми прилича" Simple Smile. Периодично си преглеждам гардероба и откривам "съкровища", които пак са актуални Simple Smile.

# 119
Дез, а каква е марката? На мен ми харесва чантЕто, при все, че на мен ми е много трудно да се побера в малка чантичка.
Даже не знаех, че има тема за чанти. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт