Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 697
  • 821
  •   1
Отговори
# 120
Дез,
Много ти е хубаво чантЕто,
Но и аз като McKitty да питам как се прибирате в такива малки чанти… завиждам направо.
Какво носите в чантата? Луфтханза имат такава рубрика в списанието си Simple Smile
Едно тесте лично документи, едно карти, едно на колата, паспорт винаги, за да не го мисля по летищата, портфейл, 2 връзки ключове - кола и дом, мокри, сухи кърпи, четка за коса, 1-2 червила, талисман, 2-3 общополезни лекарства. Ако добавим телефонааааа! Книга….

# 121
  • Варна
Добавям ветрило, джобно ножче, тик-так, кутия със слънчеви очила.

За разкош - чадър.

# 122
Хах, на теб това ти е арсенала при пътуване, а на мен ежедневния ми багаж включва: малък сгъваем чадър, портфейл, калъф със слънчеви очила, калъф с диоптрични очила, кърпички сухи и влажни, дамски превръзки, два телефона, химикал, дъвки и т.н.
А, и пазарска торба + торбички за зеленчуци.
Страдам, че нямам джобно ножче.

# 123
О не, гореизброеното е винаги в чантата. Очилата забравих! Аз целогодишно нося слънчеви, превръзка и тампони 2 бр забравих също.
Правилно, чадърът е там при пътуване. Също батерия за тел.

# 124
Допълвам; ролетка, очила за  шофиране цигари и и запалка и т.н. Dez, хубава е чантичката, но,  на мен ми е малка. С такъв размер само на кратковременни събития издържам. И задължително държа за подобни случаи да не се охарчвам съществено  Simple Smile.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 09:30 от pep_si

# 125
Хах, Пепси ме е изпреварила за ролетката 😂 Иначе моята чанта е малка, празна и… подредена. Simple Smile Портомоне с документи, пари, карти, ключове, калъфче с пила за нокти, химикал и сгъваемо ножче, кутийка ментови бонбони и платнена торбичка, която е като онези приказни рокли събиращи се в орехова черупка. Трета година в ежедневието си нося една раничка Томи за безбожните 220 лв изкуствена кожа, но сладурска.

# 126
  • София
Ролетка, фенерче и швейцарско ножче и аз нося винаги.  Че веднъж даже колегите ми мъже съвсем насериозно ме укориха, че съм нямала отвертка в дамската си чанта Grinning

# 127
Имам раница за работа и малка и средна градска раничка.
В работната има ключове, документи, тефтер, фенерче, прибори за хранене, обезболяващи, дребна козметика, термо чаша, нещо за ядене и какво ли още не Simple Smile
Градските са минималистични: телефони, портфейл, документи, ключове и слънчеви очила.
Колата също е голям битак, но багажът е скрит в жабката , подлакътника и багажника. На пръв поглед е чисто и празно Simple Smile

# 128
Фенерчето стана излишно откак такова имат телефоните 😂

# 129
  • София
О, никак даже не е излишно, ама зависи и какво трябва да се осветява.

# 130
Магни, никак не е излишно. Моето може да служи и като пауърбанк за зареждане на телефона Simple Smile Има и скрито краче, на което да се подпре при нужда.

# 131
На мен ми стига светлинката от телефона. И да го зареждам през деня не ми се налага. Истината е, че мразя да мъкна нещо, което евентуално може да ми потрябва. Дори мокри кърпички нямам. Мога да купя при спешна нужда. Ако можех бих излизала с ръце в джобовете.

# 132
Магни,
Напомни ми едно време мечтата на всяка домакиня: Да се прибере с “празни ръце”, а не увиснали от пазарски чанти.
Но в сегашни време, като почнем да примъкване от колите до дома…
От като пазаруваме по Лидъли и др подобни, ползваме кашон от магазина да си редим покупките. Така още на касата сортирам, подреждам на лентата в реда, в който искам да влязат в кашона, за да няма смачкано и сгъчкано, храни, бутилки, препарати, а от там и в колата.

# 133
А после трябва да мисля и кашоните да изнасям ( при нас е в определени дни хартията) В колата имам 4-5 от големите пазарски торби. Аз ги редя ММ разтоварва. На две седмици веднъж. Ежедневните неща се събират в седалката на пърполетка. Само франзелите малко ме затрудняват и стърчат като саби от раничката ми. Но аз работа и пазарувам в диаметър от два километра до дома ми.

# 134
Днес излизах сама и се чудех какво да сложа в чантата. В крайна сметка сложих пакетче кърпички и телефона. Ужасно мразя да мъкна пълна чанта и ако излизам с детето, тогава пък изобщо не вземам чанта. Просто си слагам телефона в джоба и излизам.

Общи условия

Активация на акаунт