Лечение с протеолитични системни ензими (7-ма тема)

• 40 684
  • 351
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, при завишен пролактин, има ли някой пробвал с ензимите, да сподели дали има ефект. Завишен е два пъти над нормата, не е правен ЯРМ, дете е.

# 346
Здравейте, мили хора! Започнах и аз курса с ензимите за борба с псориатичен артрит. Само че ме хващат сериозни болки и исках да попитам мислите ли, че, ако се бие инжекция флостерон по време на курса с ензимите е проблем?

# 347
  • Варна
Здравейте, мили хора! Започнах и аз курса с ензимите за борба с псориатичен артрит. Само че ме хващат сериозни болки и исках да попитам мислите ли, че, ако се бие инжекция флостерон по време на курса с ензимите е проблем?
Такива въпроси към лекар!

# 348
Аз обяснявам на лекарите действието на ПЕ, не съм срещала досега такъв, сето е запознат, въпреки че познават появили се напоследък продукти, съдържащи ензими.
Как бих постъпила на твое място. Спираш ги за малко и когато приключиш с инжекциите, започваш отново.

# 349
Miranda, благодаря ти за съвета! Честно казано и аз не съм виждала лекар, който да е запознат с ензимите. Преди време бях споменала на моя ревматолог за тях и той общо взето ми се скара, че тези неща не били одобрени за лечение на артрити и прочие. Демек пии си лекарствата и не експериментирай беше посланието.

# 350
  • София
Здравейте, при някой появява ли се повръщане след приема?

# 351
  • България, София
Здравейте!
При мен миналата година, като реших да пия серапептаза, така се получи.
Приемах 2 - 3 часа след хранене, минаваше известно време, ставаше ми ужасно лошо, стигах до повръщане и в крайна сметка я спрях.
С другите ензими не съм пробвала и не знам дали така ще ми действат, но серапептазата така ми действаше.
Яд ме е, че й изтече срокът на годност, а не струваше малко пари, че и почаках да се появи в сайта, от който я поръчах.
Здраве да е!
Просто не издържах да я приемам.

Общи условия

Активация на акаунт