Лечение с протеолитични системни ензими (7-ма тема)

• 40 735
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
Нямат такъв антибактериален ефект, но засилват ефекта на антибиотика, който може да убие бактериите, ако приемате такъв.

# 286
Нямат такъв антибактериален ефект, но засилват ефекта на антибиотика, който може да убие бактериите, ако приемате такъв.
Благодаря Ви.

# 287
  • София
Включвам се за пръв път в тази тема и благодаря на всички, които пишат и помагат в нея.
Опитвам се да помогна на големия ми племенник, на 34г, който е с дискова херния и неврохирурзите препоръчват операция, но искаме да пробваме всичко преди нея. От iherb  поръчавам редовно витамини и добавки за мен и моите деца, така че съм наясно с поръчването.
Сега ще поръчам ето тези

https://bg.iherb.com/pr/source-naturals-serrapeptase-120-capsules/40568
https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-bromelain-625- … e-capsules/109656
https://bg.iherb.com/pr/doctor-s-best-nattokinase-2-000-fus-90-veggie-caps/33

Питането ми е от 3-те добавки  - 2х1 или 3х1 да пие - разбрах, че е на гладно - поне час преди храна.

# 288
Аз до колкото разбрах и така и ги пих същите 30 дни, схемата е 3х1 от всяко, като Bromelain даже 3х2 препоръчват. Пият се най-малко 1 час след храна и 2 часа преди храна. Аз също съм с дискова херния. По времето, което ги пих се възстановявах и от операция за зашиване на скъсан менискус. Уви при мен ефект не бих казал, че е имало след 30 дневен прием. Надявам се при племенника Ви да има някакъв резултат. Физиотерапията и почивката оказаха благоприятен ефект при мен за хернията и за коляното. Аз лично бях направил консултация с неврохирург (преди да скъсан менискуса на коляното) и ми препоръчаха да ми инжектират озон в междупрешленният диск, но още се колебая, а и за момента съм сравнително добре. Може да проучите и този вариант ако е възможен за вашият случай.

# 289
Здравейте! Попаднах на темата пред търсачката преди няколко седмици. Мъжът ми е с високо кръвно и от няколко месеца е на хапчета. Случайно му попаднала информация за натокиназа и ми сподели, че мисли да почне да приема такива хапчета с надеждата да спре другите за кръвното. Аз подходих с недоверие и реших да видя какви мнения има в бг-мама. Разгледах публикациите, които излязоха в резултатите и прегледах по диагонал първия пост...

Междувременно, от месец обикаляме по лекари с майка ми заради загуба на слух, пареза на гласна струна, дрезгав глас, който вече даже не се оправя. При поредната консултация днес, лекарят видя тумор в главата, който обяснява проблемите с лявата половина на главата. Според него е доброкачествено и предлага лъчетерапия, понеже е на такова място, че операция не е възможна. Другата седмица имам час за консултация с лъчетерапевт и ще го питам дали майка ми може да приема витамин Б12, витамин Д, Омега 3, натокиназа, куркума. Но все пак ми искаше да чуя по-опитните в темата, дали са попадали на случаи като нашия, които да са се повлияли от протеолитични системни ензими. Страх ме е да давам каквото и да е било без да са изписани от лекар, но и много разчитам на форумните мнения за всичко.

В първия пост прочетох, че се ползват за подпомагане лечението на злокачествени и доброкачествен тумори. Дава ми голяма надежда. Почвам да чета темите отзад-напред, но ако ще се радвам, ако може да кажете нещо положително...  Подозренията са за шваном....

# 290
Някой ползвал ли е този продукт? Колко капсули дневно трябва да се приемат? В листовката е дадено 2x1, но не мога да преценя дали е достатъчно. Нова съм с ензимите.. Ще го приемам за сраствания по белите дробове и проблеми със синусите.

# 291
Някой ползвал ли е този продукт? Колко капсули дневно трябва да се приемат? В листовката е дадено 2x1, но не мога да преценя дали е достатъчно. Нова съм с ензимите.. Ще го приемам за сраствания по белите дробове и проблеми със синусите.

Аз,започнах го,но ми раздразни стомаха сякаш
На мен ми е изписан за след секцио
Започнах с една капсула не успях да вдигна,преустанових го засега

# 292
Аз днес го почнах, една капсула сутринта изпих, четох тук, че е един час преди ядене. Понесе ми, надявам се и за напред да е така.
Кога  да включа втора или повече капсули? Надявам се някой да ме ориентира в дозирането.

# 293
Аз днес го почнах, една капсула сутринта изпих, четох тук, че е един час преди ядене. Понесе ми, надявам се и за напред да е така.
Кога  да включа втора или повече капсули? Надявам се някой да ме ориентира в дозирането.

За тези конкретно не знам,аз съм пила други ензими и съм съобразявала отново и втората капсула да е на гладно та в този ред на мисли преди няоие следващо хранене мисля
Те основно се приемат на гладно,а и щом ви понасят е добре

# 294
А за хора с проблемен стомах дали ще стават?
Пише, че и за щитовидната жлеза било полезно.

# 295
Вчера не пих втора, ей сега преди кафето (чисто) взех една и ако пак е наред всичко, довечера ще пия още една. Моя стомах по принцип е капризен на лекарства. От антибиотици примерно ме боли.. От някои добавки ми се гади. Та утре ще кажа как е положението.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 12:12 от LittleWolf

# 296
Единственото което знам като информация е че при язви не се употребяват заради риск от предизвикване на кървене
Дано ии някой друг се включи да каже

# 297
Здравейте, имам подобрение от приема на ПЕ след почти  два месеца отначалото на приемане на таблетките. Нещата, които си следя - стари белези и две кисти са намалели. Не знам дали хората, които са поставили началото на темата все още я следят. Ако е така, искам да им блаодаря за усилията, за споделеното и за желанието им да помогнат.

# 298
И аз се интересувам от приложението им при Хашимото. Ще се радвам, ако някои ги е ползвал за автоимунно заболяване да сподели резултати.

# 299
Трети ден - нямам проблеми със стомаха. Ще ги продължавам 2х1 и по-нататък ще споделя как са нещата.

Общи условия

Активация на акаунт