Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 703
  • 381
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Модерни красавици, как върви лятото?

Да се разпиша и аз в тази тема, че не успях в предната.
Най-многобройни са ми сутиените Еtam и Sielei. Обичам изчистени, гладки модели. А най-удобен ми е един без банели DKNY, като не знам точният модел и не мога да го открия, отрязах всички етикети по него, за да купя още същият модел. С плътна чашка е, push-up, много стабилен, отвътре памук, отгоре нещо сатенирано.
Друг който мога да похваля много е Oysho, който може да се модифицира по всякакви начини и става за носене без презрамки, с дълбок гръб и т.н. страхотен, използвам само с рокли, но и като обикновен сутиен ще е ок.
Без презрамки нося и от НМ и Триумф, със силиконова лента отвътре на чашките и на колана.
Купих слип рокля и няколко лепящи решения за бюста - не е лошо, но някои се виждат, а и ми е леко болезнено после отлепването. Също така не знам как да съхранявам, за да предпазя лепящата част, на тези за многократна употреба. Установих, че горният сутиен Oysho ми е идеален и за тази рокля, така, че ще спестя лепкавите помощници.
Бикини предпочитам модели без ластици, най-вече памук. Моите опити с коприната също не са особено положителни. Всичко пера в пералня, колкото изкара, не обичам да робувам на вещи.

# 151
hoaxy, текста ми е достатъчно ясен; не съм написала че несъответстващи бикини и сутиен е равно на мърляви презрамки, но бая мърляви презрамки видях през тези три месеца плуване. Със съжаление и леко отвращение научих че много дами не са научени от майките си че бельо се сменя всеки ден. Но каквото такова. Всеки живее както намери за добре

Поръчах си една нова лятна памучна рокличка от любимите ми Love by Iris Simple Smile
Много хубави десени

# 152
  • някъде под слънцето...
А аз се чудя как да или по скоро къде да нося една  дълга  памучна рокля  на првкрасни сини цветя.
Обожавам дълги рокли, но са ми  непрактични за ежедневието.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 13:00 от sl

# 153
Те хората преди ковид не знаеха как да си мият правилно ръцете, вие им се чудите, че не си сменят гащите…

Какво ѝ е непрактичното на дългата рокля? Покажи снимка да се изкажем.

# 154
С тая тема ще вляза в преразход. Попаднах на това бижу и му се чудя....Smiling Imp

Скоро не съм купувала с тантелки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
Пред нас е цъфнала една хортензия, просто прелест!
Разтърсих се за шал с такъв десен, ама само на DG попадам, а не са ми по джоба.
Имам някакъв спомен отпреди много време, че sl беше пускала снимка на един розов шал на цветя, но не можах да го открия и не помня божури или хортензии бяха.
Да сте виждали нещо такова, дори на плат?

# 156
BadKarma, разсмя ме с мнението ти. Така е за съжаление.

silver pearl, в това магазинче има много коприни. Но за шал ти трябва 100% коприна, без никакъв еластан
https://memotessil.eu/product-category/коприна/page/2/
последно от там взех един копринен крепон на цветя, малко азиатски стил и азиатското ми даде и идеята за модела

# 157
  • някъде под слънцето...
Божури бяха.
Eто ти  шалове  с хортензии
https://www.google.com/search?q=pa%C3%B1uelo+hortensias&clie … =670&dpr=2.81

https://www.google.com/search?q=chal+con+hortensia&client=ms … =718&dpr=2.81
Aз тия дни малко прекалих с шаловете за 3 дни гръмнах 7 бройки.Пет копринени и два ленени.

Луд умора няма

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 13:56 от sl

# 158
Ал, sl, благодаря!!!

# 159
  • FRANCE
Говорейки си за сутиените, какъв бихте ми препоръчали за рокля с гол гръб. Благодаря

# 160
  • София
Говорейки си за сутиените, какъв бихте ми препоръчали за рокля с гол гръб. Благодаря

Зависи от размера сутиен и от голия гръб.
За себе си бих избрала booby tape, въпреки че не съм ползвала досега и не знам как се поставя.

# 161
Изпробвах разни сутиени и си взех един супер комфортен на Sloggi, без банел, силикон и т.н

# 162
  • някъде под слънцето...
Говорейки си за сутиените, какъв бихте ми препоръчали за рокля с гол гръб., Благодаря
За рокли с гол гръб най подходящо е  боди  изрязано под формата на голия
гръб  и чиито презрамки остават под роклята.
Има различни вариации.

# 163
За нескромни бюстове с чашка D+ и за носене без презрамки, и за който му се дават пари, супер удобни са Primadonna.

# 164
Погледнах ги, харесаха ми. Например този
https://www.astratex.bg/sutien-primadonna-vya-podplaten/?color=sheren&size=80/D

Обаче толкова пари за сутиен няма да дам.

Общи условия

Активация на акаунт