Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 702
  • 381
  •   1
Отговори
# 165
Като носителка на малко над D+ и малка обиколка, гарантирам, че wonderbra са топ за сутиени без презрамки. В астратекс често пускат различни отстъпки.

# 166
  • някъде под слънцето...
Странен сайт.
Рядко ми се случва съвсем нищо да не харесам от сайт за  бельо.

# 167
Аз носех на една сватба от тези с едната презрамка през кръста, след като се раочаровах от силиконовите банели. Като цяло за Б става кройката на този модел, но за Д мисля, че няма да стяга достатъчно, защото презрамката върви надолу.

Скрит текст:

# 168
Модела от последната снимка го имам, нося с рокли с гол гръб, но усещането ми е че не държи и ми създава притеснение, че може да се покаже над роклята.
Гол гръб не ми е любимо за рокля само заради това, а без сутиен се чувствам неудобно.

Вчера си говорих с дамата в магазина за бельо и тя каза, че продажбите на сутиени без банели се увеличават, че жените като пробват и поносят такива се връщат и купуват пак.

# 169
  • В полите на Пирин планина
Аз не бих се върнала към банелите вече...
Даже ме е яд, че имам поне 5 хубави сутиена с банели, които просто си стоят в шкафа за бельо и не посягам към тях, а са съвсем нови.

# 170
Аз също имам 3сутиена без банели и съм супер доволна. Два на Триумф и единият си го купувах от Англия, не помня точно марка.
Сега си търся още някой такъв. Ако сте срещали нещо на намаление, може да сложите линк.

# 171
Lady Brinne, аз си нося сутиените с банел, красиво стоят разните дантели Simple Smile Но за вечер, през деня вече нося  без освен ако не съм с рокли и ризи шити по мен и мярката включва и сутиена ми

Essentiall, виж в магазините на Триумф/Слоги - събота бях, има намаление на много неща и си взех сутиен без банел на Триумф и 2 чифта бикини към него. С онлайн магазина им нямам опит

# 172
  • В полите на Пирин планина
Ал, живея в малък град и честно казано и вечерното излизане е с почти същите дрехи, с които си ходя ежедневно. Simple Smile
Но е идея да се "помъча" с някой дантелен сутиен някоя вечер.

# 173
Без банел не мога!
И онзи ден влизам без да искам във въпросните магазини Stop&Shop ей тъй да убия малко време. Премерих бански с подобна кройка
Стоеше перфектно, обираше, прибираше и минимизираше, с две думи чуден. Но не ми хареса цвета, беше микс от тъмно бордо и сиво-бели шарки. По точно долнището не ми допадна като кройка. И в този момент ми предложиха да премеря един сутиен на Chantelle непознат за мен бранд, но ме спечели и смятам да им стана редовен клиент.
Моят е в цвят .... не мога да го определя

# 174
  • някъде под слънцето...
Преди години Шантал  имаха  дибри неща, сега гледам и  Пасионата е  към тях.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 11:05 от sl

# 175
Chantelle ми е много любима марка за дантели и сутиени за под тениска 💖

Pink Dress, пробвай на Sloggi, имам един с подплънки, без банел, прави страхотно деколте. Мога да снимам по-късно и да ти пратя на лично

Lady Brinne, дантелите са красиви, няма да се измъчиш чак толкова де Grinning

# 176
Още не съм пробвала тези сутиени без банели, всичките са ми с банели
... Thinking а може и да нямат а да си мисля, че имат, от години не ми се е случавало накакъв банел да изкочи и да ме прободе в гърдите

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 11:13 от Ghost Quartz

# 177
Ал, чакам с удоволствие! Blush Ще разгледам сега и тези Sloggi.
Имам голям бюст от ученичка и като такава няма как да си купувам бельото сама. Не помня марките, но докато преоткрия в годините на ранната демокрация Триумф и подобни съм носила български марки. И вечно на две три места ме пробождаха банелите. Такъв проблем сега нямам.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 11:47 от Pink Dress

# 178
И аз се родих без банели, от 4-5 години не съм поглеждала друг модел освен тези на Триумф. Ама все ги увеличават.

# 179
Или производителите задобряха откъм банели. И аз от доста време не помня да ме е пробождал някой банел.
Пинк, разкошна придобивка Heart Eyes носи я със здраве. Съжалявам, че физически магазини има само в София и Варна.

Общи условия

Активация на акаунт