Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 683
  • 381
  •   1
Отговори
# 180
И аз се родих без банели, от 4-5 години не съм поглеждала друг модел освен тези на Триумф. Ама все ги увеличават.

Може ли да покажеш конкретен модел на Триумф, който стои добре. 
Няколко пъти пробвам, но са ми някак разливащи/ако се разбира какво искам да кажа/ и ме “смачкват”. Искам да прибират към средата 😂.
Иначе нося техни модели с банел и подплънка.

# 181
И аз се родих без банели, от 4-5 години не съм поглеждала друг модел освен тези на Триумф. Ама все ги увеличават.

Може ли да покажеш конкретен модел на Триумф, който стои добре. 
Няколко пъти пробвам, но са ми някак разливащи/ако се разбира какво искам да кажа/ и ме “смачкват”. Искам да прибират към средата 😂.
Иначе нося техни модели с банел и подплънка.
Този си купих последно, от преди имам друг модел в трите цвята - черен, бял, телесен, но за жалост вече никъде не го намирам.
https://www.astratex.bg/sutien-triumph-soft-touch-bez-baneli/

# 182
Благодаря. Точно този мерих вчера, но не ми стои добре на мен. Материята му е много хубава. Имам същия модел с банел от всички цветове.
Търсенето продължава.

# 183
Сладко, може ли линк към твоя модел?
И на мен не ми стои добре модела на Мими.

# 184
# 185
# 186
Момичета при половинките бански дълбоките гащури ли са модерни, стоят ужасно пенсионерски. Гледам банските на Триумф и всичко е с дълбоки гащури. Добре че си купих два на Етам миналата година!

# 187
Животът с едър бюст ме е научил, че пари за сутиен не се пестят. Аз лично без банел не мога, трябва си ми арматура за поддръжка 😃 Нямам нито един сутиен на труимф с изскочил банел. Експериментите ми с по-бюджетни марки водят по други резултати.

Сутиените на Лидл - esmara - за без презнамки за изнанадващо добри, дори и за моя едър и висящ бюст.

# 188
  • София/Севлиево
От сутиените на Лидл(Есмара) няма нито един нормален,който да ми става.Само тези за бременни (оказаха се изненадващо удобни).
Бански на половинки не нося повече от 6 години,а само цели или тип рокли(последните два си ги купих от Амазон и съм много доволна).
И понеже темата е за модни консултации-да се допитам до вас-планираме кръщене на малкия,сестра ми(която ще е кръстница) и семейството ѝ,ММ и голямото дете,че и бебето ще са с тъмносини дрехи.Аз се колебая между същият цвят,бяло и прасковено розово(имам рокли в тъмносиньо и прасковеното,по-късно ако успея ще ги снимам).Вие кой цвят бихте избрали?

# 189
Цветът, в който се чувстваш най-красива! Wink не е нужно всички да сте в един цвят, не е униформа това. Освен това е лято, аз обожавам тъмно синьо, но летните ми дрехи са почти всичките светли.

# 190
Ал, чакам с удоволствие! Blush Ще разгледам сега и тези Sloggi.
Имам голям бюст от ученичка и като такава няма как да си купувам бельото сама. Не помня марките, но докато преоткрия в годините на ранната демокрация Триумф и подобни съм носила български марки. И вечно на две три места ме пробождаха банелите. Такъв проблем сега нямам.

Модела е sloggi zero feel n ex
https://batashop.bg/product/sloggi-zero-feel-n/
аз съм  75В и S  ми пасна перфектно, прави деколтето красиво и не се очертава под копринена рокля

# 191
Завиждам ви за пълните сутиени, аз най-обичам триъгълници, дори днес ми дойдоха два нови. Предполагам, че за дамите с голям бюст не са опция.

# 192
Завиждам ви за пълните сутиени, аз най-обичам триъгълници, дори днес ми дойдоха два нови. Предполагам, че за дамите с голям бюст не са опция.

Такъв харесах и аз мисля да го пробвам ,нямам голям бюст, среден стегнат, та ще стане. Дай моля те линк?

# 193
Мими, опитах се, но понеже ползвам апп-а на Zalando и не иска да копира линк. Anna Field 2PP Greer lace bralette търсиш Simple Smile Anna Field е марка на Zalando мисля, нещата са бюджетни, доста бельо съм купувала и съм доволна. Почти всякакво бельо, което имам е дантелено, за други продукти не знам как са с качеството.

# 194
Мерси, ще потърся. То и други марки правят подобни модели! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт