Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 655
  • 381
  •   1
Отговори
# 195
И аз в отбора на 80Д. А ходя и на народни танци и купуването е кошмар. Скоро реших да пробвам нещо скъпо и ако ми стане да не се стискам. В няколко магазина различни модели Труимф и Слоги, но установих, че хич не са моите, изобщо не стояха добре.
Всичките са ми с банел, но след вашите коментари ще търся такъв без.
Последният ми е този, не е нещо Уау, уж голямо коланче, но са ми навън. Повдига добре иначе.
https://www.astratex.bg/sutien-victoria-red-nepodplaten/

# 196
Miss M, разгледай моделите на Under Armour и  Декатлон. Тези са моите са по- подскачащи занимания. Имам и Триумф, но не бих казала, че поддръжката им е по- стабилна. А и щом не те кефят, няма да ти ги препоръчвам 😉

# 197
  • София
За подскачащи спортове и голям бюст признавам само спортния сутиен на Panache.

Нищо не подскача с него. Само цената му е неприятна.

# 198
Ох, добре че нямам толкова голям бюст.
Тези сутиени изобщо не ми харесват.

# 199
Ох, добре че нямам толкова голям бюст.
Тези сутиени изобщо не ми харесват.

И на мен, но са практични!

# 200
Това е сутиен за спорт, а за показване пред половинките.

# 201
Не си представям спорт и този сивия (първия).
Целия плувнал в пот след дейност.

Като цяло не харесвам и подминавам сутиени в този цвят.

# 202
Независимо какъв цвят е сутиена, ще плуваш в пот.

# 203

Е, ако може да е една идея по-приемлива гледката - предпочитам черни сутиени за тази дейност.

# 204
  • София

А и какво значение има цветът на сутиена?
Обикновено има някаква дреха върху него, едва ли някой спортува само по сутиен.

В случая важното е, че дава стабилна опора, нищо не подскача, гърдите не се допират една в друга и няма никакво неприятно триене на кожа в кожа. Банелите са обвити в силикон и после "тапицирани" с плат, за да не се забиват никъде.

Невероятен сутиен е.

# 205
Веднъж си купих спортен сутиен, по-ужасно, неудобно и стягащо нещо не съм носила. Също съм с голям бюст, но откачих за 5мин като го облякох и веднага го свалих.
И на народни танци съм ходила доста и съм била винаги с обикновен сутиен. Такова подскачане чак не е имало при мен, а е е като да не се е играело стабилно.

# 206

Скрит текст:
А и какво значение има цветът на сутиена?
Обикновено има някаква дреха върху него, едва ли някой спортува само по сутиен.

В случая важното е, че дава стабилна опора, нищо не подскача, гърдите не се допират една в друга и няма никакво неприятно триене на кожа в кожа. Банелите са обвити в силикон и после "тапицирани" с плат, за да не се забиват никъде.

Невероятен сутиен е.
Да, личи че е качествен, материя и изработка и доста стабилен!

# 207
Спортните сутиени на Триумф, които са най-стегнати са ми идеални за тичане и спорт. Цвета няма значение. След всяко носене отива за пране.
За мен е загадка как жени с голям бюст тичат без такъв сутиен и гърдите им се мятат нагоре-надолу, то само като гледам ме боли.

# 208
Ал, личи че някои неща са ти загадка Simple Smile Естествено, че жените с голям бюст не тичат мятайки гърди из всички посоки на света. Както се вижда в темата, намерили са и марки, и модели, тези извън темата също са намерили своето решение.

# 209
  • София
Аз за спорт използвам потниците Пума, които имат отвътре фиксиране на колан за под гърдите, като вътрешен сутиен. Не намирам снимка да илюстрирам, но стои стегнато и всичко е вътре, а често съм с главата надолу Grinning
Честно казано усещането ми е по-скоро да ме сплесква, защото материята е много стегната, но за час и половина не ми пречи. За бюст с размери D няма да е удобно предполагам, показаните модели Panache изглеждат много добре, като поддръжка и комфорт. Предполагам и безшевните сутиени, тип оформящо бельо като Спанкс, Oysho, Skims ще са комфортни също.

Общи условия

Активация на акаунт