Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 671
  • 381
  •   1
Отговори
# 210
Ал, личи че някои неща са ти загадка Simple Smile Естествено, че жените с голям бюст не тичат мятайки гърди из всички посоки на света. Както се вижда в темата, намерили са и марки, и модели, тези извън темата също са намерили своето решение.
иди потичай в Южния парк и ще видиш колко едри бюстове се мятат нагоре-надолу по алеите

# 211
  • София
Аз за спорт използвам потниците Пума, които имат отвътре фиксиране на колан за под гърдите, като вътрешен сутиен. Не намирам снимка да илюстрирам, но стои стегнато и всичко е вътре, а често съм с главата надолу Grinning
Честно казано усещането ми е по-скоро да ме сплесква, защото материята е много стегната, но за час и половина не ми пречи. За бюст с размери D няма да е удобно предполагам, показаните модели Panache изглеждат много добре, като поддръжка и комфорт. Предполагам и безшевните сутиени, тип оформящо бельо като Спанкс, Oysho, Skims ще са комфортни също.

Удобни ще са за малък бюст.
За виме като моето не стават.

# 212
Модела е sloggi zero feel n ex
https://batashop.bg/product/sloggi-zero-feel-n/
аз съм  75В и S  ми пасна перфектно, прави деколтето красиво и не се очертава под копринена рокля
Ал, хареса ми. Изглежда и стягащ. Blush

# 213
.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 08:57 от Sysly

# 214
Ал, личи че някои неща са ти загадка Simple Smile Естествено, че жените с голям бюст не тичат мятайки гърди из всички посоки на света. Както се вижда в темата, намерили са и марки, и модели, тези извън темата също са намерили своето решение.
иди потичай в Южния парк и ще видиш колко едри бюстове се мятат нагоре-надолу по алеите
Няма как да потичам в Южния, щото не съм в София, но иначе тичам и зная около мен какво се случва. Както и да ти изглежда на теб, няма как да се упражнява спорт в дискомфорт, намираш си начин и цака.
Спирам до тук и за да не е оффтопик - напоследък и аз нося SìèLei. Удобни са, но сравнително бързо се отпусна колана на сутиена, което не е ок.

# 215
  • Somewhere far away
Обикновено спортуващите хора нямат големи гърди, защото голяма част от гъдите са мазнини. Активно спортуващите хора изгарят тези мазнини, което води до по малък бюст- и  реално нищо не се мята на никъде.

# 216
Е за това не тичам, не си давам мазнините от бюста. Stuck Out Tongue Winking Eye От всякъде - да, но не и от там.

# 217
Най са ми интересни тези, които носят обикновения си ситуен под спортния... Било заради повече уплътнение.
Да, да, все едно не знаем защо.
Голям проблем ми бяха спортните сутиени, тези показани от Змия са много хубави. За жалост голяма част от бюста си заминава със свалянето на килограми, и вече се разминавам и с обикновени спортни сутиени.
Като цяло ми мина мерака за скъпи спортни дрехи, просто защото тези от шеин и амазон стоят чудесно, изобщо не искам да посягам към по- скъпите си, така си седят в шкафа.

# 218
На който не му пречи да нахлузва сутиена през главата, един много добър сутиен и сравнително на прилична цена.
Малко се измъчвам да го сваля, когато съм потна, за сметка на това държи бюста идеално.

https://www.amazon.co.uk/Champion-Curvy-Women%60s-Show-Off-B9373 … mp;th=1&psc=1

# 219
  • София/Севлиево
Е за това не тичам, не си давам мазнините от бюста. Stuck Out Tongue Winking Eye От всякъде - да, но не и от там.
И аз така.Обаче като почна да отслабвам първо там се смалявам...Затова ми харесваше да съм бременна-имах голям,стегнат и хубав бюст.За годините ми е направо чудесно, че изглежда така ,само се надявам сега като съм се хванала да поотслабна да не тръгне надолу...

# 220
  • в Кошера
От години тренирам с Triumph Triaction, идеални са ми.
Последен е този, бетон при интензивни движения.
Скрит текст:

# 221
Нямам идея какви чудеса, къде и защо гледате, но аз тук, на плажа, рано сутрин, дето тичат, аз съм само страничен наблюдател, не съм видяла нищо да се мята. В общи линии всички са с къс спортен клин/ тип боксерки и спортен сутиен, някакъв.
В общи линии слагам спортен сутиен само за клипове, любим ми е един на VS, който е с банел и другия е един Nike, абсолютно soft, през другото време мога да си правя планковете както искам.

Показаните, нормални сутиени без банел са ми подходящи само за зимата и то за по-студеното време. Хич не се харесвам с неестествена форма на бюста. Нещо с което се различаваме балканските жени, повдигнато, събрано, абе ум да ти зайде.

# 222
  • София
И аз си търся сутиен за спорт. Засега си ходя с моя, черен и удобен.
Днес си взех един сив дантелен Триумф - е няма толкова удобно нещо!

# 223
  • на последния етаж
Оказа се, че нямам сутиен без банел и незабавно се поправих, поръчах естествено и вие сте виновни. Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
Заложих на SìèLei.
Това е модела, но в телесен цвят. Лятото нося много бели дрехи във всички нюанси на бялото и предпочитам бельото да е невидимо.
Скрит текст:
От къде поръчахте? Може ли линк?

# 224
Аз също искам да си купя сутиен без банели, но не спортен. Като чета тук обаче, се чувствам пълен профан и доста се затруднявам къде да търся.

Общи условия

Активация на акаунт