Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 646
  • 381
  •   1
Отговори
# 315
Получих я преди дни.Разгледах я,порадвах и се и я прибрах.Днес и дойде реда и като я огледах по-добре,отпред по шевовете имаше няколко напуквания,точно до тях.Обелени миниатюрни точици.Чудя се от самия модел(понеже е мека кожата) ли ще се бели,моята чанта ли е дефектна само,а другите не се белят..?Да рискувам ли с друга или да пробвам нещо друго..Confused(например на п.пепе не съм имала:blush:)
Връщай я. Не е нормално това. Явно е дефектна. Вярно е, че quilted са от много тънка кожа и трябва да се пазят, ама моите нямаха и все още нямат такова нещо. На Patrizia Pepe също са хубави чантите, да.

# 316
Момичета,откъде си купувате плажни туники/рокли?Аз все не мога да си намеря нещо готино.
От Лиска и Триумф откъдето и бански. Даже често са ми подарък към бански.

# 317
  • София
В Za - za също има доста голям избор.

# 318
И от мен един глас за  Za - za, когато става дума за подобни аксесоари.
Да, някои са еднодневки и не стават вече за следващия сезон. Но има и много точни попадения, които съм хвърлила, защото са ми омръзнали.
Като цяло, всеки сезон съм с нови бански, затова респективно с кеф подменям и съпътстващите аксесоари, кърпи, туники. Така със закупените такива от Za - za поне не ме е яд, че за следващото лято част от тях вече няма да са Ок.

# 319
Момичета, насочете ме откъде да си взема хубав качествен бански - прегледах сайтовете на Calzedonia, Blupoint, Sessily, Seven Seconds, Triumph , About You.

# 320
  • София
Момичета, насочете ме откъде да си взема хубав качествен бански - прегледах сайтовете на Calzedonia, Blupoint, Sessily, Seven Seconds, Triumph , About You.

Дефинирай хубав и качествен!

# 321

Дефинирай хубав и качествен!
Горна част бриджитка или бандо, долна бразилиана... Качествен - от бързосъхнеща материя, а не евтин полиестер и ушит добре

# 322
Привет! Искам да си купя един или два чифта къси панталонки от лен или памук. Никъде не намирам нищо,което да ми хареса.От къде купувате къси панталони?

# 323
Току що гледах ленени панталонки в Oysho, и аз им се чудя.

Иначе ленени сетове има и в българския бранд Vzaro. Мацките в темата за българските брандове бяха показвали, много прилично изглеждаха.

# 324
Ленени панталони в различни дължини има в Бенетон.

# 325
Опит имам с бързосъхнещите материи за бански на О Нийл, и е спешъл технология като е мокър ти се лепва на тялото и не те съблича морето. За сърф моделите гледайте.
Триумф имат луксозна серия бански - супер бързо съхнат и са много красиви и качествени.
Парамидона също съхне ултра бързо - тънките материи

За къси панталонки - на Макс Мара марките имат хубави ленени панталонки, много добро качество.
М.Дутти също, но лена им малко драска и не е особено качествен.
Mason's имат памучни и вискоза, сърф марките имат страхотни къси панталонки - Рокси, О Нийл, Бруноти
На Бенетон ленените неща са кофти качество

# 326
Хаха Бенетон е всичко друго но не и некачествено. Шева им е без забележки. Отделен въпрос е какво става с платовете след изпиране.

# 327
# 328
Пак се изкуших. Забърсах една рокля
Колебаех се между две, но докато се чудя другата се изчерпа и ми се реши дилемата😂
Скрит текст:

# 329
Разкошна е, Джули! Със здраве!

Общи условия

Активация на акаунт