Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 642
  • 381
  •   1
Отговори
# 330
Много е хубава, изглежда като лен 🙂
Къде я има? В тия жеги се преобличам по няколко пъти на ден и изведнъж ми притрябваха още рокли Grinning
Такава нямам 🙂

Новата ми е страхотен десен

на гърба е

получих неочаквано много комплименти за нея 🌷

поръчах една ленена днес, дано дойде бързо

и се влюбих в една, която бих носила с ярките си кожени гуменки или високи сандали / чехли на дебел ток, но ще ми дойде много къса....

# 331
Агент, благодаря 🌸

Да, Ал, лен е. Пускам линк
https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits/ruche … ess_17023778.html

От аутлета на Манго е. Anne-marie по нагоре беше сложила линкове за ленени панталонки от там.
Много обичам да пазарувам от аутлета на Манго, скоро не бях влизала, но ето на, днес беше деня.

# 332
  • някъде под слънцето...
Хаха Бенетон е всичко друго но не и некачествено. Шева им е без забележки. Отделен въпрос е какво става с платовете след изпиране.
Бенетон не са това, което бяха преди 15- 20 години.
Намират се вълнени пуловери, но до там с естествените материи.

Преди вземах доста  неща от детската секция за дъщеря ми .
Отдавна пропускам магазините им.

# 333
Бенетон много влошиха качеството си в последните години, а цените им пораснаха и не си струва да пазарува човек там.

# 334
Купих си чанта от Фешън дейс , цвят “ карамел” . Juice Couture  е марката. Изглежда качествена, но сега се чудя с какво изобщо да я съчетая …. И обувки имам в бежово , горе -долу е добре.. Но май ми се струва трудна за носене и се чудя дали да я върна…

# 335
  • FRANCE
Много ми харесва "карамел" с тъмно сини обувки. Ми може с бежаво, тъмно синьо, бордо. Никак е е трудна за съчетаване и е много сладурска.

# 336
Здравейте!
Предварително се извинявам, ако въпросът ми не е в правилната тема. Та, къде мога да намеря сатенен халат в цвят мента (нещо като цвета на снимките, като се абстрахираме от принтовете)?
Не пазарувам често дрехи и няма шанс "случайно" да попадна на това, което търся, а днес изгубих не знам колко време в ровене, но не намирам халат в този цвят. Нямам особени претенции за състава на плата. Относно дължината, предпочитам по-дълъг, но съм склонна на компромис, ако ми допадне моделът. Бих искала да е леко разкроен (ако въобще има такъв), но и тук бих направила компромис.
Цвят:
Скрит текст:

Този е единственият, който намерих, но ми се иска нещо по-елегантно
Скрит текст:

Благодаря на отзовалите се!

# 337
Ох и аз напоследък буквално се обсебих от този цвят мента, започна се от търсенето на малка чанта, та сега гледам за всичко. Мислех, че само на мен нещо ми става. За халат обаче не мога да помогна, не ми е попадал.

# 338
В Астратекс -

# 339
  • София
И аз в отбора на 80Д. А ходя и на народни танци и купуването е кошмар. Скоро реших да пробвам нещо скъпо и ако ми стане да не се стискам. В няколко магазина различни модели Труимф и Слоги, но установих, че хич не са моите, изобщо не стояха добре.
С народни танци не знам дали ще се справи,  но за ежедневието ми е чудесен този модел:
https://modivo.bg/p/triumph-sutien-balkonet-amourette-charm-10201686-bezhov
Също 80Д съм.

# 340
Малко ще се повторя, но по темата сутиен за танци за по- едър бюст- Under Armour, моделите със закопчаване, като сутиен са моите фаворити. Последния, който купих е от about you, имаха намаления и го взех на чудесна цена. Имам у Триумф, но не поддържат толкова добре. Сполучливи варианти има и в Декатлон.
Карамелената чанта е хубава и мисля, че почти със всякакви цветове може да се съчетае.
За Бенетон съм съгласна, че качеството през последните години е надолу, а цените нагоре...🥴
За ментов халат не мога да дам съвет...Аз тази година за първи път "залитнах" така по зеленото, което е модерно. Просто много ми харесва, нищо, че е навсякъде...🙂
Днес отскочих до аутлета на Триумф. Бял сутиен не намерих, но пък взех любим модел бански в любими цвят ( зелен) и то на чудесна цена.

# 341
Покажи този от about you Wink

Хайде, помагайте! Преди време търсих рокля в цикламено, в крайна сметка купих тази:

Успях да намеря изгодни и подходящи за моя ръст и крак 😁 обувки в светло синьо. Имам обаче проблем с чантата..имам сребриста и не смятам да си купувам друга, а да я боядисам. Чуденето ми е каква комбинация...
Ако и тя е в синьо, май ще ми дойде много бомбонесто. По принцип харесвам цикламено с оранжево, даже ми се искаше да вкарам три цвята, но нещо не мога да го измисля.

С жълто също ми допада

# 342
  • София
Аз моята цикламена рокля я нося с черни аксесоари - никакво въображение.

# 343
Абе не че не може, но съм на морско-плажна сватба и искам малко цвят и свежест 😊

# 344
  • София
Бих сложила зелено. Напоследък розово и зелено е много актуален колор блок.

Общи условия

Активация на акаунт