Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 644
  • 381
  •   1
Отговори
# 345
Аз не бих комбинирала с трети ярък цвят.
Най- удачен ми е клъч/ чанта в леопардов/ зебра принт от светлосиньо и циклама. Едва ли лесно ще се намери, затова- нюд, сребриста, златиста чанта в зависимост от аксесоарите.

# 346
  • София
О, сега видях за сините обувки. Да, два цвята - не повече.

# 347
Този е последния:
https://m.aboutyou.bg/p/under-armour/sporten-sutien-infinity-7317981
Имам и такъв:
https://m.aboutyou.bg/p/under-armour/sporten-sutien-infinity-7731271 и един с предно закопчаване, тип потник, с цип отпред, от Fashion days:
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A4%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%8 … rmour-p2694981-1/ намерих си поръчката- 36лв. в края на 12.2020г.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 01:15 от Анонимен

# 348
Цикламена рокля бих комбинирала и със зелено и с оранжево и със синьо.

# 349
Pollinaa, щом ти идва трудна за комбиниране този цвят чанта защо не я върнеш и да вземеш някакъв по-универсален цвят за гардероба ти?

Г-жа Шантал, как мислиш да боядисваш сребристата чанта? Не става ли да се комбинира със светлосините обувки? Цикламено с цвят лайм ми харесва много, със зелено също, а със светло синьо най-малко..... или синьото трабва да е студено

# 350
Ей, такъв “ пижамен “ панталон бихте ли носили 😄 . Подариха ми го, че е бил малък на една приятелка , но аз никога не съм носила такива шарени дрехи…. Иначе го мерих е един изчистен бебешко син топ и си пасва, ама с този принт … 🤣
Иначе карамелената чанта я мисля до понеделник и ще преценя. Иначе съчетана с дънки за есента ще стои чудесно.

# 351
Карамелената чанта много ми харесва, аз съшо имам много неща в този цвят и според мен също би стояла добре с много неща, както са предложили - с тъмно синьо, бежово, бордо, войнишко зелено, та дори и бяло. Според мен си я остави. Можеш и с летни неща да я носиш, с есенните цветове също. Дори според мен и с жълто става.

Панталона, малко ми е странен принта, но сега е лято и се носят цветни неща, защо не. С бяло или синьо ще стои супер и ще е готина лятна визия.

# 352
Не бих носила този панталон.

# 353
Десена е малко особен, по-скоро не.

Аз съм голям почитател на красиви и интересни десени, последно купих заради плат ленена рокля, ленен панталон, а сега чакам и горна част по поръчка
ето панталона

не съм и мислила да обуя такъв модел с моето тяло "пясъчен часовник"

но стои просто супер и е много комфортен - ни ципове, ни копчета 😎

# 354
"пижамения" панталон - бих, но за свободно време, не за работа
изглежда закачлив и свеж, а материята - прохладна

# 355
Ал, много ми харесва!

Аз преди се смях тука на анцузите дето коментирахте, но набарах в амазон едни много тънки свободно падащи и с висока талия, които уж взех за работа, но така хубаво стоят с къс топ и кецове, че започнах да ги нося и навън. Скриват идеално корема, без да крият д-то, не знам защо така ги бях отсвирила преди.

# 356
Al, има една боя за кожени изделия Tarrago, с нея ще я направя.

# 357
Всичко е много индивидуално. Бих носила шаррните гащи, но бих ги скъсила до коляното, докато рова което показва Георгиева не ми харесва, дори когато е върху някой друг.

# 358
Пижамения панталон не бих носила, много ми приличат на пижама.
Ал, идеално ти стои комплекта, харесва ми!

# 359
Glossycherry, и на мен много ми харесва Sparkling Heart, днес сутринта се показах на фамилията и ме харесаха много. Лена е просто перфектен за жегите, щъркелите с отворени човки по гнездата, а ние кой с каквото намери - къси панталонки, блузи без ръкави, плажни рокли, ленени дълги ризи.

Много си нося шарения панталон/анцунг на Puma&Liberty London и високата му талия всъщност е много добра за тяло с тънка талия и по-голямо д:пе Simple Smile Определено ми прави услуга и изглеждам добре. Стои ненатрапчиво секси (казва либето)

mimi.7299, това не съм аз, а Диана Попова, но седи по същия начин - много добре е ушит панталона, браво че имаме толкова хубави български дрехи Sparkling Heart

Г-жа Шантал, не бих боядисвала чантата. Как ще фиксираш боята?
Може да погледнеш някоя чанта, примерно
мини розово цикламена чанта Зара
Зара малка цикламена чанта
Зара мини чанта слама и светло синьо
мини чанта Зара цвят лайм

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 12:23 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт