Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 14

• 42 450
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • варна
Пак съм аз ,след проблемите ,ще не му идваше на детето ,след исписаното лечение дойде и всичко беше ок ,и след 22 дни пак ,отначало зацапа каяво ,,след два дни си тръгна нормално .Не са кравоизливи ,но от кога да броя дните ?Колко дни да изчакаме ?Детето се събужда сухо ,до обяд сменя ,не пълна и вечер пак

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 12:23 от 1128

# 106
Доколкото си спомням, детето ви е само на около 9 години. Намерете детски гинеколог, ако трябва разходете до София. При толкова малко  дете, най-вероятно организмът не може да има обилен цикъл.

# 107
  • София
Какво става с кандидатите след 7ми клас? Чакаме хвалби 😊

# 108
Моята е приета в 3 СУ фотография. Тя това иска. Ще подадем за второ класиране за 51во, макар там балът да е по-висок.
Тя се надява да я приемат във фотографското, ама май няма шанс, че там изкара 4.00.

В другата тема видях, че на Тонка е приета в 7мо, където иска. Поздравления!

# 109
  • София
Алина ме издаде. Hug
Кати е приета по първото си желание английски с испански. Това беше възможно най-доброто за нейния мързелив 7ми клас. Grinning Отворихме бутилка уиски и празнуваме. В събота палим към Гърция. Божеее, свърши се тая мъка!

Алина, късмет на второто класиране. Hug Важното е, че е приета това, което иска!

# 110
Приятелката ми се обади току що, да се похвали. Синът й е приет на първо желание  -  МГ, паралелка с химия и биология. Първи в списъка. Та се хваля с него, че моята девойка още е малка, а и тук системата е друга.

# 111
  • Някъде по Дунава
Да се похваля и тук - девойката е приета на първо желание в Ловеч френски и английски. Вдругиден отиваме да я запишем и после спокойни към морето.

# 112
Браво на децата, радвам се че са приети там, където са искали! Сега заслужена ваканция:)

# 113
  • София
Поздравления на всички приети деца и попътен вятър.
Записах се в темата малко рано - моята сега е на 9, ще бъде в трети клас, но да черпя от вашия опит Hug

# 114
Радвам се за всички деца и родители преминали успешно през 7-класната епопея. Сега ви  желая весела ваканция🙂

# 115
Браво на децата! Желая им прекрасно и безгрижно лято!

# 116
Поздравления на децата, приети в желаните паралелки и успех на тези, които ще участват във второ класиране!
На нас ни предстои седмокласната епопея и следя темите, за да вляза в час.

# 117
Чудесни новини! Сега да отдъхнат заслужено и да имат невероятна ваканция

# 118
Поздравления за успехите на всички деца, старанието и труда им се възнагради! Очаква ви заслужена почивка и ви пожелавам да си изкарате едно незабравимо лято!

# 119
  • Mediterraneo
Изтървала съм ви напоследък.
Малката ми е на 12. От повече от година има цикъл, долу- горе редовен, често дълъг около 40 дни. Този път обаче вече й е 70 дни и няма признаци да й идва. Започна да се муси и да се притеснява. Какво да я правя? На лекар и да я заведа, просто знам, че нищо няма да се случи, за очен лекар чакаме вече 4 месеца Sad Да й давам нещо, не смея, а и какво? Пф.

Общи условия

Активация на акаунт