Родени през Март - тема 3

• 18 169
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
Пожелавам ти това да е напразно притеснение и доктора да го потвърди. 🤗

# 166
И на мен ми се струваше едното краче по-криво, още на първия преглед при Фурлакис го питах и каза, че това е нормално, на всички е така, ембрионалната поза е такава и затова така стоят с месеци после. А едното редовно е по-криво от другото, защото така са стояли в утробата.

Моят е на Хип комбиотик още от болницата. Бях заглеждала Лактана био, казват, че много приличала на кърма, но накрая реших да не сменям млякото и не съм го пробвала аз.

# 167
И аз не виждам нищо притеснително от снимката. Ке видиж , че ще го потвърди и ортопеда. Относно АМ ние сме на NAN OPTI PRO. Яде го с голям апетит, акото е с нормална консистенция. Нямам забележка.

# 168
Благодаря ви много момичета, успокоихте ме страшно много!

# 169
И аз съм със страшен косопад, но една позната дерматоложка ми препоръча хранителна добавка на Phyto, и от месец вече я пия и вече има огромен ефект. Даже си я поръчах от гръцка аптека, че в БГ мн пари искат.. .

Ха! И аз пия същата добавка - Phyto Phanere и аз също я поръчах от гръцката аптека Promahon.

# 170
Ние сме на HIPP антирефлулс формула. Бибите са 3 размер. С по-малките почти не течеше или аз така бях решила, но с тези си пие добре.
Може ли да ми пратите сайт или контакт на аптеката на Промахон? На мен ми е на 15 км,но искам да разгледам и да пратя ММ.
За шампоан ползвам този на Тианде против косопад.
Деси, според мен крачето си е напълно нормално,но за твое успокоение си отидо на преглед. Моя младеж около 2 месеца десния крак го държеше постоянно сгънат навътре, но ортопеда ме успокои и с повече упражнения нещата се нормализираха.
За памперси ползвам памперс премиум или Пуфис сенситив. Реших да сменявам,защото баткото така го изнежих с тея премиум кеър,че до последно се изприщваше във всичко друго.
За кърпички- след проба на почти всички ма пазара си останах с Бебо 99% вода, без аромат и алкохол, а сега дори имат нов вид 100% разградими и са страхотни. Скоро ми бяха пратили от Емаг подарък с някаква поръчка на Нивея и много ми харесаха,но трудно намирам в магазините

# 171
Ели , аз като кърмеща и пробвала да дава АМ и съм си пробвала и кърмата на вкус , Хипп не ми хареса, Аптамил ми се стори най - близко като вкус, като бях взела комфортис, за всеки случай срещу запичане. Чувала съм също и аз, че дмското мляко е доста добро, както и че козето е най - близко до кърма. Давала съм кърма с шише имам Томи типи размер 3-6м е бибата с 2 капчици, изпи 90мл за 2мин Joy без да се дави. Имам и Авент на него сложих също с 2 дупки биба.

Ползва Премиум кеър, като есента ще минава и на Лупилу чудесни са, само са малко по - плътни. Кърпички най харесвам Бебелан, Бебо и ДМ - ските. Сега съм се запасила с Бебо от промоцията на 1ви юни имам 50 пакета Joy взех с невен с вода, с алое и новите разградими.

Деси според мен изгледа нормално крачето, една идея по на дясно е , но това сигурно е от позата в корема. Всичко ще е наред. Heart

Сим знае, стискам палци и за Боги и той ще се оправи само с възглавница и неврохирурга ще каже, че всичко е наред! Heart

# 172
  • София
Момичета ще ми кажете ли повечето бебчета на какво АМ са. Имам аптамил и фризолак... Мисля да започна да замествам малко по малко кърменето с АМ. Опитах ведмъж на морето но нямах подходящо шише по скоро биберона беше за мъничко бебе и не му харесваше по колко пуска. Кой номер биберон ползвате. От другия месец най късно започвам лекарствата за щитовидната(няма да са съвместими с кърменето) и искам постепенно да го отбия, а не изведнъж. За косопада пак да кажа биотин е нужен след като опадне каквото има да пада💕

Давам Фризолак, защото не е пробвал друго, а не е хубаво да се сменят млека и му се отразява добре. Племенникът ми смени всички млека почти - едно го запичаше, друго не го засищаше и т.н и най-добре му се отрази Лактана био. Уж го водят най-хубаво, но аз не смея да сменям. Бебокът ми е 8кг и се храни с Avent natural 3 размер. Ако му е трудно да се храни и се изнервя, минаваш на следващия размер.
От началото беше с Памперс премиум кеър, но са много дебели за лятото и пробва актив бейби, пуфис сензитив, на дм памперсите, little Angel и libero. Последните два най-добре - тънки и без допълнителни ароматизатори както памперс и пуфис. Либеро доколкото знам са подходящи за деца с алергии. Аз между тях и литъл ейджъл не намерих разлика освен картинката и цената. Мокрите кърпички на бебо ми харесват най-много. Пробвах памперс аква пюр, хъджис, на дм бейбилов, Бочко и др, но Бебо са хем плътни, хем мокри ЧКИ. 🙂

# 173
Nedavl, https://shop.bebo-bg.com/Бебо имат собствен сайт и можеш да поръчваш от тях.

# 174

Може ли да ми пратите сайт или контакт на аптеката на Промахон? На мен ми е на 15 км,но искам да разгледам и да пратя ММ.

https://www.aptekapromahon.com/

# 175
Леле момичета тази регресия е някакъв кошмар, как са нещата при бебчетата ,при които започна по рано?Отминава ли?
На всеки час два се мрънка, избутва се нагоре в края на кошарата... А той е от бебетата които спят по почти цяла нощ от началото. След 3 дни става на 4 месеца.. На морето докато бяхме се будеше по 2 пъти... Но такова чудо на всеки час... Иска ми се вече и през деня да имаме по хубав режим за 3 по продължителни съня. Не виждам обаче как ще стане 💕

# 176
Поне вече не съм сама в нощния ад 😂

И при нас регресията е зле, де. Снощи съм ставала през 30-40 минути. То е мятане на крака, на ръце, въртене на ляво, обратно по гръб, мрънкане, пуфтене, Айде пак въртене и т.н.

И така макс 9 часа 😀

# 177
Леле момичета тази регресия е някакъв кошмар, как са нещата при бебчетата ,при които започна по рано?Отминава ли?
На всеки час два се мрънка, избутва се нагоре в края на кошарата... А той е от бебетата които спят по почти цяла нощ от началото. След 3 дни става на 4 месеца.. На морето докато бяхме се будеше по 2 пъти... Но такова чудо на всеки час... Иска ми се вече и през деня да имаме по хубав режим за 3 по продължителни съня. Не виждам обаче как ще стане 💕

Съжалявам, че ще те разочаровам, но 3 продължителни съня през деня вероятно няма да се върнат. При нас регресията започна точно няколко дни преди 4-я месец. Сърдене, мятане на крака и ръце, последно и рев. В съчетание съвпадна и със скок в растежа. Най-доброто и усмихнато бебе стана... хм.... нетолкова добро. Сега, две седмици по-късно успяваме да закрепим 2ч, 2ч и половина следобяд, и вечер дори започна да се буди да за храна по 1-2 пъти. Тъкмо бях започнала да се наспивам като спеше по цяла нощ.... Sad

# 178
Използвам памперс премиум кер, взелс съм и актив бейби, но не съм ги отваряла. В началото пробвах лупилу и пуфис, но не ми харесаха.
Кърпички имам на памперс и бейби крема.
За подсичането си е до кожа. На баткото съм сменяла памперси и постоянно се подсичаше. Сега малчо не е с толкова чувствителна кожа.

# 179
При нас регресия на съня нямаше, нито от скока на растежа да е имало последствия.На 4м и половина е в момента,може би малко преди да навърши 4м и периода на 3те ваксини и си намали дневния сън на 3 пъти.Сутрин от 9-11 +/- половин час заспиване и събуждане. Следобед е различно,може от 12:30,13-14,14:30 и вечер преди нощният сън удря една дрямка около 18ч за максимално половин час.Окончателно заспиване след банята е 20:30,най-късно 21 и до 3:30-4ч издържа вече.Сутрин става в 6ч 🤷‍♀️ Аз съм доволна,наспивам се,ако ли не-следобед лягам с нея .

Памперси ползвам едни неизвестна марка от Турция.В началото бяхме накупили от там различни видове, всички си минаха по реда.Не е имало пропуски, нито подсичане от самото й раждане,кожата явно не е чувствителна и се възползвам от това.Пакета ми излиза 7-8лв за 50 броя.

Сим,стискам палци, всичко да е наред и по възможно най-лесния начин да се случат нещата!❤

Деси , на мен също ми се вижда всичко да си е Ок.Чакаме добрите новини и от ортопеда.❤

Общи условия

Активация на акаунт