Набор 2003 - класиране, избори. Горещ юли !

• 60 961
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
gaMala супер, хайде дано!♥️

Химия Варна - има резултати...
Маги, как е при вас, дано да имате хубав резултат! Ние този път нямаме участие.
Наборът отиде за заверка на медицинско до психодиспансера, казах му че избързва, не обичам да слагаме каруцата пред коня, но не го свърта вече...
.   Ние целяхме Варна. Много е щастлива.

# 166
  • sofia
Моят е приет в ЛТУ инженерен дизайн. Чакаме на 9-ти ТУ, същата специалност.
Утре и на 9 ти е на изпитите на НХА.
Веси с какъв бал е приет в ЛТУ инженерен дизайн.
yovanka, ако може да споделиш бал и за лахд.арх.

28.71  му е бала.

Ваче, Промишлен дизайн ще кандидатства в НХА, но изобщо не се е готвил за втория изпит, даже на консултации отказа да отиде.

# 167
Наборката се записа в УНСС сутринта. Искали са ѝ медицинско. Добре, че си беше правила за работа и са приели копие. До колкото разбрах нямат студенски книжки, а някакви пластики, прилични на банкови карти..не я разбрах много добре. Ще учи "Икономика на човешките ресурси" - първо желание. Доволни сме всички..

# 168
Въпрос към софиянци.
Утре ще ходим да записваме набора в СУ.
Подготвили сме всички документи, с изключение на студентска книжка, която изглежда можем да купим само от определени места. Записването ще е в Център за източни езици и култури (ЦИЕК), книжка може да се купи само от цитирам:

Цитат
Закупува се единствено студентска книжка от книжарниците на Университета в сградите на Ректората, Факултета по науки за образованието и изкуствата, Стопански факултет и от щандовете на Университетското издателство с печатница „Св. Климент Охридски“.
Т.е. на мястото за записване няма да продават студентски книжки, трябва да издирваме къде е ректората, стопанския факултет и въпросните щандове..
Ако може някой да ни упъти...
ЦИЕК е на единия изход на Метростанция Опълченска, ако там нямат каквото ви трябва се качва някой на метрото за 2 спирки в посока Младост или Летище София, слиза на метростанция Софийски Университет и в двора има щандове с документи и се връща. Не бих ходила с кола заради безумното паркиране и ненужното завиране в трафика Simple Smile

ПП: Малко указания с картинки Wink
Скрит текст:

Розовата чертичка е към входа към двора откъм изхода на метрото

ПП2: В метрото се влиза с маркиране на дебитна карта, няма нужда да се купува билетче от гишето, което после да се маркира. Ако все пак държите да си купите билетче, то да е само за конкретното пътуване, важи само от тази метростанция и то определено време (не отиване и връщане и за резерва...), не ме питайте откъде го знам това последното Smiling Imp

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 16:36 от peneva_a

# 169
  • Варна
Благодаря! Simple Smile

# 170
  • Варненска клюкарка
Ние целяхме Варна. Много е щастлива.
То си е за радост♥️

Нашата химичка продължава да твърди че утре се чака класирането.

# 171
Ние целяхме Варна. Много е щастлива.
То си е за радост♥️

Нашата химичка продължава да твърди че утре се чака класирането.
Дано! И до 11.07. ще чакаме. Имаме ли друг ИЗБОР? Grinning

# 172
  • София
По химия качва с 0,53 и вече има 5.87; биологията е 5.25. За дентална вярвам стига, за медицина - или на косъм вътре или на косъм вън. При нас беше второ желание Варна, но нещо отстъпи на Плевен... Така като я слушам иска да е приета навсякъде (за да натрие носа на баба си) пък ще остане в МУ София. Дано си постигне желанието (за унито, за егото ми е все тая)

# 173
  • Варненска клюкарка
Маги, много хубава цифра, мисля че ще я приемат! Дано всеки влезе, там където иска. Много се бориха децата, заслужават го!

Моя утре ще ходи да си види биологията. 5,38 е прилична оценка, но като знае какво и колко е писал, иска да види какво не са му харесали е тоя път.

Ох тези баби...♥️ Майка ми вече има внучка студентка по медицина, сега се надява и за внука 🍀♥️

# 174
  • София
Белора, и ние ако бяхме по-близо щяхме. Тя беше убедена, че биологията е над 5.50 (а то 4.88, това е първата и грешна преценка след изпит).

# 175
Маги, с тези оценки ще е от първите двайсет Медицина. По старото балообразуване последната приета девойка е с 33.04 БАЛ от миналата година.

# 176
  • Варненска клюкарка
Под предишната му работа оценена с 5,25, проверяващата беше изредила няколко неща които не бил написал, а той ги е написал, при това всяко нещо и подробностите му в отделен абзац! Не беше дал пример за прокариотни клетки, написала му го като пропуск, но пък в условието го е нямало. Няма и нито една пълна шестица по биология тази година, а и като цяло са доста ниски оценките, ообено на редовния, няма и яснота как/кое с колко оценяват,  защо ли...Абе... Усещам когато звуча като приказката за киселото грозде, но наистина много неясноти има.

# 177
Така като следя нещата тази година е са много ниски навсякъде оценките.

# 178
А на тези, които вече се записаха изискват само дипломата без свидетелство за първи гимназионен етап, нали така?

# 179
  • Пловдив
Синът ми днес се записа в ПУ, но ще чака второ и трето класиране и в СУ.
Днес са му искали и свидетелството за първи гимназиален етап. И ксерокопие на свидетелството и на дипломата. Не знам дали навсякъде е така.

Общи условия

Активация на акаунт