Набор 2003 - класиране, избори. Горещ юли !

• 60 942
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Забравих вече да чета с разбиране, нещо се чувставам уморена, нервна и... Моля, помагайте Simple Smile

Сина ми е подал заявление за една специалност държавна поръчка и платено. В момента е приет по второ желание (платено) и ще подаде описаната "Декларация". Дали разбирам правилно, че ако не мине по първо желание, то автоматично си препотвърждава участие в 3то класиране? Да не стане беля и рязко да отпадне отвсякъде, чакайки третото класиране?

# 106
  • BG
Ще следя, че ми е важно.
В какъв срок е подаването на Декларация?
Забравих вече да чета с разбиране, нещо се чувставам уморена, нервна и... Моля, помагайте Simple Smile

Сина ми е подал заявление за една специалност държавна поръчка и платено. В момента е приет по второ желание (платено) и ще подаде описаната "Декларация". Дали разбирам правилно, че ако не мине по първо желание, то автоматично си препотвърждава участие в 3то класиране? Да не стане беля и рязко да отпадне отвсякъде, чакайки третото класиране?

# 107
  • София
Да, аз го разбирам, че декларацията във вашия случай се подава еднократно и за второ, и за трето класиране, т.к. сте само с две желания.

# 108
  • София
Моето е прието Право.
Минимални балове за СУ за момчета:
Право                 21,63
Счетоводство  17,97
Финанси с АЕ   21,09
Стопанско управление 19,65
Логопедия        12,56
Английска филология 23,00
Психология       28,39
Социология       25,84

За УНСС събира ли се бал? Там не ми е изпратил минимални балове. С бал 23,74 е приет Право - момче.

# 109
  • София
Варна пуснаха биологията. Ние не успяхме да надскочим предварителния и оставаме с 5.25 (от днес 4.88)

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 18:54 от magi_sveta

# 110
Успех на всички приети наборчета. Стискайте палци за поправката август месец на синковеца. От ВТУ потвърдиха опасенията ми, че за неговата специалност нямаме никакъв шанс за класиране септември. Но вече се примирих. По-важното е да го вземе, пък ще видим после какво ще правим.

# 111
  • Варненска клюкарка
Ние с 5,38 от 5,25 първия път през април. Очакваше повече. По химия ги чакат утре -  наборът не се е явявал, с отлична оценка на предварителния по хемия е.

# 112
  • BG
Пуснаха и химията в Тракийския.

# 113
  • София
Браво, Белора, все пак е нагоре!

# 114
  • Варненска клюкарка
Класирането на МУ Варна ще излезе на 7.07.

Маги благодаря♥️

# 115
Ние сме качили биологията във Варна, но очакваше повече.

# 116
  • София
Хайде и аз да се похваля като учител,  с учениците от моята група, 12 клас, Профил-Математика.
В СУ 3 ученици са приети КН, 2 ученици-СИ и 3 ученици-Информатика.
Една девойка е приета в УАСГ- Архитектура.
Много им се радвам.
Пожелавам на всички, приети на първо класиране и на участващите на второ успех!
Да бъдат най-вече здрави, да следват мечтите си и да бъдат удовлетворени от избора си!

# 117
Не видях някой друг да събира данните за минималните балове във файл. Ето моя. Ако забележите някакви неточности, пишете на лични.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/13eokjGegpgDmAp2kV-Dygm1Q … /edit?usp=sharing

# 118
Да си похваля гимназията - СМГ. Днес са пуснали снимки в Школо от официалното връчване на дипломите.
Много мило.

# 119
  • София
Хайде и аз да се похваля като учител,  с учениците от моята група, 12 клас, Профил-Математика.
В СУ 3 ученици са приети КН, 2 ученици-СИ и 3 ученици-Информатика.
Една девойка е приета в УАСГ- Архитектура.
Много им се радвам.
Пожелавам на всички, приети на първо класиране и на участващите на второ успех!
Да бъдат най-вече здрави, да следват мечтите си и да бъдат удовлетворени от избора си!
Честито! Браво и на учениците, и на Госпожата! Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт