Набор 2003 - класиране, избори. Горещ юли !

• 60 951
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Бу-у-урга-а-ас
И моят син е приет по първо желание Анализ на данни в СУ. Приятно съм изненадана, че специалността е освободена от такси.
Подготвяме документите и в петък сме във ФМИ.

# 136
  • Сливен
Честито на всички, които са приети, където желаят! Успех в ученето и реализацията! Късмет на останалите, сред които сме и ние. Приета е на първо и второ желание в два университета, които ни бяха резерва. В СУ за съжаление не.... Писала е малко специалности, а бала в тях е висок, въпреки че и нейния не е нисък,  но за тях в момента е недостатъчен😪...
Някой има ли представа миналата година с колко е падал бала и имало ли е разместване напред?

# 137
  • BG
Размествания ще има и то доста, в миналата тема имаше линк, в който бяха незаетите места м.септември в СУ.

# 138
  • Сливен
Дано:praying_hands:!
В септемврийския прием  обаче подават такива, които не са приети преди това/ не са кандидатстване там, поне това разбрах  аз.
А ако е приета напр. по трето желание, а има свободно място по първото?

# 139
Синът ми ще кандидатства след две години, тази година пуснах документи за второ висше.

Мисля, че и на второ няма да стане. Нали миналата година изобщо не е имало второ класиране за Психология в СУ. А и при тази позиция в опашката, съмнявам се. Отивам в НБУ, там ме взеха. Ниска оценка от дипломата по литература за съжаление, 5.50, нямаше изпит тази година.

# 140
  • София
Допълвам се: записана в 8:38!!!
Същото изпълнение. Часът му бил от 8:30.

# 141
.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 12:54 от hana1919191

# 142
  • столицата
Как върви записването в Юридическия факултет? Телефонът не го вдигат, дано поне обслужват кандидатите. Че моите спомени  от ЮФ-то са едни безкрайни чакания по едни  недвижещи се опашки и едни отегчени и важни служителки в канцеларията. За преди 20г. става дума.

# 143
  • София
И моето гардже е готово - първо желание Ландшафтна архитектура. 😃

# 144
  • София
Моето гардже отиде да се записва днес в СУ.

Още не се е обадил да сподели дали всичко е минало по план.

# 145
И моето гардже е готово - първо желание Ландшафтна архитектура. 😃
Моето също. Ще бъдат колеги.

# 146
Понеже снощи поставих някои въпроси, сега да отговоря, за да съм полезна за следващите.
В Ректората е създадена много добра организация.
По пътя към София платих онлайн таксата, както и тази за ISIC картата. Дъщеря ми се регистрира за тази карта.
Свалих от сайта на СУ формуляра за записване и декларацията за здравни осигуровки.
В София ги разпечатах. Пред Ректората продаваха комплект документи за записване 15 лв. Не ви трябват. Само студентската книжка е 6 лв.
Още от двора те упътват, а вътре има 5-6 маси и по 1-2 доброволци, които ти помагат при попълване на документите. Има дори лепило, за да си залепи снимката в книжката.
На опашката пред Учебен отдел на ЮФ имаше 7-8 човека, но вървеше много бързо.
Ние не бяхме по обявения график, но не са направили въпрос дори.
Успех на всички при записването и на второ класиране!

# 147
В ректората и наоколо продават студентски книжки и двете листчета с тях. В гаражчетата около СУ даже в пакета дават и уверение (ние нямаме). Снощи платих по банков път таксата за първи семестър и за издаване на карта - от онлайн банкирането свалихме и разпечатахме осчетоводените платежни и един скрийншот на заявката за карта, защото системата не генерира някаква специална заявка. Попълнихме всичко, приготвихме дипломи и копия и се надявам днес до 9:30 да успее да свърши задачката със записването, защото морето я чака.

Допълвам се: записана в 8:38!!!
Маги, да разбирам ли, че освобождавате по една бройка в Плевен и Варна? Kissing Heart              Честито!

# 148
Бърз въпрос: необходимо ли е медицинско от ЛЛ за записване?

# 149
  • София
Бърз въпрос: необходимо ли е медицинско от ЛЛ за записване?
В ЛТУ искат медицинско.

Общи условия

Активация на акаунт