Набор 2003 - класиране, избори. Горещ юли !

• 60 468
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Чикаго / София
Честито на девойката ИРА! На късмет да й е!

# 631
  • София
Приети сме Simple Smile
Знаете ли дали трябва да си отписан от другия Университет преди да се запишеш или може в последствие да се отпишеш.
Ехаааа, много, ама много се радвам, успех на бъдещата докторка! Трябва да се отпише първо. Става много бързо, с личната карта. Моят син отиде още на 13ти сутринта в 10 часа в СУ и оттам направо в МУ - записан в 5та група. В СУ дават една бележка за връщане на таксата, която трябва да се занесе в Ректората, заедно с копие от платежното.
Ох, така се развълнувах, на добър час!

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 10:37 от angypir

# 632
  • Русе
Ира, честито и успех на докторката!

# 633
  • София
Честит прием на бъдещите лекари!

# 634
  • София
ИРА, честито!!! Много се радвам за твоето момиче!! Успех й желая!

# 635
Ира, честито на момичето ти! Да й върви по вода и с желание и успех да си го завърши Heart Трябват ни и лекари на които да разчитаме.

Не знам дали ще ми повярвате, но като ви четох докато стигна до включването на Ира няколко пъти настръхнах от вълнение/притеснение. Толкова е хубаво да бъде възнаграден труда. Браво на децата ни! Да са живи и здрави и с желание да учат, това което си избраха.

# 636
Не знам дали ще ми повярвате, но като ви четох докато стигна до включването на Ира няколко пъти настръхнах от вълнение/притеснение. Толкова е хубаво да бъде възнаграден труда. Браво на децата ни! Да са живи и здрави и с желание да учат, това което си избраха.
Успех на всички и да са живи и здрави и с желание да учат, това което си избраха Hug

# 637
  • BG
Много благодаря, момичета.
Записани сме вече.
От сърце ви желая да сте здрави и щастливи.

# 638
  • София
Много благодаря, момичета.
Записани сме вече.
От сърце ви желая да сте здрави и щастливи.

Ира, в коя група записаха девойката? Simple Smile

# 639
  • Варненска клюкарка
Днес е излязло третото класиране в МУ Варна. Прието е едно момиче и 10 момчета. Онзи ден погледнах второ класиране и бяха приели 23 момчета. Цели 33 момчета след първо класиране, това си е направо подмяна на мъжката класация! И докато девойките приети след първо класиране вървят горе-долу през 1-2 стотни и оценките им  от изпитите по химия и биология са високи, над 5,35 на второто, и имат бал над 37 (има даже девойки с една отлична оценка, на един от двата изпита + нисък резултат от ДЗИ, които остават извън класацията) при момчетата видях оценки 4,75/4,85... Още не съм погледнала бала на последния приет младеж.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 15:48 от Беллора

# 640
  • София
Белора, в Плевен на второ има по 42 момичета и момчета.

# 641
  • Варненска клюкарка
Ухаа🤪 Е, надявам се това да е разместването.
Просто ми стана странно как  съученичка на сина ми е с една отлична оценка и една 5,01 и остана извън класирането. Както и да е...

# 642
Матурата "изяде главата" на доста деца.

# 643
  • столицата
С интерес установих, че да те приемат медицина в най-желания МУ София е достатъчно да си изкарал 3 на двата изпита и 4.50 на матурата по БЕЛ. И съответно да има кой да ти плати таксата за платено обучение.
Какво де случва тогава в другите медицински унита и следва ли да се притеснявам за качеството на част от бъдещите лекари?. Защото честно казано, не знам някой да е приет и да не е завършил освен ако сам не се е отказал.

# 644
следва ли да се притеснявам за качеството на част от бъдещите лекари?.
Не

Общи условия

Активация на акаунт