КАУФЛАНД - тема 59

• 62 908
  • 897
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря за брошурата!🙂
Пилешки бутчета и още няколко хранителни харесах аз. Фамилия взехме на 25.07.- 40 ролки за 16,99 лв...
Тази мелничка хубава ли е, някой има ли я? Искам я за кафе и/или подправки...

Snow, не разбрах вашето уредче дали е на ток или не, но виж какво ще има в брошурата😄

Пак пише, че работи с батерии, явно не съм се заблудила предишния път...🙂
Тази вечер UHT млякото К-класик пак беше обрано до последно /преди 2 дни беше пълно догоре/, са о една последна смачкана кутия се търкаляше, но я взех, защото ми трябваше. А и поне беше непробита, въпреки ужасния вид. С млякото 1,5% обаче (почти) никога няма проблем с доставките...
Забърсах още 6 опаковки х 3 кутии от сметанките ХХЛ- но бяха на 0,89 лв вече, как да се въздържа от покупка...😄😃

# 571
Да,има безплатен нет в К. Като нямам мрежа,се връзвам към него,щото списък правя в приложението. Не знам дали се отваря картата без нет,не съм пробвала.
Купих и аз от трите сметанки,както и едно кондензирано мляко,да правя сладолед. Обаче се чудя колко кутийки сметана да сложа? Някой правил ли е?

# 572
Колко струва UHT млякото в Кауфланд и къде го нареждат?
Никога не съм виждала такова мляко в Кауфланд 🤭

# 573
До сметаните и другите млека UHT стои...🙃 К-класик 3,5% струва 1,59 лв, а 1,5% струва 1,49 лв.

# 574
Каните Акваефект добри ли са (спрямо Аквафор)?

# 575
  • в сърцата на децата <3
Долче, на ток е нашето Simple Smile Тези на батериите са ми слаби, пробвала съм май почти всичко.
Скрит текст:
А какви са тези сметанки, че нещо изтървах? Не ги виждам в брошурата

# 576
Благодаря, Лени! Kissing Heart
Яйцата са още по-намалени, супер!
Обаче форумната прахосмукачка от 39 станала 69 лв. ??? Rage

# 577
От новата брошура май освен капсули Спетема и капсули Ариел нищо друго не харесах. Може би и тоалетна хартия Фамилия ,имам почти цял пакет ,но с тия темпове на вдигане на цените след няколко месеца ще е ударила 30 лв

# 578
А какви са тези сметанки, че нещо изтървах? Не ги виждам в брошурата
Сметанките не са в новата брошура,а от преди месец 11.07-17.07 брошурата в Promooferti.bg 28стр.(ако желаете да погледнете). Сега намалената им цена е постоянна,а срока на годност си е същия от тогава до сега(след 4 дни). Явно имат големи количества и сега ги намаляват все повече(миналата седмица бяха 0,99,сега 0,89)

# 579
Два пъти ги търся тези сметани( от както ги коментирате тук), но все не ги откривам.   Възможно ли е само на Кукуряк3 да ги няма? или не знам къде да ги търся?

# 580
  • Карлово
Два пъти ги търся тези сметани( от както ги коментирате тук), но все не ги откривам.   Възможно ли е само на Кукуряк3 да ги няма? или не знам къде да ги търся?
Аз 2 пъти ги намирах и купувах, веднъж на 2,99 и втоки път на 0,99лв. И двата пъти ми ги маркираха на 3* цената и двата пъти се оправях на информация, но си ги вземах на обявената за 3 бр. цена.  Понеже ми се получи хубав сладолед с тях, реших да взема още, но вече няма. На цена 1,69лв е единична бройка.

# 581
Сметаните седят на регалите с изтичащ срок, който при нас се намира непосредствено до касите и е сбирщайн от всякакви артикули.
Последния път имаше бадеми ройс за 0.99 ст, редовната цена не знам каква е. Коколино омекотител 1.99, бонбони амфора 1.50, сникърс 0.33 ст.

# 582
  • в сърцата на децата <3
Много благодаря! Ще мина днес през "ромския" К в Плевен да проверя, дано има 😊

# 583
При нас сметаните си бяха при другите такива,където са и тези шоколадовите млека,тези с кафе и т.н.
Дама Трефа,може ли да ми пишеш на лс как правиш сладоледа? 😊

# 584
  • Карлово
Това кюнефе някой пробвал ли го е? Дали става?

Сладоледът - разбивам 3 сметанки с миксер до сгъстяване и добавям кутия кондензирано подсладено мляко. Разбивам и в камерата. За около 4-5 часа е готов.

Общи условия

Активация на акаунт